ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-78487



Kurz: Zvyšování efektivity procesů - 16 hodin


Tento kurz již byl smazán


Tento kurz pořádala firma: © AldEkon účetnictví - Lešany 52
 



Další podobné školení nebo kurzy:

  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Zvyšování efektivity podnikových procesů - techniky průběžného zlepšováníImproving the efficiency and performance of business processes - continuous improvement techniques - ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

    - ... cena: 9.900 Kč/Kurz (11.979 Kč/Kurz včetně DPH)









  • Popis kurzu
    Zvyšování efektivity procesů - 16 hodin


    Lektoři kurzu

    Školit vás budou
    Denisa Švecová

    Je majitelkou firmy AldEkon, která se zabývá vedením účetnictví malých a středně velkých firem. Má vlastní oddělení vzdělávání pro účetní, obchodníky a manažery. Vzdělává tak téměř všechny firmy v okrese Prostějov, které mají touhu se dále zdokonalovat a pracovat na sobě. Již třetím rokem vede mastermindové skupiny začínajících podnikatelek, používá techniku councilových kruhů. Je manažerka prostějovského podnikatelského klubu BforB. Účastnila se projektu Moudré podnikání žen. Prošla výcvikem facilitátorů pod vedením Lenky Papadakisové – zakladatelky klubu Moudrého podnikání žen a majitelky firmy Expertis v Praze.

    Mgr. Miroslava Jirásková

    Absolvovala jsem FF UP Olomouc, obor sociologie - andragogika. Nyni? pu?sobi?m v PhD. programu na Katedře psychologie a patopsychologie na PdF UP Olomouc. Dále působím jako lektorka v Programu primární prevence pro školy a jsem redaktorka rubriky Inspirace časopisu Gymnasion.


    [Kurz] Obsah kurzu/školení...

    Program kurzu 6 hodin - 15.3.2019 Název: Analytické metody pro efektivitu procesů ve firmě Lektor: Mgr.. Miroslava Jirásková Naučíte se 1. blok Analytické metody – na co se konkrétně zaměřit Využití informačních systémů při optimalizaci procesů Využití IS jako nástroje řízení, nejen jako evidenci dat Jednoduché jednorázové metody : 5S, Kanban, IDOKA, Poka Joke a SMED Komplexnější metody trvalého zlepšování : JIT, Kaisen Blitz, Six Sigma 6 hodin - 22.3.2019 Název: Řešení problematiky procesů Lektor: Denisa Švecová Naučíte se 2.blok Úvodní analytické metody – na co se zaměřit Co je to plýtvání a jaké jsou trendy ve zlepšování výkonnosti procesů Snížení operativy automatizací časově náročných úkolů Otázka - Měřit pouze výsledky anebo i procesy, které výsledky ovlivňují? Problémy spojené s optimalizací procesů plánování a řízení Co zvolit a čím začít pro stávající firmu? __________________ 4 hodiny - 25.3.2019 Název: Závěrečný mastermind Lektor: Denisa Švecová Poslední den může proběhnout písemné ověření získaných znalostí či praktické ověření nabytých dovedností. Skupina dvou souvisejících kurzů se závěrečným mastermindem - možnost využití dotace.
    Pokud jste firma s povinností zaměstnávat osoby se zdravotním postižením , vystavíme vám při odebrání našich služeb potvrzení o náhradním plnění, čímž si můžete naše služby zlevnit až o téměř 63 000 Kč za rok.





    ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-78487



    Poslední aktualizace: 2020-01-28 18:48:02

    AldEkon účetnictví
    skoleni-kurzy.eu