logo skoleni-kurzy

REKVALIFIKAČNÍ KURZY, ŠKOLENÍ, SEMINÁŘE, ...


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Pohledávky, prevence jejich vzniku a efektivní vymáhání aneb jak předcházet neúspěšnému vymáhání a zajistit si efektivně své nároky - 1. VOX a.s.
Na semináři budou simulovány konkrétní postupy od prověření obchodního partnera přes uzavření smlouvy až po vymáhání pohledávky dle právní úpravy v občanském zákoníku a souvisejících právních předpisech. Po absolvování semináře budete vědět, jaké jsou možnosti zajištění pohledávek a realizace jejic

^

 

 

Viz také následující kurzy :
Další zlevněné kurzy

Základy SQL
- Komentáře a dotazy na školení/kurz


---(zatím žádný dotaz)---



[dotaz na školení/kurz] Formulář pro komentáře, dotazy a odpovědi


Dotaz ke kurzu: Základy SQL
text dotazu, ostatní data (tel/email) se samozřejmě nezveřejňují a nezobrazují, pouze budou přeposlána školící firmě

   ... a pro kontrolu zadejte prosím znova Váš email
Někdy je zadaná špatná emailová adresa a odpověď se vrátí, proto prosím zadejte email dvakrát

            



Chci poslat přihlašovací údaje na server skoleni-kurzy.eu
[Registrovat jako uživatele Ano/Ne]

Pokud jste přihlášeni, email nemusíte zadávat




Vložte potvrzovací kód Vložte číslo             

Pro změnu potvrzovacího kódu je možno znovu načíst stránku
Zpět ke kurzu

Základy SQL

Požadované znalosti Pro absolvování kurzu se předpokládají základní znalosti programu MS Excel. Výhodou je aspoň částečná znalost programu MS Access.Popis kurzu : Tvorba jednoduchých dotazů: Struktura příkazu SQL a výběr polí Řazení dotazu Filtrace v dotazech Vypočtené sloupce Spojení tabulek – vnitřní a vnější Souhrny a seskupování Vnořené poddotazy Akční dotazy Kurz probíhá v prostředí MS SQL server Podrobná osnova kurzu Osnova kurzu Osnova kurzu - Základy SQL Kurz je určen pro zájemce o práci s jazykem SQL. Absolventi kurzu budou umět vytvářet vlastní pohledy a dotazy v různých databázových systémech a využívat příkazy SQL pro připojení sešitu Excelu k databázovému systému. 1. Tvorba jednoduchých dotazů: struktura příkazu SQL a výběr polí, výběr jedinečných hodnot 2. Řazení dotazu 3. Filtrace v dotazech: výběr podle číselných, datumových a textových hodnot, kombinace filtračních podmínek 4. Vypočtené sloupce, práce s textovými a datumovými hodnotami 5. Spojení tabulek: vnitřní a vnější spojení, sjednocovací dotazy 6. Souhrny a seskupování: typy souhrnů, seskupení podle některých sloupců, filtrace a řazení 7. Vnořené poddotazy: skalární poddotazy, využití poddotazu při filtraci 8. Akční dotazy: vkládání, přepis a mazání záznamů, kopírování tabulky Kurz probíhá v prostředí MS SQL server

... Zpět ke kurzu  -> Základy SQL



ALTUS Training Center, s.r.o.

ALTUS Training Center, s.r.o. je vzdělávací firma, která se svými aktivitami úzce specializuje na koncové uživatele výpočetní techniky.

Společnost působí v oboru téměř dvacet let, což je v silném konkurenčním prostředí zárukou vysoké kvality služeb a individuálního přístupu ke klientům.

Hlavním oborem činnosti je pořádání standardních i specializovaných kurzů zaměřených na nejpoužívanější kancelářské aplikace Microsoft Office, Software 602, COREL, ADOBE a další.

Významným mezníkem v činnosti naší společnosti se stal rok 2002, kdy jsme získali akreditaci Testovacího střediska ECDL a mohli tak rozšířit paletu nabízených služeb. V roce 2007 získala naše společnost certifikát kvality služeb dle mezinárodně platných norem ČSN EN ISO 9001:2001.

Společnost ALTUS Training Center, s.r.o. je akreditovaným střediskem pro rekvalifikační kurzy MŠMT ČR a pro testování European Computer Driving Licence [ECDL].

Sídlo společnosti a počítačové učebny se nachází v centru Prahy, působnost školícího centra je však celorepubliková díky široké základně lektorského sboru a mobilním počítačovým učebnám.

K hlavním aktivitám společnosti patří: Počítačová školení [prezenční / e-learningové kurzy] Elektronický audit PC znalostí Mobilní učebna [pronájem, zápůjčky, doprava, instalace] Testy ECDL Kurzy moderního řízení


ALTUS Training Center, s.r.o.

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: Základy podnikání online kurz v dubnu 2024 - on-line
^