logo skoleni-kurzy

REKVALIFIKAČNÍ KURZY, ŠKOLENÍ, SEMINÁŘE, ...


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Základy technologie obrábění - JUBELA, s.r.o.
Základní délka kurzu je jeden den. Kurz může být na požádání přizpůsoben do 2 – 3 dnů v závislosti na množství praktických cvičení a rozsahu probírané látky.

^

 

 

Viz také následující kurzy :
Další zlevněné kurzy

Test Management
- Komentáře a dotazy na školení/kurz



dotaz na školení/kurz: Test Management
- komentář #11691 ze dne: 2019-03-20 12:45:31
  • Dobrý den, prosím potřebuji unát cen.kalkulaci na kurz TEST MANAGEMENT na 2 dny pro 12 osob v areálu spol., Brno, termín duben, květen 2019. Popis požadavků na kurz: Plánování a řízení testování, nastavení metodiky a strategického plánu testování v rámci projektu, sledování testovacích aktivit, reportování. Školení zaměřené na plánování a řízení testování. Účastníci se seznámí se způsobem jak nastavit metodiku a strategický plán testování v rámci projektu s přihlédnutím ke standardům  ARP4754, DO178, DO254, jak plánovat a sledovat testovací aktivity a jakým způsobem reportovat informace o kvalitě testovaného systému a stavu testování. Školení obsahuje diskusní cvičení a seznamuje účastníky s obecně použitelnými a osvědčenými postupy využívanými v rámci přípravy, řízení a reportování testovacích aktivit. Testovací strategie Význam testovací strategie Vstupy pro tvorbu TS Definice klíčových osob Typy testů Stanovení fází testovaní Vstupní a výstupní kritéria jednotlivých fází Odpovědnosti Testované oblasti Zdroje testování Metodika testování Rizika Plánování testů Definice test plánu Milníky testování Odhady pracnosti Požadavky na zdroje Plánování exekuce testů Příprava testů Definice scope testování Testovací požadavky Testovací prostředí Identifikace Testovacích případů Test data Test skripty a scénáře Test progres Vztah plánování testů a měření progresu Fáze testů Stanovení metrik pro měření progresu ve fázích Hinty, best practices Defekt reporting Analýza defektů Efektivní zápis defektů Životní cyklus defektu Vyhodnocení testů Plánování a nastavení metrik Sběr metrik, Vyhodnocení metrik Děkuji.


Re: dotaz na školení/kurz: Test Management
- komentář #11237 ze dne: 2018-06-06 06:12:42 (-> 11235)
  • Dobrý den, kurz je vždy pořádám v pracovní dny. S pozdravem Věra Bořilová, Training Manager, DataScript,


dotaz na školení/kurz: Test Management
- komentář #11235 ze dne: 2018-06-05 21:38:23
  • Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli se kurz někdy uskuteční přes víkend, nebo se jen soustředí na všední dny? Díky za odpověď, Filip Loukotka





[dotaz na školení/kurz] Formulář pro komentáře, dotazy a odpovědi


Dotaz ke kurzu: Test Management
text dotazu, ostatní data (tel/email) se samozřejmě nezveřejňují a nezobrazují, pouze budou přeposlána školící firmě

   ... a pro kontrolu zadejte prosím znova Váš email
Někdy je zadaná špatná emailová adresa a odpověď se vrátí, proto prosím zadejte email dvakrát

            



Chci poslat přihlašovací údaje na server skoleni-kurzy.eu
[Registrovat jako uživatele Ano/Ne]

Pokud jste přihlášeni, email nemusíte zadávat




Vložte potvrzovací kód Vložte číslo             

Pro změnu potvrzovacího kódu je možno znovu načíst stránku
Zpět ke kurzu

Test Management

Představíme současné trendy v testingu. Na metodikách vývoje si ukážeme, jak se mění požadavky na testování. Popíšeme si plán a strategii testů. Ukážeme si konkrétní případy těchto dokumentů z praxe. Účastníci si pak vyzkouší na modelovém případu vytvořit draft vlastní strategie testů. Cílová skupina Školení je primárně určeno test managerům, kteří jsou odpovědni za návrh a realizaci testování na projektech. Kurz je však vhodný i pro role, na které má proces testování přímý dopad ja

... Zpět ke kurzu  -> Test Management



DataScript s.r.o.

DataScript je autorizovaným poskytovatelem IT kurzů a certifikací. V našich školících prostorách poskytujeme řadu vysoce odborných a respektovaných IT kurzů, specializovaných technologických školení i certifikací IT specialistů, systémových administrátorů a techniků. V nabídce naší činnosti nechybí ani speciální tréninky určené ke zvýšení profesionálních dovedností a schopností odborných pracovníků. DataScript klade důraz nejen na dokonalou teoretickou přípravu a odborné znalosti, ale rovněž na jejich praktické využití a řešení konkrétních situací. DataScript je součástí koncernu Servodata. Společnost Servodata je významným Value Added Distributorem komponent a infrastruktury podnikových ICT řešení. Dlouhodobě se specializuje na distribuci serverových technologií, řešení data storage v širším kontextu řízení životního cyklu dat, bezpečnostních technologií, softwarové infrastruktury včetně licenční správy a komponent pro ukládání dat. Svoji činnost společnost zahájila již v roce 1991 a v současnosti se řadí mezi 30 největších ICT společností na tuzemském trhu.

DataScript s.r.o.

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Akreditovaný kurz: DPH pro praxi online kurz v květnu 2024 - on-line
^