logo skoleni-kurzy

OTEVRENA [ASERTIVNI] KOMUNIKACE KOMENTÁŘE KE KURZU


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Umělá inteligence využívání moderních nástrojů AI v praxi - ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills
Artificial Intelligence - using mode> AI tools in practice * Máte pocit, že vám tak trochu ve vaší profesi ujíždí vlak? Potřebujete se naučit používat nástroje umělé inteligence?

^

 

 

OTEVRENA (ASERTIVNI) KOMUNIKACE KOMENTÁŘE KE KURZU

Viz také následující kurzy :
  • Marketing, reklama a komunikace - online kurz (možnost získání profesní kvalifikace s garancí MPO)Podrobnosti
  • Efektivní komunikace – neverbální i verbální komunikace, zvládání konfliktních situacíPodrobnosti
  • Trénink jednání a komunikace s komplikovanými osobami - Jak se nenechat vyvést z rovnováhyPodrobnosti
  • Efektivní komunikace - Jak zvládnout i obtížné situace s gráciíPodrobnosti
  • Rétorika a šarm v komunikaci s Janem Přeučilem - Vzdělávejte se s těmi nejlepšímiPodrobnosti


Otevřená (asertivní) komunikace (OK)
- Komentáře a dotazy na školení/kurz



Re: Dotaz ke kurzu: Otevřená (asertivní) komunikace (OK)
- komentář #3094 ze dne: 2011-03-23 17:23:04 (-> 3087)
  • Pokud byste mel jakekoli dalsi otazky, rad se Vam budu nadale venovat. Radek Havelka


Re: Dotaz ke kurzu: Otevřená (asertivní) komunikace (OK)
- komentář #3093 ze dne: 2011-03-23 17:20:02 (-> 3087)
  • Dobry den, vazeny pane Švengr, dekuji za Vas zajem o skoleni v oblasti Soft Skills. Dovolte strucne k Vasim dotazum: - skoleni v oblasti Soft skills jsou az na vyjimky poradany vzdy pro vetsi skupiny zpravidla jednoho klienta. Cena se rovnez vytvari az dle konkretnejsich pozadavku na dany typ kurzu. - cena skoleni pro jednotlivce je 8 400 Kc (bez DPH), avsak otevrena skoleni pro posluchace z ruznych firem a verejnost jsou poradana zcela vyjimecne, proto na webu neni konkretni cena, aby pak nebyla pro klienty zavadejici - polozka 1 Kc je tam proto, ze tento online databazovy system neumi dat prazdnou polozku do povinneho pole s cenou, proto je tam ten neplatny udaj, za ktery se moc omlouvame - skoleni v trvani 2 dnu delame pro 3 a vice posluchacu, individualne pro 2 posluchace v kurzu delame toto skoleni za nabizenou cenu v jednodenni forme, avsak o to intenzivneji - jsme schopni vyskolit individualne take pouze jednoho zajemce, avsak cena na jeden den odpovida zhruba 1,5 nasobku bezne ceny - na webovych strankach mame informaci, ze: „Fakturujeme zpravidla po skončení kurzu, poté co máme jistotu, že vše proběhlo v pořádku a k plné spokojenosti našich klientů. Šetříme tak sobě i našim klientům čas se zpracováváním zálohových faktur.“ Slovo zpravidla zde znamena, ze pokud se jedna o nase stale a verne klienty, tak nechceme penize dopredu, jako vetsina skolicich center. Pokud jde o fyzicke osoby ci nove klienty, tam vyzadujeme nejlepe platbu predem, prip. hotove na zacatku skoleni. To vsak neznamena, ze klient nema narok reklamovat pripadne snizeni kvality kurzu, pokud by k nemu za nejakych okolnosti doslo. Je to pak otazka vzajemne dohody a posouzeni objektivity pripadne reklamace. Pokud bychom postupovali doslova dle Vasi citace: „že fakturace bude podle spokojenosti jednotlivých účastníků“, narazeli bychom asi dost na lidskou vypocitavost, kdy by posluchaci po skonceni skoleni snizovali zamerne jeho kvalitu, aby ziskali lepsi financni podminky. To je sice spekulace, ale v dnesni spolecnosti bohuzel asi dosti realna. Srdecne zdravi, Radek Havelka vedouci skoliciho strediskaOdkaz(y): Otevřená (asertivní) komunikace (OK)


Dotaz ke kurzu: Otevřená (asertivní) komunikace (OK)
- komentář #3087 ze dne: 2011-03-23 06:03:59
  • Dobrý den prosím o sdělení jaká je konečná cena za jednoho účastníka na tomto kurzu. Na vaší stránce je uvedena cena 1kč ( zda se nejedná o překlep) a dále uvádíte , že fakturace bude podle spokojenosti jednotlivých účastníků. Děkuji Švengr





-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

Otevřená (asertivní) komunikace (OK)

pro zájemce o prohloubení komunikačních dovedností s cílem naučit se prosazovat své oprávněné požadavky neagresivním způsobem
* pro zájemce o prohloubení komunikačních dovedností s cílem naučit se prosazovat své oprávněné požadavky neagresivním způsobemZákladní způsoby chováníVerbální a neverbální projevy 4 typů chování a jejich rozpoznáváníAsertivní jednání – definice, možnosti a mezeAsertivní práva a asertivní povinnostiMetody asertivityŘízení ve vypjatých situacíchPředpokládané znalosti:


... Zpět ke kurzu  -> Otevřená (asertivní) komunikace (OK)



PC-DIR Real, s.r.o.

Nabízíme počítačové kurzy pro běžné uživatele i top IT experty.

Nyní to představuje více než 400 druhů školení Microsoft, IBM, HP, Cisco, Citrix, SUN, Novell, VMware, Check Point, Oracle, Linux/Unix, Internet, Navision CRM, komunikační technologie a VoIP, bezpečnost ICT, grafika a DTP. Jsme autorizovaný Microsoft Certified Partner for Learning Solutions a poskytujeme autorizovaná oficiální MOC školení, dále akreditaci MŠMT pro rekvalifikace , testy a certifikace znalostí Pearson VUE.


PC-DIR Real, s.r.o.

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: Zaškolení uživatelů účetního programu POHODA v červnu 2024 - Hradec Králové
^