logo skoleni-kurzy

EX294 RED HAT CERTIFIED ENGINEER [RHCE] EXAM FOR RED HAT ENTERPRISE


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Administrativní pracovník online (možnost získání profesní kvalifikace s garancí MPSV) - Centrum služeb pro podnikání s.r.o.
Cíle kurzu : V tomto kurzu se naučíte vše, co potřebujete pro práci v oboru administrativa. Naučíte se organizovat chod kanceláře, třídit a evidovat dokumenty, psát pracovní dokumenty, psát e-maily.

^

 

 

EX294%20 %20RED%20HAT%20CERTIFIED%20ENGINEER%20(RHCE)%20EXAM%20FOR%20RED%20HAT%20ENTERPRISE%20

Viz také následující kurzy :


    EX294 - Red Hat Certified Engineer (RHCE) exam for Red Hat Enterprise Linux 8
    - Komentáře a dotazy na školení/kurz


    ---(zatím žádný dotaz)---



    [dotaz na školení/kurz] Formulář pro komentáře, dotazy a odpovědi


    Dotaz ke kurzu: EX294 - Red Hat Certified Engineer (RHCE) exam for Red Hat Enterprise Linux 8
    text dotazu, ostatní data (tel/email) se samozřejmě nezveřejňují a nezobrazují, pouze budou přeposlána školící firmě

       ... a pro kontrolu zadejte prosím znova Váš email
    Někdy je zadaná špatná emailová adresa a odpověď se vrátí, proto prosím zadejte email dvakrát

                



    Chci poslat přihlašovací údaje na server skoleni-kurzy.eu
    [Registrovat jako uživatele Ano/Ne]

    Pokud jste přihlášeni, email nemusíte zadávat




    Vložte potvrzovací kód Vložte číslo             

    Pro změnu potvrzovacího kódu je možno znovu načíst stránku
    Zpět ke kurzu

    EX294 - Red Hat Certified Engineer (RHCE) exam for Red Hat Enterprise Linux 8

    Study points for the exam As an RHCE exam candidate, you should be able to handle all responsibilities expected of a Red Hat Certified System Administrator, including these tasks: Be able to perform all tasks expected of a Red Hat Certified System Administrator Understand and use essential tools Operate running systems Configure local storage Create and configure file systems Deploy, configure, and maintain systems Manage users and groups Manage security Understand core components of Ansible Inventories Modules Variables Facts Plays Playbooks Configuration files Install and configure an Ansible control node Install required packages Create a static host inventory file Create a configuration file Configure Ansible managed nodes Create and distribute SSH keys to managed nodes Configure privilege escalatio
    * Experienced Red Hat Enterprise Linux system administrators seeking validation of their skills or require a certification either by their organization or based on a mandate (DoD 8570 directive) Students who have taken Red Hat System Administration III: Linux Automation (RH294) and are on the path to becoming a Red Hat Certified Engineer (RHCE) Students who are on the path to becoming a Red Hat Certified Architect (RHCA) Systems administrators who want to demonstrate competency in managing multiple systems IT professionals who work in a DevOps environment and want to demonstrate competency in automating part of their workload Red Hat Certified Engineers who are noncurrent or who are about to become noncurrent and wish to recertify as RHCEs Study points for the exam As an RHCE exam candidate, you should be able to handle all responsibilities expected of a Red Hat Certified System Administrator, including these tasks: Be able to perform all tasks expected of a Red Hat Certified System Administrator Understand and use essential tools Operate running systems Configure local storage Create and configure file systems Deploy, configure, and maintain systems Manage users and groups Manage security Understand core components of Ansible Inventories Modules Variables Facts Plays Playbooks Configuration files Install and configure an Ansible control node Install required packages Create a static host inventory file Create a configuration file Configure Ansible managed nodes Create and distribute SSH keys to managed nodes Configure privilege escalation on managed nodes Validate a working configuration using ad hoc Ansible commands Script administration tasks Create simple shell scripts Create simple shell scripts that run ad hoc Ansible commands Create and use static inventories to define groups of hosts Create Ansible plays and playbooks Know how to work with commonly used Ansible modules Use variables to retrieve the results of running a command Use conditionals to control play execution Configure error handling Create playbooks to configure systems to a specified state Use Ansible modules for system administration tasks that work with: Software packages and repositories Services Firewall rules File systems Storage devices File content Archiving Scheduled tasks Security Users and groups Create and use templates to create customized configuration files Work with Ansible variables and facts Create and work with roles Download roles from an Ansible Galaxy and use them Manage parallelism Use Ansible Vault in playbooks to protect sens


    ... Zpět ke kurzu  -> EX294 - Red Hat Certified Engineer (RHCE) exam for Red Hat Enterprise Linux 8



    DataScript s.r.o.

    DataScript je autorizovaným poskytovatelem IT kurzů a certifikací. V našich školících prostorách poskytujeme řadu vysoce odborných a respektovaných IT kurzů, specializovaných technologických školení i certifikací IT specialistů, systémových administrátorů a techniků. V nabídce naší činnosti nechybí ani speciální tréninky určené ke zvýšení profesionálních dovedností a schopností odborných pracovníků. DataScript klade důraz nejen na dokonalou teoretickou přípravu a odborné znalosti, ale rovněž na jejich praktické využití a řešení konkrétních situací. DataScript je součástí koncernu Servodata. Společnost Servodata je významným Value Added Distributorem komponent a infrastruktury podnikových ICT řešení. Dlouhodobě se specializuje na distribuci serverových technologií, řešení data storage v širším kontextu řízení životního cyklu dat, bezpečnostních technologií, softwarové infrastruktury včetně licenční správy a komponent pro ukládání dat. Svoji činnost společnost zahájila již v roce 1991 a v současnosti se řadí mezi 30 největších ICT společností na tuzemském trhu.

    DataScript s.r.o.

    Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
     
     
    RSS
    RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
    Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
    skoleni-kurzy.eu

    SKOLENI-KURZY.EU



    REGIONY



    MENU



    KONTAKT


    skoleni-kurzy.eu
    2007 - 2024 © OBEC.net, sro
    Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
    Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
    Telefon:(+420) 775 193 488
    Fax:
    Kontakt

    +



    +




    V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





    Školení: DPH – řešení příkladů dodávek zboží a služeb v rámci EU, do a ze třetích zemí v dubnu 2024 - Praha
    ^