logo skoleni-kurzy

SMLUVNI PODMINKY FIDIC V CESKU I ZAHRANICI ZR KOMENTÁŘE KE KURZU


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


HR Branding značka zaměstnavatele Nábor těch nejlepších zaměstnanců - Top Vision


^

 

 

SMLUVNI PODMINKY FIDIC V CESKU I ZAHRANICI ZR KOMENTÁŘE KE KURZU

Viz také následující kurzy :
  • Smluvní a závazkové právoPodrobnosti
  • Zahraniční obchod – komplexně, z pohledu DPH, celních předpisů, dodacích podmínek a vykazování INTRASTATUPodrobnosti
  • Zahraniční obchod – komplexně, z pohledu DPH, celních předpisů, dodacích podmínek a vykazování INTRASTATUPodrobnosti
  • Bez komentáře se novinářům neříká: krizová komunikace (nejenom s médii)Podrobnosti
  • Bez komentáře se novinářům neříká: krizová komunikace (nejenom s médii)Podrobnosti


Smluvní podmínky FIDIC v Česku i zahraničí ZRUŠENO!
- Komentáře a dotazy na školení/kurz


---(zatím žádný dotaz)---



[dotaz na školení/kurz] Formulář pro komentáře, dotazy a odpovědi


Dotaz ke kurzu: Smluvní podmínky FIDIC v Česku i zahraničí ZRUŠENO!
text dotazu, ostatní data (tel/email) se samozřejmě nezveřejňují a nezobrazují, pouze budou přeposlána školící firmě

   ... a pro kontrolu zadejte prosím znova Váš email
Někdy je zadaná špatná emailová adresa a odpověď se vrátí, proto prosím zadejte email dvakrát

            



Chci poslat přihlašovací údaje na server skoleni-kurzy.eu
[Registrovat jako uživatele Ano/Ne]

Pokud jste přihlášeni, email nemusíte zadávat




Vložte potvrzovací kód Vložte číslo             

Pro změnu potvrzovacího kódu je možno znovu načíst stránku
Zpět ke kurzu

Smluvní podmínky FIDIC v Česku i zahraničí ZRUŠENO!

SMLUVNÍ? PODMÍNKY FIDIC V ČESKU I ZAHRANIČÍ Zařazeno v akreditovaných vzdělávacích programech celoživotního vzdělávání ČKAIT – A3 – 1 bod a systému celoživotního profesního vzdělávání ČKA – 2 body. Charakteristika semináře: Seminář seznámí posluchače se vzory obchodních podmínek výstavbových projektů FIDIC (Mezinárodní federace konzultačních inženýrů) a s jejich uplatněním v Česku, například v oblasti výstavby dopravní infrastruktury a metra, kde jsou využity v podobě Obchodních podmínek staveb pozemních komunikací, respektive Všeobecných obchodních podmínek Magistrátu hlavního města Prahy. Seminář bude obsahovat řešení případových studií a trénink claim managementu například s tématy přerušení realizace stavby a jeho dopadu do ceny díla, prodloužení lhůty pro dokončení s jeho následky, akceleraci realizace apod. Indikativní obsah níže. Seminář je urč?en: Seminář je zaměřen na investory, zadavatele (ať privátního nebo veřejného, na úrovní celostátní, krajské nebo obecní), developery, subjekty dozoru, správce stavby a zhotovitele výstavbového projektu. Získané informace využijí manažeři stavebních společností, vedoucí projektů, stavbyvedoucí, přípraváři, konzultační inženýři, znalci, poradci, podnikoví právníci nebo advokáti z oblasti závazkových vztahů a veřejných zakázek, stejně tak rozhodci nebo soudci, kteří rozhodují spory z výstavbových projektů. Lektor: JUDr. Lukáš Klee, Ph.D., LL.M. Obsah semináře: Fédération Internationale des Ingénieurs-Conseils. Česká účast ve FIDIC. Smluvní (obchodní) podmínky podle českého práva. Místní vzorové smluvní podmínky. Některé místní vzorové smluvní podmínky podle FIDIC. Vykládací pravidla podle českého práva. Obchodní podmínky při zadávání veřejných zakázek. Rozlišení smluvních podmínek FIDIC. Základní součásti smlouvy o dílo podle FIDIC. Souh> smluvních dohod (korpus smlouvy). Zvláštní podmínky. Požadavky objednatele. Návrh zhotovitele. Výkresy. Specifikace a výkaz výměr. Odpovědnost za projektovou dokumentaci. Alokace rizik podle FIDIC. CONS (Červená kniha). Struktura CONS . P&DB (Žlutá kniha).Struktura P&DB. EPC (Stříbrná kniha). Struktura EPC. Short Form of Contract. Struktura Short Form of Contract. DBO. Struktura DBO. Public Private Partnership a FIDIC DBO. Construction Subcontract. Struktura Construction Subcontract.

Další vzorové dokumenty FIDIC. Alokace rizik objednatele a zhotovitele ve 1999 First Edition (Červená, Žlutá a Stříbrná kniha). FIDIC v Česku. Smluvní podmínky FIDIC a jejich použití v právním systému České republiky. Správce stavby. Dodatečné stavební práce podle zákona č. 137 - 2006 Sb. Změny a úpravy v kontextu zákona č. 137 - 2006 Sb. Stavební deník. Vlastnické právo a nebezpečí škody na věci. Průběh prací. Zpoždění. Přerušení. Zánik nesplněného závazku – ukončení smlouvy. Záruční doba a nárokování. Přímé platby podzhotovitelům. Limitace odpovědnosti. Příprava zvláštních podmínek. Obchodní podmínky staveb pozemních komunikací. Nevhodné úpravy ve zvláštních podmín


... Zpět ke kurzu  -> Smluvní podmínky FIDIC v Česku i zahraničí ZRUŠENO!



SEKURKON s.r.o.

Vážení přátelé,

již přes 20 let pro Vás připravujeme vzdělávací a poradenské akce. Předkládáme Vám přehled seminářů a kurzů. Na nich se setkáte s předními odborníky, zkušenými lektory, tvůrci legislativních norem a autory řady odborných publikací.




=> Získáte tak možnost prohloubit a doplnit si své znalosti, rozvinout své schopnosti a dovednosti a konzultovat problematiku, která Vás zajímá.


SEKURKON s.r.o.

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: Odpovědnost státu za újmu způsobenou při výkonu veřejné moci v nejnovější judikatuře Nejvyššího soudu (s výjimkou nepřiměřené délky/průtahů v soudních a správních řízeních) v květnu 2024 - Praha
^