logo skoleni-kurzy

KURZY PRO POKROCILEJSI VCETNE


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Základy daní pro praxi online kurz - Centrum služeb pro podnikání s.r.o.
Cíle kurzu : V tomto online kurzu se seznámíte se základními daňovými předpisy ČR. Budete se věnovat zákonům z oblasti daní, problematice DPH, dani z příjmu fyzických i právnických osob, dani silniční.

^

 

 

KURZY PRO POKROCILEJSI VCETNE

Viz také následující kurzy :
  • MS Excel - programování v jazyku VBAMS Excel - VBA ProgrammingPodrobnosti
  • HTML5 a CSS3 pro pokročilé - Moderní kódování webuHTML5 and CSS4 AdvancedPodrobnosti
  • SharePoint - základy pro efektivní spolupráciSharePoint - Navigating for Effective CollaborationPodrobnosti
  • Controlling II pro specialistyPodrobnosti
  • Projektové řízeníProject ManagementPodrobnosti


Kurzy pro pokročilejší, včetně



Kurzy pro pokročilejší, včetně # Seznam termínů kurzů : pokročilejší, včetně


Název kurzu Program kurzů pro pokročilejší, včetně
Kurz DPH pro pokročilejší, včetně příkladů z praxe 2019 Seminář je zaměřen na nejdůležitější oblasti zákona o DPH. Jednotlivé oblasti budou probrány na praktických příkladech. Seminář je zaměřen na nejdůležitější oblasti zákona o DPH. Jednotlivé oblasti budou probrány na praktických příkladech.
Kurz DPH pro pokročilejší, včetně příkladů z praxe 2019 Seminář je určen pro finanční účetní, daňové poradce a další pokročilé zájemce, přičemž budou vysvětleny postupy při posouzení jednotlivých plnění formou příkladů. * Cílem semináře je praktické procvičení znalostí na zadaných příkladech z oblasti DPH. Cílem semináře je praktické procvičení znalostí na zadaných příkladech z oblasti DPH. Příklady budou řešeny kolektivní formou.




Seznam kurzu pro ...


Kurzy pro mírně, Kurzy pro začátečníky zdeněk b, Kurzy pro správce, který zná, Kurzy pro pečovatelky, chůvy, Kurzy pro maminky - falešní, Kurzy pro it odborníky, Kurzy pro pracovníky úseku, Kurzy pro juniory - středně, Kurzy pro kancelářskou praxi, Kurzy pro začátečníky+ 1x2, Kurzy pro audit a jeho vztah, Kurzy pro kouče a manažery, Kurzy pro průvodce, Kurzy pro firemní pr, Kurzy pro audit manažerské, Kurzy pro nové a přecházející, Kurzy pro studenty vš, Kurzy pro 10, Kurzy pro marketéry, manažery, Kurzy pro úředníky, Kurzy pro rok 2015 – sobotní, Kurzy pro studenty, firmy, Kurzy pro osoby podílející se, Kurzy pro rok 2016 – sobotní, Kurzy pro plátce daně ze, Kurzy pro všední den, Kurzy pro ty, Kurzy pro řízení a kontrolu, Kurzy pro pozemní komunikace, Kurzy pro zaměstnance ve, Kurzy pro řemesla -zedník, Kurzy pro kosmetičky i maséry, Kurzy pro zadavatele změna, Kurzy pro velmi pokročilé 24, Kurzy pro manažery - cítit, Kurzy pro média, Kurzy pro rok 2019 na, Kurzy pro rok 2020 včetně, Kurzy pro organizační složky, Kurzy pro java vývojáře, Kurzy pro mateřské školy, Kurzy pro pokročilé - pokročilá, Kurzy pro rok 2021 a jejich, Kurzy pro uživatele ms visio, Kurzy pro rok 2023, Kurzy pro rok 2023 + metodika, Kurzy pro právní praxi, Kurzy pro rok 2024 – pro

Hledáte náhodou nějakou práci?


Junior marketing administrator - brigáda
, Outlook, tak vám to půjde jako po másle. *Jestli-že budete umět nebo se chtít od nás naučit ovládat nějaké pokročilejší..., Praha

Kontrolor - vstupní kvalita [m/ž]
]; znalost AJ - základní komunikativní úroveň [A2 dle SERR], pokročilejší úroveň výhodou; schopnost týmové, ale i samostatné..., Plzeň, Plzeňský

Řidič – určená trasa, pravidelní zákazníci [Brno Slatina]
počítač na pokročilejší úrovni, pro každodenní práci..., Brno, Jihomoravský






 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: AI AI pro zpracování sekvenčních dat v dubnu 2024 - Praha 7
^