ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-72148



Kurz: Specialista marketingu - rekvalifikační kurz [MŠMT ČR]









Popis kurzu
Specialista marketingu - rekvalifikační kurz [MŠMT ČR] - s certifikátem


Kurz je určen pro ...

Kurz je vhodný jak pro úplné začátečníky, tak pro již osoby se znalostmi, kteří se chtějí přiučit něčemu novému či inovovat své znalosti.


Lektoři kurzu

Lektoři z firmy: Středisko vzdělávání s.r.o.


[Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...

Absolvent se bude orientovat v základních principech marketingu. Bude znát marketingové a podnikatelské principy včetně jejich výhod a možností užití v praxi. Bude vědět, jakou roli hraje marketing v podnikatelském prostředí i ve firmě a jak jej lze uplatnit ve firemním řízení v dnešní době. Aby mohl absolvent provádět marketingové aktivity efektivně, naučí se pohlížet na celou oblast z pohledu zákazníka i firmy. Bude znát prvky marketingového mixu a osvojí si jejich aplikaci v praxi [výrobek, cena, distribuce, komunikace aj.]. Orientovat se bude také v podstatě a formách maloobchodu a velkoobchodu, aby dokázal volit správné nástroje a marketingové strategie. Posluchači budou rovněž vědět, jaké prostředí firmu ovlivňuje, jak na něj reagovat, na co si dávat pozor a kde naopak hledat příležitosti. Absolventi umí provádět marketingové analýzy [výrobkové, cenové, plánovací atd.] a vyznají se také v marketingových strategiích, které umí i v praxi aplikovat! Taktéž si osvojí provádění marketingových výzkumů, a to od přípravy podkladů, realizace různých forem výzkumu [např. dotazník], až po vyhodnocení a interpretaci výsledků, a to i s využitím různých počítačových programů.


[Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...

Rozsah kurzu : celkem 100 hodin + zkouška z profesní kvalifikace

Vstupní předpoklady : střední vzdělání [min. výuční list], dosažení věku 18 let, základní znalost obsluhy počítače
Zkouška: kurz je zakončen zkouškou z profesní kvalifikace Specialista marketingu, PK 66-021-N
Výstupní doklad: Osvědčení o účasti v akreditovaném vzdělávacím programu; Osvědčení o získání profesní kvalifikace Specialista marketingu
Akreditace MŠMT ČR: MSMT-7627-2015-1-220



Podobný kurz




ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-72148



Poslední aktualizace: 2024-01-01 16:04:18

Středisko vzdělávání s.r.o.
skoleni-kurzy.eu