logo skoleni-kurzy

KURZ : ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNICH UDAJU PRO PERSONALISTY A MZDOVE UCETNI
STUDIO W


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



Pořádáte podobný kurz/školení?


Pořádáte podobné kurzy, školení a/nebo studium. Vložte Vaše kurzy na web. Kurs / kurzy nemusí být rekvalifikační, stačí když kurzy budou mít termín konání školení pro on-line objednávku kurzu


 
Archivace dat a ochrana osobních údajů pro personalisty a mzdové účetní - Následující kurzy:

 

 

ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNICH UDAJU PRO PERSONALISTY A MZDOVE UCETNI

Viz také následující kurzy :
  • Účetnictví, daně a mzdy pro praxi - rekvalifikační kurzPodrobnosti
  • Mzdové účetnictví s výukou mzdového programu na PC - rekvalifikační kurzPodrobnosti
  • SPECIALISTA MARKETINGU - rekvalifikační kurz DÁLKOVĚ se získáním profesní kvalifikace s garancí MPSVPodrobnosti
  • PRACOVNÍK V ADMINISTRATIVĚ - rekvalifikační kurz se získáním profesní kvalifikace s garancí MPSVPodrobnosti
  • Mzdové účetnictví pro praxi - rekvalifikační kurzPodrobnosti


Kurz - Archivace dat a ochrana osobních údajů pro personalisty a mzdové účetní - s certifikátem


STUDIO W


Archivace dat Právní předpisy Evidence, uchovávání a vyřazování dokumentů Základní pojmy – dokument, původce dokumentu, archiválie, archiv Archivace digitální a analogová Archivace dat jiným subjektem za úplatu Ohlašovací povinnosti vůči OSSZ při ukončení činnosti zaměstnavatele Archivační lhůty všech dokladů v rámci m ...


Cena kurzu:
     ...   2.700 CZK / Kurz  

     ... včetně DPH: 3.267 CZK / Kurz

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání
  • Účastník kurzu obdrží certifikát



Přihláška na školení/kurz a termín:
  • Pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a místo konání odkaz
  • Popis, lektoři a program kurzu je níže na stránce odkaz
  • Komentáře a dotazy na školení/kurz # Komentáře ke kurzu odkaz
  • V případě jakéhokoliv otázky můžete poslat Dotaz ke kurzu odkaz
  • Nevyhovuje vám tento kurz? Zkuste se podívat na podobné kurzy odkaz

Archivace dat a ochrana osobních údajů pro personalisty a mzdové účetní
Přihláška na termín kurzu
Místo konání Přihláška na kurz a termín Akreditace
Poznámka k termínu školení
Archivace dat a ochrana osobních údajů pro personalisty a mzdové účetní

Praha 2
Přihláška


Chci informaci ke kurzu k tomuto termínu: Nezávazná přihláška
-
...

-- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



Popis kurzu
Archivace dat a ochrana osobních údajů pro personalisty a mzdové účetní - s certifikátem


Lektoři kurzu

Lektoři z firmy: STUDIO W


[Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...





  • Archivace dat

  • Právní předpisy

  • Evidence, uchovávání a vyřazování dokumentů

  • Základní pojmy – dokument, původce dokumentu, archiválie, archiv


    • Archivace digitální a analogová

    • Archivace dat jiným subjektem za úplatu

    • Ohlašovací povinnosti vůči OSSZ při ukončení činnosti zaměstnavatele




  • Archivační lhůty všech dokladů v rámci mzdové a personální agendy včetně odkazů na právní předpisy, např.


    • Mzdový list, doklady o pracovněprávních náležitostech

    • Účetní záznamy, doklady o srážkách ze mzdy, záznamy o zdravotním pojištění a sociálním zabezpečení, nemocenském pojištění, ELDP, výplatní pásky, rekapitulace mezd, daňové doklady atd.

    • Archiválie a jejich archivace – dokumenty uvedené v přílohách č. 1 a 2 zákona č. 499/2004 Sb.






  • Ochrana osobních údajů ve mzdové a personální oblasti







    • Právní úprava – nařízení GDPR, zákon č. 110/2019 Sb., zákon č. 111/2019 Sb.

    • Definice pojmů – osobní údaj, citlivý údaj (zvláštní kategorie osobních údajů), správce údajů, zpracovatel, pověřenec

    • Kdo musí mít pověřence

    • Zpracování osobních údajů, uchovávání osobních údajů, souhlas se zpracováním osobních údajů – kdy je nutný

    • Povinnosti při zpracování osobních údajů

    • Souhlas uchazeče o zaměstnání zařazeného do databáze potenciálních zaměstnanců se zpracováním osobních údajů

    • Souhlas zaměstnance se zpracováním osobních údajů

    • Vnitřní předpis o osobních údajích

    • Záznam o instruktáži o osobních údajích

    • Neoprávněné požadavky subjektu údajů

    • Předávání osobních údajů OSSZ

    • Povinnosti při zpracování citlivých údajů

    • Záznamy o zpracování

    • Likvidace osobních údajů

    • Správce a zpracovatel

    • Smlouva o ochraně os. údajů mezi správcem a zpracovatelem a její náležitosti

    • Kamerový systém

    • Archivace dat a jejich ochrana

    • Osobní dotazníky

    • Inzerát a osobní údaje uchazeče o místo

    • Osobní spis a jeho









[Kurz] Obsah kurzu/školení...





  • Archivace dat

  • Právní předpisy

  • Evidence, uchovávání a vyřazování dokumentů

  • Základní pojmy – dokument, původce dokumentu, archiválie, archiv


    • Archivace digitální a analogová

    • Archivace dat jiným subjektem za úplatu

    • Ohlašovací povinnosti vůči OSSZ při ukončení činnosti zaměstnavatele




  • Archivační lhůty všech dokladů v rámci mzdové a personální agendy včetně odkazů na právní předpisy, např.


    • Mzdový list, doklady o pracovněprávních náležitostech

    • Účetní záznamy, doklady o srážkách ze mzdy, záznamy o zdravotním pojištění a sociálním zabezpečení, nemocenském pojištění, ELDP, výplatní pásky, rekapitulace mezd, daňové doklady atd.

    • Archiválie a jejich archivace – dokumenty uvedené v přílohách č. 1 a 2 zákona č. 499/2004 Sb.






  • Ochrana osobních údajů ve mzdové a personální oblasti







    • Právní úprava – nařízení GDPR, zákon č. 110/2019 Sb., zákon č. 111/2019 Sb.

    • Definice pojmů – osobní údaj, citlivý údaj (zvláštní kategorie osobních údajů), správce údajů, zpracovatel, pověřenec

    • Kdo musí mít pověřence

    • Zpracování osobních údajů, uchovávání osobních údajů, souhlas se zpracováním osobních údajů – kdy je nutný

    • Povinnosti při zpracování osobních údajů

    • Souhlas uchazeče o zaměstnání zařazeného do databáze potenciálních zaměstnanců se zpracováním osobních údajů

    • Souhlas zaměstnance se zpracováním osobních údajů

    • Vnitřní předpis o osobních údajích

    • Záznam o instruktáži o osobních údajích

    • Neoprávněné požadavky subjektu údajů

    • Předávání osobních údajů OSSZ

    • Povinnosti při zpracování citlivých údajů

    • Záznamy o zpracování

    • Likvidace osobních údajů

    • Správce a zpracovatel

    • Smlouva o ochraně os. údajů mezi správcem a zpracovatelem a její náležitosti

    • Kamerový systém

    • Archivace dat a jejich ochrana

    • Osobní dotazníky

    • Inzerát a osobní údaje uchazeče o místo

    • Osobní spis a jeho











[dotaz na školení/kurz] Formulář pro komentáře, dotazy a odpovědi


Dotaz ke kurzu: Archivace dat a ochrana osobních údajů pro personalisty a mzdové účetní
text dotazu, ostatní data (tel/email) se samozřejmě nezveřejňují a nezobrazují, pouze budou přeposlána školící firmě

   ... a pro kontrolu zadejte prosím znova Váš email
Někdy je zadaná špatná emailová adresa a odpověď se vrátí, proto prosím zadejte email dvakrát

            



Chci poslat přihlašovací údaje na server skoleni-kurzy.eu
[Registrovat jako uživatele Ano/Ne]

Pokud jste přihlášeni, email nemusíte zadávat




Vložte potvrzovací kód Vložte číslo             

Pro změnu potvrzovacího kódu je možno znovu načíst stránku

Komentáře a dotazy na školení / kurz / seminář


STUDIO W

:: Po každém kurzu účastníci školení obdrží osvědčení o absolvování kurzu . * Pořádáme kurzy pro vzdělávání dospělých v oblastech: manažerské, komunikační a obchodní dovednosti, rozvoj osobnosti, kurzy pro asistentky, obchodní a pracovní právo, personalistika, mzdové a finanční účetnictví, daně....

Platební podmínky pro účast na kurzu

Na základě Vaší objednávky obratem obdržíte vstupenku[y] a fakturu. Zaslané přihlášky jsou závazné. Jako doklad o zařazení do semináře Vám zašleme vstupenku[y], plánek umístění našich učeben a proformafakturu. Vstupenka je přenosná. Daňový doklad Vám zašleme po přijetí platby nebo po uskutečnění kurzu .





Podobné kurzy #Archivace dat a ochrana osobních údajů pro personalisty a mzdové účetní >>


Další kurzy a školení: Archivace dat a ochrana osobních údajů pro personalisty a mzdové účetní
Odkaz na podobný kurz a/nebo kurz od jiné firmy a v jiné ceně:

Podobný kurz Popis kurzu Další kurzy a školení
Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – zkušenosti z praxe
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři se seznámíte s ochranou osobních údajů a s dopady obecného nařízení EU, známého pod zkratkou GPPR, které nabylo účinnosti v květnu 2018, do mzdové a personální agendy. => => Získáte informace, kdy je třeba ustanovit funkci pověřence, jakými formami lze po Další podobné školení nebo kurzy
Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – zkušenosti z praxe
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři se seznámíte s ochranou osobních údajů a s dopady obecného nařízení EU, známého pod zkratkou GPPR, které nabylo účinnosti v květnu 2018, do mzdové a personální agendy. => => Získáte informace, kdy je třeba ustanovit funkci pověřence, jakými formami lze po Další podobné školení nebo kurzy
Mzdové účetnictví se základy personalistiky v programu POHODA, rekvalifikace MŠMT ČR
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Kurz je určen pro zájemce, kteří se chtějí věnovat mzdovému účetnictví v praxi. Je určen pro začátečníky nebo pro ty, kteří si chtějí oprášit základní znalosti a nabýt nové dovednosti z oblasti mzdového účetnictví. Další podobné školení nebo kurzy
Mzdové účetnictví se základy personalistiky, rekvalifikace MŠMT ČR
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Kurz je určen pro zájemce, kteří se chtějí věnovat mzdovému účetnictví v praxi. Je určen pro začátečníky nebo pro ty, kteří si chtějí oprášit základní znalosti a nabýt nové dovednosti z oblasti mzdového účetnictví. Další podobné školení nebo kurzy
Přehled činností mzdového účetnictví pro personalisty a další zájemce, kteří nejsou mzdové účetní - 2denní
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Určeno pro firmy, které zvolily pro zpracování mezd outsourcing, personalisty a případně i mzdové účetní, kteří si chtějí propojit obě činnosti vzájemně. Tato oblast je také vhodná pro znalost na pracovních pozicích „analytiků odměňování“. Další podobné školení nebo kurzy
Rozvrhování pracovní doby prakticky a náhled do pracovního práva pro mzdové účetní a personalisty
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Seminář se zabývá správným výpočtem mezd, pro který je podstatný harmonogram směn koncipovaný v souladu s právní úpravou. Posluchači budou seznámeni s vyrovnávacím obdobím, kterým mohou být jak násobky týdnů stanovené týdenní pracovní doby, tak měsíce. Další podobné školení nebo kurzy
Mzdové účetnictví pro personalisty
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Nejste mzdový účetní, přesto byste se měli umět ve mzdovém účetnictví orientovat? Na semináři se dozvíte, co v personální oblasti ovlivňuje mzdové náklady. Další podobné školení nebo kurzy
Mzdové účetnictví pro personalisty
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Nejste mzdový účetní, přesto byste se měli umět ve mzdovém účetnictví orientovat? Na semináři se dozvíte, co v personální oblasti ovlivňuje mzdové náklady. Další podobné školení nebo kurzy
Rozvrhování pracovní doby prakticky a náhled do pracovního práva pro mzdové účetní a personalisty
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Seminář se zabývá správným výpočtem mezd, pro který je podstatný harmonogram směn koncipovaný v souladu s právní úpravou. Posluchači budou seznámeni s vyrovnávacím obdobím, kterým mohou být jak násobky týdnů stanovené týdenní pracovní doby, tak měsíce. Další podobné školení nebo kurzy

Podobný    = Podobný kurz nebo školení




Poslední aktualizace: 2024-07-21 05:26:52

STUDIO W
Archivace dat a ochrana osobních údajů pro personalisty a mzdové účetní # Přihláška na kurz:

Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře + Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení

Téma kurzů nebo školení:
  • MAIL RSS Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění
  • MAIL RSS Právo a legislativa
  • MAIL RSS Programování
  • MAIL RSS Počítačové sítě
  •   Kurzy pro personalisty a mzdové


    Typ kurzu/školení: Kurz

    • Účastník kurzu obdrží certifikát


    Klíčová slova pro dané školení:
    archivace, dat, datové, mzdové, ochrana, osobních, personalisty, sítí, účetní



    [RSS] Nechte si posílat nové termíny kurzu Chcete vědět kdy bude další termín kurzu? - Využijte RSS a nechte si posílat každé změny a/nebo nové termíny kurzu do Vaší čtečky RSS (bez registrace)

      RSSArchivace dat a ochrana osobních údajů pro personalisty a mzdové účetní [RSS] - Novinky a nové termíny kurzu

    © STUDIO W - Praha 5 :: - Po každém kurzu účastníci školení obdrží osvědčení o absolvování kurzu . * Pořádáme kurzy pro vzdělávání dospělých v oblastech: manažerské, komunikační a obchodní dovednosti, rozvoj osobnosti, kurzy pro asistentky, obchodní a pracovní právo, personalistika, mzdové a finanční účetnictví, daně....

    Platební podmínky pro účast na kurzu


    Na základě Vaší objednávky obratem obdržíte vstupenku[y] a fakturu. Zaslané přihlášky jsou závazné. Jako doklad o zařazení do semináře Vám zašleme vstupenku[y], plánek umístění našich učeben a proformafakturu. Vstupenka je přenosná. Daňový doklad Vám zašleme po přijetí platby nebo po uskutečnění kurzu .




     
    Komentáře a dotazy na školení a nebo kurz

     

     

    Podobné kurzy # archivace + dat + ochrana + osobních + personalisty + mzdové + účetní



  • ^
     
     
    RSS
    RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
    Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
    skoleni-kurzy.eu

    SKOLENI-KURZY.EU



    REGIONY



    MENU



    KONTAKT


    skoleni-kurzy.eu
    2007 - 2024 © OBEC.net, sro
    Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
    Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
    Telefon:(+420) 775 193 488
    Fax:
    Kontakt

    +



    +




    V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





    Školení: Access pokročilý v červenci 2024 - Praha
    ^