logo skoleni-kurzy

KURZ : OCHRANA OSOBNICH UDAJU VE ZDRAVOTNICTVI A GDPR 2 1 ZDARMA
ALIAVESACO A S


skoleni-kurzy.eu


< Poslední zobrazené kurzy



Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací




Pořádáte podobný kurz/školení?


Pořádáte podobné kurzy, školení a/nebo studium. Vložte Vaše kurzy na web. Kurs / kurzy nemusí být rekvalifikační, stačí když kurzy budou mít termín konání školení pro on-line objednávku kurzu


 
Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví a GDPR, 2+1 zdarma! - Následující kurzy:

 
 



 

 

OCHRANA OSOBNICH UDAJU VE ZDRAVOTNICTVI A GDPR 2 1 ZDARMA

Viz také následující kurzy :
  • Masér pro oblast zdravotnictvíPodrobnosti
  • Ochrana osobních údajů dle obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)Podrobnosti
  • Masér pro sportovní a rekondiční masáže s působností mimo oblast zdravotnictví - rekvalifikace Podrobnosti
  • Požární ochrana - Příprava zaměstnanců-osob ke zkoušce odborné způsobilosti [technik PO, OZO v PO]Podrobnosti
  • BOZP a prevence rizik - jak na bezpečnost a ochranu zdraví při práciPodrobnosti

Kurz - Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví a GDPR, 2+1 zdarma!


AliavesCo., a.s.


Číslo akreditovaného kurzu : Neakreditováno Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům. Obsah: * porovnání dosavadní právní úpravy (zákon č. 101 - 2000 Sb.) a nové právní úpravy (Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016 - 679)* upozornění na nejdůležitější změny* pověřenec pro ochranu osobních údajů* zpracování osobních údajů ve zdravotnické dokumentaci* nakládání se zdravotnic ...


Cena kurzu:
     ...   2.590 Kč / Kurz  

     ... včetně DPH: 3.134 Kč / Kurz

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání



Přihláška na školení:

   NEZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA - Termín školení zatím není k dispozici | Podobné kurzy a školení | Žádost o kontakt - Zavolejte mi, prosím



  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Ochrana osobních údajů dle obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 2.290 Kč/Kurz


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   GDPR - Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví - AliavesCo., a.s.

    - ... cena: 3.590 Kč/Kurz (4.344 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Dopady obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) ve veřejné správě. Jak zajistit soulad organizace s GDPR? - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 2.065 Kč/Kurz (2.499 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Dopady obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) ve veřejné správě. Jak zajistit soulad organizace s GDPR? - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 2.065 Kč/Kurz (2.499 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Dopady obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) ve veřejné správě. Jak zajistit soulad organizace s GDPR? - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 2.065 Kč/Kurz (2.499 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Olomouc - Olomoucký  
    (??)   GDPR A ZÁKON O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM - Ludmila Novotná, vzdělávací agentura PROFESIM

    - ... cena: 1.600 Kč/Kurz bez DPH


  • Podobný kurz     Pardubice - Pardubický  
    (??)   GDPR – ochrana osobních údajů - InAkademia s.r.o.

    - ... cena: 2 Kč/Kurz





  • -- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



    Popis kurzu
    Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví a GDPR, 2+1 zdarma!


    Lektoři kurzu

    JUDr. Eva Janečková - vystudovala Právnickou fakultu Západočeské univerzity a Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy (obor historie). Od roku 2005 do roku 2013 byla zaměstnána v Úřadu pro ochranu osobních údajů a od roku 2012 také na Oblastním inspektorátu práce pro hlavní město Prahu. Pracovala také v ČNB na úseku ochrany spotřebitele, dále jako odborná redaktorka právnického nakladatelství. Je autorkou a spoluautorkou řady odborných článků a publikací zaměřených na ochranu osobních údajů, správní a kontrolní řízení, svobodný přístup k informacím a pracovní právo – především na postavení těhotných žen a matek v pracovním právu. Působila také na Ministerstvu práce a sociálních věcí ČR.


    [Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...

    Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům.
    Obsah:
    * porovnání dosavadní právní úpravy (zákon č. 101/2000 Sb.) a nové právní úpravy (Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679)
    * upozornění na nejdůležitější změny
    * pověřenec pro ochranu osobních údajů
    * zpracování osobních údajů ve zdravotnické dokumentaci
    * nakládání se zdravotnickou dokumentací
    * kamery ve zdravotnických zařízeních Při přihlášení dvou posluchačů z jedné instituce má třetí posluchač účast zdarma!


    [Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...


    * Číslo akreditovaného kurzu : Neakreditováno
    *
    * Forma výuky: Prezenční
    * Program: : 8:30 - 9:00 prezence účastníků
    9:00 – 11:00 přednáška
    11:00 – 11:15 přestávka
    11:15 – 13:00 přednáška




    [dotaz na školení/kurz] Formulář pro komentáře, dotazy a odpovědi


    Dotaz ke kurzu: Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví a GDPR, 2+1 zdarma!
    text dotazu, ostatní data (tel/email) se samozřejmě nezveřejňují a nezobrazují, pouze budou přeposlána školící firmě

       ... a pro kontrolu zadejte prosím znova Váš email
    Někdy je zadaná špatná emailová adresa a odpověď se vrátí, proto prosím zadejte email dvakrát

                



    Chci poslat přihlašovací údaje na server skoleni-kurzy.eu
    [Registrovat jako uživatele Ano/Ne]

    Pokud jste přihlášeni, email nemusíte zadávat




    Vložte potvrzovací kód Vložte číslo             

    Pro změnu potvrzovacího kódu je možno znovu načíst stránku

    Komentáře a dotazy na školení/kurz


    AliavesCo., a.s.

    :: Aliaves je akciová společnost působící na českém trhu od roku 2009. Hlavní činností společnosti jsou vzdělávací a poradenské služby ve všech oblastech činnosti veřejné správy. Díky úzké spolupráci našich konzultantů s ústředními orgány státu a profesionální znalosti požadavků obcí, měst a krajů jsme schopni zajistit adekvátní nabídku. Posláním společnosti Aliaves je snaha o předávání postupů a vědomostí zaměstnancům veřejné správy a prostřednictvím přednášek, seminářů a odborných školení dlouhodobě zajišťovat informovanost o aktuální domácí legislativě a legislativě Evropské unie....

    Platební podmínky pro účast na kurzu

    1. Objednatel odesláním přihlášky [objednávky] prohlašuje, že uvedl pravdivé informace, před odesláním přihlášky se seznámil s obchodními podmínkami pořadatele a s těmito obchodními podmínkami souhlasí.

    2. Pořadatel prohlašuje, že objednatel může sebe nebo jinou osobu [dále jen „účastník“] přihlásit přímo prostřednictvím webových stránek. Výjimečně si může objednatel přihlášku zajistit telefonicky u pořadatele, ale tuto přihlášku pak musí zaslat dodatečně v písemné podobě, nejpozději však v termínu telefonicky dohodnutém s pořadatelem.

    3. Pořadatel vyrozumí zároveň objednatele [případně jím vyslané Smluvní strany souhlasí, že při neúčasti účastníka [nebo jeho náhradníka] bez řádné omluvy na akci, provedené nejpozději 6 pracovních dnů před konáním akce, nebude přihláška zrušena a objednatel je povinen uhradit smluvenou částku jato by se akce zúčastnil. Objednávka bude zrušena pouze na základě písemného zrušení přihlášky [poštovním doručovatelem, prokazatelným e-mailem/potvrzeným pořadatelem nebo datovou schránkou], doručené pořadateli nejpozději 6 pracovních dnů před konáním akce. V případě telefonického odhlášení účastníka, bude uznatelné jen odhlášení písemně potvrzené pořadatelem. Za přihlášeného účastníka může objednatel vyslat náhradníka.

    4. Platební podmínky:

    a] Po obdržení objednávky pořadatel zaregistruje objednatele [účastníka] do seznamu účastníků dané akce. Na podkladě platné objednávky pořadatel vyhotoví daňový doklad [fakturu], kterou odešle objednateli nebo fakturu předá účastníkovi na dané akci.

    b] Pořadatel vyhotoví daňový doklad i v případě nepřítomnosti účastníka, pokud objednatel včas a písemně neprovedl odhlášení z akce, jak uvedeno výše. Objednatel si je této skutečnosti plně vědom a s těmito důsledky souhlasí.

    c] Objednatel se zavazuje, že platbu provede na číslo účtu pořadatele 43-5872020247/0100 [KB] v termínu splatnosti uvedeném ve faktuře.
    5. Cena seminářů uvedená u daného kurzu je vždy bez DPH [DPH je u neakreditovaných akcí nebo akcí na které se akreditace nevztahuje připočítávána podle platného zákona o DPH]. Je-li cena dohodnuta mezi pořadatelem a objednatelem jako cena konečná, pak platí cena dohodnutá.
    6. V případě, že se jedná o vzdělávací akci akreditovanou u Ministerstva vnitra ČR dle zákona 312/2002 Sb. pro úředníky územních samosprávných celků nebo rekvalifikační kurs akreditovaný MŠMT a jsou splněny podmínky pro osvobození od DPH, bude jako konečná cena fakturována bez DPH. Splnění podmínek pro osvobození určuje pořadatel.
    7. Při zrušení akce pořadatelem bude objednateli zasláno vyrozumění o zrušení akce.
    8. Registrace přítomných účastníků probíhá vždy od 8.30 hodin do 9.00 hodin, není-li v pozvánce na akci uvedeno jinak.
    9. Informace uvedené v nabídce pořadatele jsou platné, pokud pořadatel nesdělí objednateli nebo přihlášeným účastníkům informace o případné změně místa či data konání semináře, o změně lektora, nebo o zrušení semináře. Objednatel v případě změny podmínek uzavřené objednávky může svou objednávku zrušit a to nejpozději do 2 dnů od pořadatelem sdělených změn.
    10. Pořadatel předá účastníkovi vzdělávací akce po absolvování akce osvědčení o účasti na vzdělávací akci.
    11. Odesláním přihlášky na akci dává objednavatel souhlas pořadateli se zpracováním osobních údajů objednatele i účastníka pro účely organizace a evidence školení. Pořadatel bude svěřené osobní údaje přihlášených chránit a nakládat s nimi v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb.
    12. Objednatel nebo účastník mají právo kdykoliv požádat pořadatele o vyjmutí ze seznamu evidovaných osob.
    13. Údaje, které pořadatel od objednatele obdrží, může pořadatel použít k vlastnímu marketingovému průzkumu, reklamě nebo nabídce poskytnutí další služby, a to výhradně pořadatelem. Pořadatel se zavazuje, že tyto údaje neposkytne třetí osobě.

    Za pořadatele Aliaves Co., a.s.
    ředitel společnosti





    Podobné kurzy #Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví a GDPR, 2+1 zdarma! >>


    Další kurzy a školení: Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví a GDPR, 2+1 zdarma!
    Odkaz na podobný kurz a/nebo kurz od jiné firmy a v jiné ceně:

    Podobný kurz Popis kurzu Další kurzy a školení
    GDPR - Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Číslo akreditovaného kurzu : neakreditováno : Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům. Další podobné školení nebo kurzy
    Dopady obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) ve veřejné správě. Jak zajistit soulad organizace s GDPR?
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Od 25. 5. 2018 bude přímo účinné obecné nařízení o ochraně osobních údajů (ON - GDPR), z větší části nahradí současný zákon č. 101 - 2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Nařízení přináší nové povinnosti a instituty, zejména klade na správce požadavek samostatně vyhodnotit Další podobné školení nebo kurzy
    Ochrana osobních údajů dle obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Po absolvování semináře se budete umět orientovat v novém právním rámci ochrany osobních údajů tvořeném zejména Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR), tj. principech a pravidlech ochrany osobních údajů. Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR A ZÁKON O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : » Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. » GDPR a zákon o ochraně osobních údajů, porovnání stávající a nové právní úpravy, působnost a pojmosloví, zásady a právní důvody zpracování osobních údajů, pravidla Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR – ochrana osobních údajů
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Podrobný program bude upřesněn nejpozději do 15. 12. Další podobné školení nebo kurzy
    OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ a nové nařízení GDPR
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Určeno pro všechny, kteří přichází do kontaktu s osobními údaji, zejména personalisty, manažery, marketingové specialisty a další. Obsah: Obecné nařízení o ochraně osobních údajů a jeho působnost, včetně postavení v právním řádu České republiky * Věcná pů Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR a ochrana osobních údajů (záznam on-line)
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Neuvedeno * • Úvod do webináře, stručné vysvětlení pramenů evropského práva, vysvětlení základních pramenů sekundárního evropského práva, rozdíl mezi směrnicemi a nařízeními. • Smysl a účel Nařízení. Další podobné školení nebo kurzy
    Nová směrnice o ochraně osobních údajů GDPR
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Bojíte se GDPR? Nová směrnice na ochranu osobních dat – GDPR (General Data Protection Regulation) přináší přísnější pravidla a vyšší sankce (až do 4% z obratu, nebo až 20 000 000 €). Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR - obecné nařízení o ochraně osobních údajů
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Nebuďte zaskočeni a připravte se na revoluční změnu General Data Protection Regulation (Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2017 - 679) je účinné od 25. května 2018 a představuje revoluční změnu na celoevropské úrovni. Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR-ochrana osobních údajů ve školství
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Číslo akreditovaného kurzu : neakreditováno GDPR ochrana osobních údajů ve školství - porovnání dosavadní právní úpravy (zákon č. 101 - 2000 Sb. Další podobné školení nebo kurzy

    Podobný    = Podobný kurz nebo školení




    Poslední aktualizace: 2017-12-12 00:12:06

    AliavesCo., a.s.
    Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví a GDPR, 2+1 zdarma! #

    Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení

    Téma kurzů nebo školení:
  • MAIL RSS Manažerské kurzy
  • MAIL RSS Personalistika a osobnostní rozvoj
  • MAIL RSS Systémy řízení a ISO
  • MAIL RSS Technické kurzy, doprava
  • MAIL RSS Školství, zdravotnictví a sociální oblast

    Typ kurzu/školení: Kurz



    Klíčová slova pro dané školení:
    2+1, akreditovaného, číslo, gdpr, kurzu:, neakreditováno, obrovským, ochrana, osobních, vyhněte, zdravotnictví



    [RSS] Nechte si posílat nové termíny kurzu Chcete vědět kdy bude další termín kurzu? - Využijte RSS a nechte si posílat každé změny a/nebo nové termíny kurzu do Vaší čtečky RSS (bez registrace)

      RSSOchrana osobních údajů ve zdravotnictví a GDPR, 2+1 zdarma! [RSS] - Novinky a nové termíny kurzu

    © AliavesCo., a.s. - Praha 1 :: - Aliaves je akciová společnost působící na českém trhu od roku 2009. Hlavní činností společnosti jsou vzdělávací a poradenské služby ve všech oblastech činnosti veřejné správy. Díky úzké spolupráci našich konzultantů s ústředními orgány státu a profesionální znalosti požadavků obcí, měst a krajů jsme schopni zajistit adekvátní nabídku. Posláním společnosti Aliaves je snaha o předávání postupů a vědomostí zaměstnancům veřejné správy a prostřednictvím přednášek, seminářů a odborných školení dlouhodobě zajišťovat informovanost o aktuální domácí legislativě a legislativě Evropské unie....

    Platební podmínky pro účast na kurzu


    1. Objednatel odesláním přihlášky [objednávky] prohlašuje, že uvedl pravdivé informace, před odesláním přihlášky se seznámil s obchodními podmínkami pořadatele a s těmito obchodními podmínkami souhlasí.

    2. Pořadatel prohlašuje, že objednatel může sebe nebo jinou osobu [dále jen „účastník“] přihlásit přímo prostřednictvím webových stránek. Výjimečně si může objednatel přihlášku zajistit telefonicky u pořadatele, ale tuto přihlášku pak musí zaslat dodatečně v písemné podobě, nejpozději však v termínu telefonicky dohodnutém s pořadatelem.

    3. Pořadatel vyrozumí zároveň objednatele [případně jím vyslané Smluvní strany souhlasí, že při neúčasti účastníka [nebo jeho náhradníka] bez řádné omluvy na akci, provedené nejpozději 6 pracovních dnů před konáním akce, nebude přihláška zrušena a objednatel je povinen uhradit smluvenou částku jato by se akce zúčastnil. Objednávka bude zrušena pouze na základě písemného zrušení přihlášky [poštovním doručovatelem, prokazatelným e-mailem/potvrzeným pořadatelem nebo datovou schránkou], doručené pořadateli nejpozději 6 pracovních dnů před konáním akce. V případě telefonického odhlášení účastníka, bude uznatelné jen odhlášení písemně potvrzené pořadatelem. Za přihlášeného účastníka může objednatel vyslat náhradníka.

    4. Platební podmínky:

    a] Po obdržení objednávky pořadatel zaregistruje objednatele [účastníka] do seznamu účastníků dané akce. Na podkladě platné objednávky pořadatel vyhotoví daňový doklad [fakturu], kterou odešle objednateli nebo fakturu předá účastníkovi na dané akci.

    b] Pořadatel vyhotoví daňový doklad i v případě nepřítomnosti účastníka, pokud objednatel včas a písemně neprovedl odhlášení z akce, jak uvedeno výše. Objednatel si je této skutečnosti plně vědom a s těmito důsledky souhlasí.

    c] Objednatel se zavazuje, že platbu provede na číslo účtu pořadatele 43-5872020247/0100 [KB] v termínu splatnosti uvedeném ve faktuře.
    5. Cena seminářů uvedená u daného kurzu je vždy bez DPH [DPH je u neakreditovaných akcí nebo akcí na které se akreditace nevztahuje připočítávána podle platného zákona o DPH]. Je-li cena dohodnuta mezi pořadatelem a objednatelem jako cena konečná, pak platí cena dohodnutá.
    6. V případě, že se jedná o vzdělávací akci akreditovanou u Ministerstva vnitra ČR dle zákona 312/2002 Sb. pro úředníky územních samosprávných celků nebo rekvalifikační kurs akreditovaný MŠMT a jsou splněny podmínky pro osvobození od DPH, bude jako konečná cena fakturována bez DPH. Splnění podmínek pro osvobození určuje pořadatel.
    7. Při zrušení akce pořadatelem bude objednateli zasláno vyrozumění o zrušení akce.
    8. Registrace přítomných účastníků probíhá vždy od 8.30 hodin do 9.00 hodin, není-li v pozvánce na akci uvedeno jinak.
    9. Informace uvedené v nabídce pořadatele jsou platné, pokud pořadatel nesdělí objednateli nebo přihlášeným účastníkům informace o případné změně místa či data konání semináře, o změně lektora, nebo o zrušení semináře. Objednatel v případě změny podmínek uzavřené objednávky může svou objednávku zrušit a to nejpozději do 2 dnů od pořadatelem sdělených změn.
    10. Pořadatel předá účastníkovi vzdělávací akce po absolvování akce osvědčení o účasti na vzdělávací akci.
    11. Odesláním přihlášky na akci dává objednavatel souhlas pořadateli se zpracováním osobních údajů objednatele i účastníka pro účely organizace a evidence školení. Pořadatel bude svěřené osobní údaje přihlášených chránit a nakládat s nimi v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb.
    12. Objednatel nebo účastník mají právo kdykoliv požádat pořadatele o vyjmutí ze seznamu evidovaných osob.
    13. Údaje, které pořadatel od objednatele obdrží, může pořadatel použít k vlastnímu marketingovému průzkumu, reklamě nebo nabídce poskytnutí další služby, a to výhradně pořadatelem. Pořadatel se zavazuje, že tyto údaje neposkytne třetí osobě.

    Za pořadatele Aliaves Co., a.s.
    ředitel společnosti




     
    Komentáře a dotazy na školení/kurz

     

     

    Hledáte náhodou nějakou práci?


    Práce v oboru ochrana a ostraha PRAHA - PROSEK
    Pro doplnění týmu přijmeme pracovníky k zajištění ostrahy hobbymarketu v PRAZE PROSEKU. Jedná se o ostrahu prováděnou pomocí kamerového systému [CCTV]. Praxe a osvědčení o profesní způsobilosti [STRÁŽNÝ, 68-008-E] je výhodou, není však podm..., Praha

    Osobní Ochrana,Řidič osobní
    NAbízím své zkušenosti a flexibilitu.Abstinent,Nekuřák,35 let.Žádny rváč bez mozku,či typ z fitcentra.Zkušenosti z AČR,zahraničních misi jako osobní doporovod,ozbr.eskort.Není problém v přepravě,hlidaní dětí,nemovitosti.Trénink Boj.umění,ta..., Praha 4

    Řidiči osobních a malých dodávkových automobilů
    řidiči osobních a malých dodávkových automobilů pro lokalitu Praha. Požadavky na pracovníka: Nabízíme: Nástup možný..., Praha

    [Jobs] Hledání práce nově přes PráceJobs.com

    Podobné kurzy # ochrana + osobních + zdravotnictví + gdpr + 2+1


  •  
     
    RSS
    RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
    Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
    skoleni-kurzy.eu

    SKOLENI-KURZY.EU



    REGIONY



    MENU



    KONTAKT


    skoleni-kurzy.eu
    2007 - 2017 © OBEC.net, sro
    Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
    Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
    Telefon:(+420) 533 555 859, 775 193 488
    Fax: 533 312 404
    Kontakt

    +



    +




    V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





    Školení: Penetrační testování a etický hacking v sítích WAN v únoru 2018 - Brno