logo skoleni-kurzy

KURZ : OCHRANA OSOBNICH UDAJU VE ZDRAVOTNICTVI A GDPR 2 1 ZDARMA
ALIAVESACO A S


skoleni-kurzy.eu


< Poslední zobrazené kurzy



Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací




Pořádáte podobný kurz/školení?


Pořádáte podobné kurzy, školení a/nebo studium. Vložte Vaše kurzy na web. Kurs / kurzy nemusí být rekvalifikační, stačí když kurzy budou mít termín konání školení pro on-line objednávku kurzu


 
Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví a GDPR, 2+1 zdarma! - Následující kurzy:

 
 



 

 

OCHRANA OSOBNICH UDAJU VE ZDRAVOTNICTVI A GDPR 2 1 ZDARMA

Viz také následující kurzy :
  • Masér pro oblast zdravotnictvíPodrobnosti
  • Ochrana osobních údajů podle GDPR - připravte se na revoluci v zákoně včasPodrobnosti
  • BOZP a prevence rizik - jak na bezpečnost a ochranu zdraví při práciPodrobnosti
  • Poradce zdravého životního stylu mimo oblast zdravotnictví - REKVALIFIKACEPodrobnosti
  • GDPR: Regulace dat a ochrana osobních údajů v souvislostechPodrobnosti

Kurz - Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví a GDPR, 2+1 zdarma!


Aliaves&Co., a.s.


Číslo akreditovaného kurzu : Neakreditováno Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům. Obsah: * porovnání dosavadní právní úpravy (zákon č. 101 - 2000 Sb.) a nové právní úpravy (Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016 - 679)* upozornění na nejdůležitější změny* pověřenec pro ochranu osobních údajů* zpracování osobních údajů ve zdravotnické dokumentaci* nakládání se zdravotnic ...


Cena kurzu:
     ...   2.590 Kč / Kurz  

     ... včetně DPH: 3.134 Kč / Kurz

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání



Přihláška na školení:

   NEZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA - Termín školení zatím není k dispozici | Podobné kurzy a školení | Žádost o kontakt - Zavolejte mi, prosím



  • Podobný kurz     Praha
    (??) ... Budova ČSVTS, Novotného lávka 5, Praha 1  
    (??)   Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví a GDPR - Aliaves&Co., a.s.
    - ... cena: 2.590 Kč/Kurz

  • Podobný kurz     Praha
    (??) ... Benediktinské opatství Panny Marie a sv. Jeronýma v Emauzích, Vyšehradská 320 - 49, Praha 2  
    (??)   A-Ochrana osobních údajů ve školství a GDPR Akreditace Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC - Aliaves&Co., a.s.
    - ... cena: 2.590 Kč/Kurz

  • Podobný kurz     Praha
    (??) ... Praha - bude upřesněno po uzávěrce přihlášek  
    (??)   A-Nařízení EU o ochraně a zpracování osobních údajů (GDPR) a ochrana osobních údajů (akreditováno pod názvem Právo na informace a ochrana osobních údajů) - Aliaves&Co., a.s.
    - ... cena: 2.990 Kč/Kurz

  • Podobný kurz     Praha
    (??) ... Praha - bude upřesněno po uzávěrce přihlášek  
    (??)   A-Ochrana osobních údajů u zveřejňování informací dle zákona 106 /1999 a GDPR (akreditace Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC ) - Aliaves&Co., a.s.
    - ... cena: 2.590 Kč/Kurz

  • Podobný kurz     Brno - Jihomoravský
    (??) ... Brno - bude upřesněno po uzávěrce přihlášek  
    (??)   Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví a GDPR - Aliaves&Co., a.s.
    - ... cena: 2.590 Kč/Kurz

  • Podobný kurz     Praha
    (??) ... Praha - bude upřesněno po uzávěrce přihlášek  
    (??)   A-Ochrana osobních údajů pro zaměstnance a u výběrových řízení a GDPR (akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC ) - Aliaves&Co., a.s.
    - ... cena: 2.590 Kč/Kurz

  • Podobný kurz     Brno - Jihomoravský
    (??) ... Brno - bude upřesněno po uzávěrce přihlášek  
    (??)   A-Ochrana osobních údajů ve školství a GDPR (akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC ) - Aliaves&Co., a.s.
    - ... cena: 2.590 Kč/Kurz




  • -- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



    Popis kurzu
    Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví a GDPR, 2+1 zdarma!


    Lektoři kurzu

    JUDr. Eva Janečková - vystudovala Právnickou fakultu Západočeské univerzity a Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy (obor historie). Od roku 2005 do roku 2013 byla zaměstnána v Úřadu pro ochranu osobních údajů a od roku 2012 také na Oblastním inspektorátu práce pro hlavní město Prahu. Pracovala také v ČNB na úseku ochrany spotřebitele, dále jako odborná redaktorka právnického nakladatelství. Je autorkou a spoluautorkou řady odborných článků a publikací zaměřených na ochranu osobních údajů, správní a kontrolní řízení, svobodný přístup k informacím a pracovní právo – především na postavení těhotných žen a matek v pracovním právu. Působila také na Ministerstvu práce a sociálních věcí ČR.


    [Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...

    Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům.
    Obsah:
    * porovnání dosavadní právní úpravy (zákon č. 101/2000 Sb.) a nové právní úpravy (Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679)
    * upozornění na nejdůležitější změny
    * pověřenec pro ochranu osobních údajů
    * zpracování osobních údajů ve zdravotnické dokumentaci
    * nakládání se zdravotnickou dokumentací
    * kamery ve zdravotnických zařízeních Při přihlášení dvou posluchačů z jedné instituce má třetí posluchač účast zdarma!


    [Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...


    * Číslo akreditovaného kurzu : Neakreditováno
    *
    * Forma výuky: Prezenční
    * Program: : 8:30 - 9:00 prezence účastníků
    9:00 – 11:00 přednáška
    11:00 – 11:15 přestávka
    11:15 – 13:00 přednáška




    [dotaz na školení/kurz] Formulář pro komentáře, dotazy a odpovědi


    Dotaz ke kurzu: Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví a GDPR, 2+1 zdarma!
    text dotazu, ostatní data (tel/email) se samozřejmě nezveřejňují a nezobrazují, pouze budou přeposlána školící firmě

       ... a pro kontrolu zadejte prosím znova Váš email
    Někdy je zadaná špatná emailová adresa a odpověď se vrátí, proto prosím zadejte email dvakrát

                



    Chci poslat přihlašovací údaje na server skoleni-kurzy.eu
    [Registrovat jako uživatele Ano/Ne]

    Pokud jste přihlášeni, email nemusíte zadávat




    Vložte potvrzovací kód Vložte číslo             

    Pro změnu potvrzovacího kódu je možno znovu načíst stránku

    Komentáře a dotazy na školení/kurz


    Aliaves&Co., a.s.

    :: Aliaves je akciová společnost působící na českém trhu od roku 2009. Hlavní činností společnosti jsou vzdělávací a poradenské služby ve všech oblastech činnosti veřejné správy. Díky úzké spolupráci našich konzultantů s ústředními orgány státu a profesionální znalosti požadavků obcí, měst a krajů jsme schopni zajistit adekvátní nabídku. Posláním společnosti Aliaves je snaha o předávání postupů a vědomostí zaměstnancům veřejné správy a prostřednictvím přednášek, seminářů a odborných školení dlouhodobě zajišťovat informovanost o aktuální domácí legislativě a legislativě Evropské unie....

    Platební podmínky pro účast na kurzu

    Objednavatel zasláním této přihlášky bere na vědomí podmínky dodavatele: Přihlášku lze stornovat nejpozději 5 pracovních dnů před konáním akce. Účastnický poplatek bude vrácen pouze na základě písemného zrušení přihlášky. Při neúčasti účastníka nebo jeho náhradníka se účastnický poplatek nevrací.





    Podobné kurzy #Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví a GDPR, 2+1 zdarma! >>


    Další kurzy a školení: Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví a GDPR, 2+1 zdarma!
    Odkaz na podobný kurz a/nebo kurz od jiné firmy a v jiné ceně:

    Podobný kurz Popis kurzu Další kurzy a školení
    Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví a GDPR
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Číslo akreditovaného kurzu : Neakreditováno Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům. Další podobné školení nebo kurzy
    A-Nařízení EU o ochraně a zpracování osobních údajů (GDPR) a ochrana osobních údajů (akreditováno pod názvem Právo na informace a ochrana osobních údajů)
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Číslo akreditovaného kurzu : AK - PV-196 - 2010 Akreditace: MV : Cíl semináře : Vysvětlit posluchačům základní­ princ Další podobné školení nebo kurzy
    A-Ochrana osobních údajů ve školství a GDPR (akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC )
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Číslo akreditovaného kurzu : Akreditováno MV AK - PV-196 - 2010 Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům. Další podobné školení nebo kurzy
    A-Ochrana osobních údajů u zveřejňování informací dle zákona 106 /1999 a GDPR (akreditace Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC )
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Číslo akreditovaného kurzu : Akreditováno MV AK - PV-196 - 2010 : v přípravě Další podobné školení nebo kurzy
    A-Ochrana osobních údajů pro zaměstnance a u výběrových řízení a GDPR (akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC )
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Číslo akreditovaného kurzu : Akreditováno - MV AK - PV-196 - 2010 Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům. Další podobné školení nebo kurzy
    A-Ochrana osobních údajů ve školství a GDPR Akreditace Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Číslo akreditovaného kurzu : Akreditováno MV AK - PV-196 - 2010 Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům. Další podobné školení nebo kurzy
    Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Regulatorní rámec ochrany osobních údajů a dosavadní vývoj Základní pojmy a definice v ochraně osobních údajů Přehled hlavních změn, které přináší GDPR Působnost nového obecného nařízení GDPR Principy ochrany osobníc Další podobné školení nebo kurzy
    Nové nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Pro všechny úrovně. Určeno pro Zaměstnance, kteří pracují s osobními údaji, manažery, IT, HR a marketingové odborníky, compliance specialisty a interní auditory a všechny ostatní, kteří se s danou problematikou chtějí seznámit. Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR: Regulace dat a ochrana osobních údajů v souvislostech
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : GDPR – General Data Protection Regulation. Už nějakou dobu jedno z nejdiskutovanějších témat! Další podobné školení nebo kurzy
    Ochrana osobních údajů a nový evropský právní rámec - GDPR
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Odborný program semináře: * Základní právní rámec oblasti ochrany osobních údajů v EU. * Výklad připravované novelizace zákona č. Další podobné školení nebo kurzy

    Jiný kurz    = jiný, ale podobný kurz nebo školení




    Poslední aktualizace: 2017-08-17 17:33:53

    Aliaves&Co., a.s.
    Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví a GDPR, 2+1 zdarma! #

    Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení

    Téma kurzů nebo školení:
  • MAIL RSS Manažerské kurzy
  • MAIL RSS Personalistika a osobnostní rozvoj
  • MAIL RSS Systémy řízení a ISO
  • MAIL RSS Technické kurzy, doprava
  • MAIL RSS Školství, zdravotnictví a sociální oblast

    Typ kurzu/školení: Kurz



    Klíčová slova pro dané školení:
    2+1, akreditovaného, číslo, gdpr, kurzu:, neakreditováno, obrovským, ochrana, osobních, vyhněte, zdravotnictví



    [RSS] Nechte si posílat nové termíny kurzu Chcete vědět kdy bude další termín kurzu? - Využijte RSS a nechte si posílat každé změny a/nebo nové termíny kurzu do Vaší čtečky RSS (bez registrace)

      RSSOchrana osobních údajů ve zdravotnictví a GDPR, 2+1 zdarma! [RSS] - Novinky a nové termíny kurzu

    © Aliaves&Co., a.s. - Praha 1 :: - Aliaves je akciová společnost působící na českém trhu od roku 2009. Hlavní činností společnosti jsou vzdělávací a poradenské služby ve všech oblastech činnosti veřejné správy. Díky úzké spolupráci našich konzultantů s ústředními orgány státu a profesionální znalosti požadavků obcí, měst a krajů jsme schopni zajistit adekvátní nabídku. Posláním společnosti Aliaves je snaha o předávání postupů a vědomostí zaměstnancům veřejné správy a prostřednictvím přednášek, seminářů a odborných školení dlouhodobě zajišťovat informovanost o aktuální domácí legislativě a legislativě Evropské unie....

    Platební podmínky pro účast na kurzu


    Objednavatel zasláním této přihlášky bere na vědomí podmínky dodavatele: Přihlášku lze stornovat nejpozději 5 pracovních dnů před konáním akce. Účastnický poplatek bude vrácen pouze na základě písemného zrušení přihlášky. Při neúčasti účastníka nebo jeho náhradníka se účastnický poplatek nevrací.




     
    Komentáře a dotazy na školení/kurz

     

     

    Hledáte náhodou nějakou práci?


    PRÁVNÍK - OCHRANA OSOBNOSTI A TVORBA VNITŘNÍCH PŘEDPISŮ
    pověsti právnické osoby, práva na odpověď a ochrany osobních údajů Znalost zákona č. 483/1991 Sb., o České televizi Znalost..., Praha

    DATART - OCHRANA a OSTRAHA STRÁŽNÝ PRODEJNY
    Sháníme pracovníky ostrahy strážného do prodejny DATART v Praze. PRÁCE V CIVILU! Pracovní doba: PO-SO: 11.00h. - 19.00h., NE: 10:00h. - 18:00h.. Pracovní vytížení: krátký vs. dlouhý týden. Náplň práce: ostraha prodejny - obchůzka prodejny...., Praha 1

    automechanik - Mechanici a opraváři osobních automobilů
    osobních automobilů - skupina B Poznámka k volnému místu: vzdělání: střední odborné s výučním listem v oboru automechanik..., Praha

    [Jobs] Hledání práce nově přes PráceJobs.com

    Podobné kurzy # ochrana + osobních + zdravotnictví + gdpr + 2+1


  •  
     
    RSS
    RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
    Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
    skoleni-kurzy.eu

    SKOLENI-KURZY.EU



    REGIONY



    MENU



    KONTAKT


    skoleni-kurzy.eu
    2007 - 2017 © OBEC.net, sro
    Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
    Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
    Telefon:(+420) 533 555 859, 775 193 488
    Fax: 533 312 404
    Kontakt

    +



    +




    V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





    Školení: Implementace QoS na Cisco produktech v říjnu 2017 - Praha