logo skoleni-kurzy

REKVALIFIKAČNÍ KURZY, ŠKOLENÍ, SEMINÁŘE, ...


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Prezentační dovednosti - JUBELA, s.r.o.
Základní délka kurzu je jeden den. Kurz může být na požádání přizpůsoben do 1 – 3 dnů v závislosti na množství praktických cvičení a rozsahu probírané látky.

^

 

 

Viz také následující kurzy :
Další zlevněné kurzy

RUČNÍ TKADLEC - rekvalifikace
- Komentáře a dotazy na školení/kurz



dotaz na školení/kurz: RUCNI TKADLEC - rekvalifikace
- komentář #11319 ze dne: 2018-08-12 19:30:54
  • Reaguji na nabídku kurzu. Jsem zaměstnaná v pracovní terapii v jednosměnném provozu a vedu skupinku klientů. Váš kurz mi velmi vyhovuje, ale můj problém je ve vzdálenosti mého trvalého bydliště. Je možné, účastnit se kurzu v kratších intervalech [1x měsíčně např. o víkendu], s vědomím, že bude trvat déle? Delší interval bych řešila dovolenou. Jsem z Bystřice pod Hostýnem. Děkuji. Iva.


Re: Dotaz ke kurzu: RUCNI TKADLEC - rekvalifikace
- komentář #8636 ze dne: 2015-02-28 07:25:16 (-> 8635)
  • Dobrý den, Ruční tkadlec probíhá v podstatě i od března, další termín je duben. Záleží, kdy budete moci nastoupit. Na ÚP by Vám měli dát papír Potvrzení rekvalifikačního zařízení, my ho vyplníme a pošleme naÚP a potom RK schvalují. Přeji hodně štěstí v jednání a těším se na viděnou na krásném a hodnotném kurzu Ruční tkadlec. Martina Poliaková


Dotaz ke kurzu: RUCNI TKADLEC - rekvalifikace
- komentář #8635 ze dne: 2015-02-28 07:08:24
  • Dobrý den. Mám zájem o kurs tkadlec. V případě, že mi úřad práce tento kurs schválí, je nejbližší termín pravděpodobně duben? Ve středu jedu na úřad práce se domluvit s referentem který to má na starosti. Děkuji za informACI- S pozdravem Himmelová.


Re: Dotaz ke kurzu: RUCNI TKADLEC - rekvalifikace
- komentář #8607 ze dne: 2015-02-14 18:06:03 (-> 8605)
  • Dobrý den, snažíme se vždy se domluvit s účastníkem RK, jak mu vyhovuje docházka. Někdo chce jen přes prodloužené víkendy, někdo v týdnu a pokud by Vám vyhovoval kurz na jeden zátah, je možné to udělat. Nejprve prosím proberte možnost s Vašim ÚP, my jim vystavíme potvrzení o RK [začátek RK je dle naší dohody]. RK je individuální [1-3 účastníci]. Ubytování je přímo v objektu a noc pro účastníky RK je 150,-, pokoj má kuchyňku a vlastní soc. zařízení. Mějte se hezky a ráda zodpovím další dotazy.


Dotaz ke kurzu: RUCNI TKADLEC - rekvalifikace
- komentář #8605 ze dne: 2015-02-13 11:18:34
  • Dobrý den Mám dotaz na časový rozvrh kursu. Jsem Nového Města pod Smrkem. Je možné kurs absolvovat v jednom zátahu a jak dlouho pak trvá? A jak je to s ubytováním? Jsem momentálně nezaměstnaná. Děkuji za odpověd. S přáním krásného dne Ivana Himmelová


Re: Dotaz ke kurzu: RUCNI TKADLEC - rekvalifikace
- komentář #8137 ze dne: 2014-06-23 07:44:08 (-> 8134)
  • Dobrý den, mluvíme-li o rekvalifikaci, která má akreditaci MŠMT, tak ta trvá 18 vyučovacích dnů. Ty si může rozdělit účastník RK, jak potřebuje a po dohodě s námi. Jedná se většinou o individuální RK, někdo ji potřebuje mít rychle hotovou, jiný si vytváří bloky po 3 - 5 dnech. V objektu je zajištěno i ubytování s kuchyňkou za zvýhodněnou cenu pro účastníky 150 den, které někdy proplácí Úřad práce. Naše RK je zaměřena i na zpracování lnu a vlny a předení, takže krom tkalcovských technik se naučíte i vše kolem vlny a lnu. Tkalcovský stav a kolovrat zapůjčujeme účastníkům i domů, pro procvičování. Kdo nepotřebuje akreditaci a stačí mu se s technikou jen seznámit a naučit se základy, pak máme např. od 10.7. do 13.7. kurz Vlna a vše kolem ní [tkaní, předení, plstění]. Kdyby byly další dotazy, ráda odpovím. Zdravím Vás.


Dotaz ke kurzu: RUCNI TKADLEC - rekvalifikace
- komentář #8134 ze dne: 2014-06-20 21:21:51
  • Dobrý den, chci se zeptat jak kurz probíhá, jak je časově náročný. Děkuji Niklová.


Re: Dotaz ke kurzu: RUCNI TKADLEC - rekvalifikace
- komentář #7882 ze dne: 2014-03-05 12:29:04 (-> 7878)
  • Dobrý den, k Vašemu dotazu na Ručního tkalce. Záleží jen na Vás, jak si kurz rozvrhnete. Dokonce budete mít výhodnou cenu, pokud si ho rozdělíte podle předem plánovaných vypsaných kurzů [většinou víkendových]. Taky je možnost zapůjčení kolovratů a tkalcovských stavů na domácí přípravu v rámci rekvalifikace. Vše je možné domluvit. Zdravím Vás. - Martina Poliaková, Tkalcovské muzeum Dům pod jasanem


Re: Dotaz ke kurzu: RUCNI TKADLEC - rekvalifikace
- komentář #7880 ze dne: 2014-03-05 12:22:59 (-> 7878)
  • Dobrý den, k Vašemu dotazu na Ručního tkalce. Záleží jen na Vás, jak si kurz rozvrhnete. Dokonce budete mít výhodnou cenu, pokud si ho rozdělíte podle předem plánovaných vypsaných kurzů [většinou víkendových]. Taky je možnost zapůjčení kolovratů a tkalcovských stavů na domácí přípravu v rámci rekvalifikace. Vše je možné domluvit. Zdravím Vás. - Martina Poliaková, Tkalcovské muzeum Dům pod jasanemOdkaz(y): RUČNÍ TKADLEC - rekvalifikace


Dotaz ke kurzu: RUCNI TKADLEC - rekvalifikace
- komentář #7878 ze dne: 2014-03-05 11:28:36
  • Dobrý den, ráda bych se účastnila kurzu Ruční tkadlec, ale mám stálé zaměstnání a nemam dost dovolené na celý kurz. Bylo by možné, abych si udělala nejdříve část rekvalifikace a zbytek příští rok [samozřejmě bych zaplatila celý kurz hned]? Děkuji předem za odpověď. Barbora Mrkvičková





[dotaz na školení/kurz] Formulář pro komentáře, dotazy a odpovědi


Dotaz ke kurzu: RUČNÍ TKADLEC - rekvalifikace
text dotazu, ostatní data (tel/email) se samozřejmě nezveřejňují a nezobrazují, pouze budou přeposlána školící firmě

   ... a pro kontrolu zadejte prosím znova Váš email
Někdy je zadaná špatná emailová adresa a odpověď se vrátí, proto prosím zadejte email dvakrát

            



Chci poslat přihlašovací údaje na server skoleni-kurzy.eu
[Registrovat jako uživatele Ano/Ne]

Pokud jste přihlášeni, email nemusíte zadávat




Vložte potvrzovací kód Vložte číslo             

Pro změnu potvrzovacího kódu je možno znovu načíst stránku
Zpět ke kurzu

RUČNÍ TKADLEC - rekvalifikace

ruční tkaní, předení, zpracování vlny, tkaní na rámech a karetkách, gobelíny a tapiserie, základy šití, barvení textilu a vlny, lidová umělecká řemesla, rozděleno do pětitýdnů - možno zvolit kratší cykly, ubytování v objektu. Kurz je určen pro chovatele ovcí, nezaměstnané, zdravotně znevýhodněné, zájemce o tradiční lidová řemesla, učitele, vychovatele, zaměstnance ústavů.

... Zpět ke kurzu  -> RUČNÍ TKADLEC - rekvalifikace



Dům pod jasanem

Tkalcovské venkovské muzeum a výtvarná dílna, pořádají se kurzy: keramiky, tkaní, pletení košů z vrbového proutí, pedigu, slámy, textilní techniky, zpracování vlny, malba na hedvábí, výroba ručního papíru, svíček, mýdla apod. - pro veřejnost, pro děti, dětské výtvarné tábory, rekvalifikační kurz: Ruční tkadlec.

Dům pod jasanem

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: DO322 Red Hat OpenShift Installation Lab v květnu 2024 - Praha 7
^