ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-109534



Kurz:


Český institut interních auditorů, z.s.


:
...


Cena kurzu:
     ...   2.750 Kč / Kurz  

     ... včetně DPH: 3.328 Kč / Kurz

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání



Přihláška na školení:

   NEZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA - Termín školení zatím není k dispozici | Podobné kurzy a školení | Žádost o kontakt - Zavolejte mi, prosím



-- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



Popis kurzu


Lektoři kurzu


JUDr. Ing. Zdeňka Liv Prokšová
JUDr. Ing. Zdeňka Liv Prokšová Zdeňka Liv Prokšová působí celý profesní život v různých oblastech státní správy (Český statistický úřad, Okresní úřad, Ministerstvo vnitra), kde zastávala pozice od úrovně úřednických až po řídící. V současné době již jedenáctým rokem pracuje na Nejvyšší kontrolním úřadě. I zde prošla několik pozic a to od metodika, přes právníka až po interního auditora. Mnoho let se rovněž věnuje aktivní práci pro obec. Druhé volební období zastává funkci zastupitele obce, resp. člena rady obce, kde má na starosti právní problematiku, především závazkové právo.


[Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...


* ÚROVEŇ Pro všechny úrovně.
URČENO PRO Interaktivní kurz Řešení praktických modelových situací Individuální přístup, max. 12 účastníků Informace využitelné v pracovním i soukromém životě Lektorky se zkušenostmi z různých typů vyjednávání konfliktních situací
* ÚROVEŇ Pro všechny úrovně.
URČENO PRO Interní auditory, kontrolory, compliance pracovníky, personalisty, risk manažery a další, kteří mají zájem o informace a aktualitách v pracovním právu.
* ÚROVEŇ Pro všechny úrovně.
URČENO PRO Seminář je vhodný pro osoby, které analyzují velké objemy dat, např. výstupy z informačních systémů, a potřebují z dat získat efektivně podstatné informace.
* ÚROVEŇ Pro všechny úrovně.
URČENO PRO Interní auditory, vedoucí pracovníky, manažery, pověřence pro ochranu osobních údajů, compliance specialisty a všechny ostatní, kteří se s danou problematikou chtějí seznámit. Není nutná technická znalost IT.
* ÚROVEŇ Pro všechny úrovně (vhodné jsou znalosti rozpočtových a účetních předpisů).
URČENO PRO Interní auditory a další pracovníky v organizačních složkách státu a jimi zřízených příspěvkových organizací, územní samosprávné celky (kraje, magistrátní města, obce) a jimi zřizovaných příspěvkových organizací.
* ÚROVEŇ Pro všechny úrovně.
URČENO PRO Externí nebo interní auditory a další vedoucí pracovníky v organizacích veřejné správy a veřejných financí, jakými jsou organizační složky státu a jimi zřízené organizace, územní samosprávné celky (kraje, Magistrátní města, obce) a jimi zřizované organizace nebo auditory provádějící audit EU fondů.
* ÚROVEŇ Pro všechny úrovně.
URČENO PRO Seminář je určen interním auditorům, personálním manažerům a specialistům i dalším odborníkům zabývajícím se zvyšováním kvality managementu a rozborem, prevencí a omezováním personálně-organizačních rizik vedoucím ke vzniku mimořádných událostí či snižování výkonu organizace, a to v podnikatelských i veřejných organizacích.
* ÚROVEŇ Pro všechny úrovně.
URČENO PRO Interní auditoři a management v centrálních a dalších správních úřadech (organizační složky státu a jimi zřízené organizace, územní samosprávné celky a jimi zřizované organizace).
* ÚROVEŇ Pro začátečníky.
URČENO PRO Interní auditory, pracovníky v organizacích veřejné správy, který vykonávají auditovanou agendu.
* ÚROVEŇ Pro všechny úrovně.
URČENO PRO Vedoucí pracovníky, facility manažery, interní auditory, CSR/ESG manažery a všechny ostatní, kteří se s danou problematikou chtějí seznámit.
* ÚROVEŇ Pro všechny úrovně.
URČENO PRO Interní auditory a další pracovníky v organizacích veřejné zprávy, jakými jsou organizační složky státu a jimi zřízené organizace, územní samosprávné celky (kraje, magistrátní města, obce) a jimi zřizované organizace.
* ÚROVEŇ Pro všechny úrovně.
URČENO PRO Seminář je určen pro vedoucí pracovníky, interní auditory, kontrolní pracovníky, manažery.
* ÚROVEŇ Pro pokročilé auditory s orientací na informační a komunikační technologie.
URČENO PRO Seminář je určený pro vedoucí interního auditu, auditory kybernetické bezpečnosti, vedoucí oddělení IT a pracovníky IT odpovědní za řízení rizik.
* ÚROVEŇ Pro všechny úrovně.
URČENO PRO Seminář je určen vedoucí pracovníky, interní auditory, risk manažery, kontrolní pracovníky.
* ÚROVEŇ Pro všechny úrovně.
URČENO PRO Vedoucí zaměstnance příspěvkových organizací (ředitele, ekonomy, hlavní účetní a interní auditory) a kontrolory vykonávající veřejnosprávní kontrolu příspěvkových organizací.
* ÚROVEŇ Pro všechny úrovně.
URČENO PRO Pro všechny, kteří mají o tuto problematiku zájem.
* ÚROVEŇ Pro mírně pokročilé a pokročilé.
URČENO PRO Interní auditory, kontrolory a další vedoucí pracovníky v organizacích veřejné správy, jakými jsou organizační složky státu a jimi zřízené organizace, územní samosprávné celky (kraje, Magistrátní města, obce) a jimi zřizované organizace.



ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-109534


Podobné kurzy # >>






Poslední aktualizace: 2024-06-19 01:29:33

Český institut interních auditorů, z.s.
skoleni-kurzy.eu