logo skoleni-kurzy

REKVALIFIKAČNÍ KURZY, ŠKOLENÍ, SEMINÁŘE, ...


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


C# – základy programováníC# Programming in the .NET Framework - ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills
Tento kurz je určen pro úplné začátečníky s platformou . NET a jazykem C#.

^

 

 

Viz také následující kurzy :
Další zlevněné kurzy

Automatizace práce v MS Excel pomocí maker– práce ve VBA
- Komentáře a dotazy na školení/kurz


---(zatím žádný dotaz)---



-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

Automatizace práce v MS Excel pomocí maker– práce ve VBA

Rozšíříte své znalosti práce s makry v Excelu o další zajímavé možnosti.
* Opakování důležitých témat z předchozího kurzu Automatizace práce v MS Excel pomocí maker, na který tento kurz navazuje – objektový model VBA (Visual Basic for Application) – proměnné, moduly – konstrukce With – End With – podmínky If – ElseIf – Else – End If – cykly For – Next a Do – Loop Událostní makra (makra, která se aktivují sama prostřednictvím určité události) – při kliknutí na list – při odchodu z listu – při zápisu do konkrétních buněk Automatická makra – Auto_Open – události, které nastavenou automaticky po otevření souboru – Auto_Close – události, které nastanou automaticky po zavření souboru E-maily – Odeslání informace e-mailem – Odeslání souboru e-mailem Tisk a export do PDF Formuláře – tvorba uživatelského formuláře (tlačítka, vstupní pole, zaškrtávací pole, rozbalovací seznamy, …) – vlastnosti formulářových prvků – inicializace formuláře (např. jak naplnit formulářový prvek rozbalovacího seznamu jednotlivými položkami, …) – zpracování dat z formuláře Práce s kontingenční tabulkou (KT) – tvorba KT – úprava KT – hromadná změna funkce používané ve všech polích KT – aktualizace KT Práce s listy – zamčení a odemčení listu (ukázka zamčení listu tak, aby s ním bylo možné pracovat v rámci maker, ale ne uživatelsky) – skrytí a zobrazení listů (ukázka skrytí listu tak, aby ho bylo možné zobrazit jen makrem, ale ne uživatelsky) Práce se soubory – jak spojit data z více souborů do jednoho (makrem, ale také ukázka, jak toho lze docílit za pomoci PowerQuery) – jak vybrat soubor prostřednictvím dialogového okna pro jejich otevření (práce s dialogovým oknem, filtrování typů souborů apod.) Zamykání maker Podmínkou je znalost práce v prostředí MS Excel a alespoň základní práce s makry a VBA (Visual Basic for Application).


... Zpět ke kurzu  -> Automatizace práce v MS Excel pomocí maker– práce ve VBA



1. VOX a.s.

Firma VOX působí na trhu vzdělávacích firem od roku 1993 jako fyzická osoba „Ing. Zdenka Vostrovská, CSc. – VOX“. Od roku 1990 do roku 1993 se zabývala vedením účetnictví, likvidací firem, ekonomickým, finančním a daňovým poradenstvím. Vzdělávací aktivity přešly dnem 1. 1. 2005 na akciovou společnost 1.VOX a. s. [dále jen VOX].

1. VOX a.s.

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: Datová analýza s využitím programovacího jazyka Python v květnu 2024 - Praha 7
^