ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-49927



Kurz: Instruktor fitness akreditovaný rekvalifikační kurz


Trenérská škola Ikaros


Po absolvování kurzu získáte certifikát „instruktor fitness“. Díky tomu pak můžete požádat o vystavení živnostenského listu a vykonávat profesi osobního trenéra. Tento trenérský kurz je akreditován Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Délka rekvalifikačního kurzu je 2,5 - 3 měsíce. Podrobné informace jsou uvedeny níže na stránce. ...
# číslo akreditace: Č.j.: 052/2012-50-A,R


Cena kurzu:
     ...   11.990 Kč / kurz   (není DPH)
     ... Kurz je osvobozený od DPH

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání
  • Kurz je akreditován
  • Rekvalifikační akreditovaný kurz s možností financování přes Úřad Práce
  • Účastník kurzu obdrží certifikát
  • Kurz je ukončen zkouškou



Přihláška na školení/kurz a termín:
  • Pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a místo konání odkaz
  • Popis, lektoři a program kurzu je níže na stránce odkaz
  • Komentáře a dotazy na školení/kurz # Komentáře ke kurzu odkaz
  • V případě jakéhokoliv otázky můžete poslat Dotaz ke kurzu odkaz
  • Nevyhovuje vám tento kurz? Zkuste se podívat na podobné kurzy odkaz

   NEZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA - Termín školení zatím není k dispozici | Podobné kurzy a školení | Žádost o kontakt - Zavolejte mi, prosím



  • Podobný kurz     Petřvald - Moravskoslezský  
    (??)   Kurz pro instruktory fitnesscentra [fitcentra] - BP SPORT

    - ... cena: 4.800 Kč/kurz bez DPH a/nebo cena je osvobozena od DPH




  • ^
    -- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



    Popis kurzu
    Instruktor fitness akreditovaný rekvalifikační kurz - s certifikátem


    Lektoři kurzu

    Lektoři z firmy: Trenérská škola Ikaros


    [Kurz] Popis kurzu...

    Trenérské kurzy jsou určeny všem, kteří chtějí pracovat jako instruktor, trenér ve fitness centrech, welness centrech a posilovnách. Zájemcům o profesi trenér fitness nabízíme rekvalifikační kurzy s akreditací. Tento kurz fitness trenér není zaměřen pouze na samotné posilování, ale také na celkové zdravotní aspekty cvičení, v souladu se zdravým životním stylem.


    Rekvalifikační kurz trenér fitness není určen pouze pro budoucí profesionální trenéry, ale je vhodný pro všechny, kdo chtějí lépe porozumět svému tělu. Kurz je vhodný i pro začátečníky, výhodou ale je, pokud již zájemce má nějaké zkušenosti se cvičením. Ale i ten, kdo již podobné osvědčení má, zde najde mnoho nových poznatků, které jeho teoretické i praktické znalostí zdokonalí.

    Kurz fitness trenér je ukončen závěrečnou zkouškou. Zkoušky se není potřeba obávat, není náročná pro toho, kdo pravidelně dochází do jednotlivých hodin a poctivě se na závěrečnou zkoušku připravuje. Úspěšným absolventům kurzů fitness Praha je vydáno Osvědčení o rekvalifikaci instruktora fitness, které je podkladem pro získání živnostenského listu. Absolvent rekvalifikačního kurzu fitness trenér může získat živnostenský list pro „Poskytování tělovýchovných služeb“ a „Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení sloužících k regeneraci a rekondici“. Je schopný pracovat jako osobní trenér, sportovní instruktor, instruktor fitness, kondiční, posilovací a regenerační osobní instruktor, nebo i jako instruktor skupinových lekcí. S tímto živnostenským listem můžete být zaměstnáni v těchto profesích, nebo můžete posilovnu sami provozovat.

    V naší trenérské škole vám předáme naše bohaté zkušenosti, naučíme vás správně pracovat s klienty podle jejich individuality. Fitness kurzy vás naučí trénovat klienty různých věkových kategorií i klienty s nejrůznějšími zdravotními problémy. Budete umět diagnostikovat nejrůznější svalové nerovnováhy a podle toho sestavit individuální cvičební plán pro správné cvičení. Osvojíte si základy správných stravovacích návyků. Všechny získané vědomosti si také prakticky vyzkoušíte a budete je schopni používat. Naše kurzy a školení vám také pomohou být osobití a jedineční, a lépe tak uspět v konkurenčním boji.


    [Kurz] Pozn....

    Délka rekvalifikačních vzdělávacích kurzů je 2,5 - 3 měsíce a veškeré ostatní poplatky týkající se studia, vyjma těch za absolvování kurzu mimo stantardní lhůtu, jsou již zahrnuty v konečné ceně.


    ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-49927



    Poslední aktualizace: 2017-02-06 18:22:37

    Trenérská škola Ikaros
    skoleni-kurzy.eu