logo skoleni-kurzy

KURZ : A GDPR OCHRANA OSOBNICH UDAJU PRO SPRAVCE POVERENCE A DALSI OSOBY AKREDITACE PRAVO NA INFORMACE
ALIAVESACO A S


skoleni-kurzy.eu


< Poslední zobrazené kurzy



Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací




Pořádáte podobný kurz/školení?


Pořádáte podobné kurzy, školení a/nebo studium. Vložte Vaše kurzy na web. Kurs / kurzy nemusí být rekvalifikační, stačí když kurzy budou mít termín konání školení pro on-line objednávku kurzu


 
A-GDPR Ochrana osobních údajů pro správce, pověřence a další osoby (akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC ) 2+1 zdarma! - Následující kurzy:

 
 



 

 

A GDPR OCHRANA OSOBNICH UDAJU PRO SPRAVCE POVERENCE A DALSI OSOBY AKREDITACE PRAVO NA INFORMACE

Viz také následující kurzy :
  • Management pro praxi - rekvalifikační kurzPodrobnosti
  • Personalistika pro praxiPodrobnosti
  • Účetnictví a daně pro praxi - rekvalifikace Podrobnosti
  • Mzdové účetnictví pro praxi - rekvalifikační kurz s akreditací MŠMTPodrobnosti
  • Marketing, reklama a komunikace - souhrnný rekvalifikační kurz pro začátečníkyPodrobnosti

Kurz - A-GDPR Ochrana osobních údajů pro správce, pověřence a další osoby (akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC ) 2+1 zdarma!


Aliaves&Co., a.s.


Číslo akreditovaného kurzu : Akreditováno MV AK - PV-196 - 2010 Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům. Seminář bude také zaměřen na ochranu osobních údajů ve zdravotnictví a školství. Obsah: Ústavní principy práva na ochranu osobních údajů a soukromí ve vztahu k právu na informace a důvody pro přijetí právní úpravy na ochranu osobních údajů Základní právní prameny, základní po ...


Cena kurzu:
     ...   3.590 Kč / Kurz  

     ... včetně DPH: 4.344 Kč / Kurz

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání



Přihláška na školení/kurz a termín:
  • Pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a místo konání odkaz
  • Popis, lektoři a program kurzu je níže na stránce odkaz
  • Komentáře a dotazy na školení/kurz # Komentáře ke kurzu odkaz
  • V případě jakéhokoliv otázky můžete poslat Dotaz ke kurzu odkaz
  • Nevyhovuje vám tento kurz? Zkuste se podívat na podobné kurzy odkaz

A-GDPR Ochrana osobních údajů pro správce, pověřence a další osoby (akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC ) 2+1 zdarma!
Přihláška na termín kurzu
Místo konání Přihláška na kurz a termín Akreditace
A-GDPR Ochrana osobních údajů pro správce, pověřence a další osoby (akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC ) 2+1 zdarma!

Praha ... cena: 3.590 Kč/Kurz (4.344 Kč/Kurz včetně DPH)
Přihláška


Chci informaci ke kurzu k tomuto termínu
-

-- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



Popis kurzu
A-GDPR Ochrana osobních údajů pro správce, pověřence a další osoby (akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC ) 2+1 zdarma!


Lektoři kurzu

JUDr. Eva Janečková - vystudovala Právnickou fakultu Západočeské univerzity a Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy (obor historie). Od roku 2005 do roku 2013 byla zaměstnána v Úřadu pro ochranu osobních údajů a od roku 2012 také na Oblastním inspektorátu práce pro hlavní město Prahu. Pracovala také v ČNB na úseku ochrany spotřebitele, dále jako odborná redaktorka právnického nakladatelství. Je autorkou a spoluautorkou řady odborných článků a publikací zaměřených na ochranu osobních údajů, správní a kontrolní řízení, svobodný přístup k informacím a pracovní právo – především na postavení těhotných žen a matek v pracovním právu. Působila také na Ministerstvu práce a sociálních věcí ČR.


[Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...

Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům. Seminář bude také zaměřen na ochranu osobních údajů ve zdravotnictví a školství.
Obsah:


  • Ústavní principy práva na ochranu osobních údajů a soukromí ve vztahu k právu na informace a důvody pro přijetí právní úpravy na ochranu osobních údajů

  • Základní právní prameny, základní pojmy ochrany osobních údajů, Účel zpracovávání osobních údajů

  • Právní tituly pro zpracovávání osobních údajů se zvláštním zřetelem k zákonu o svobodném přístupu k informacím a NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů

  • Vysvětlení pojmů vyplývajících z nařízení GDPR, souhlasy subjektu údajů, šifrování,pověřenec pro ochranu osobních údajů, práva a povinnosti správce a zpracovatele, sankce,

  • Oznamovací povinnost

  • Povinnost vést záznamy o zpracováních osobních údajů

  • shrnutí základních pravidel zpracování osobních údajů v personalistice.

  • zpracování osobních údajů před uzavřením pracovního poměru (rozsah, zvláštní zákony).

  • zpracování osobních údajů za trvání pracovního poměru (osobní spis zaměstnance, monitoring zaměstnanců, limity zákoníku práce).

  • zpracování osobních údajů po ukončení pracovního poměru (archivace dokumentů, lhůty).
Při přihlášení dvou posluchačů z jedné instituce má třetí posluchač účast zdarma! Akce platí pro přihlášky přijaté od 10.10.2017.


[Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...


* Číslo akreditovaného kurzu : Akreditováno MV AK/PV-196/2010
*
* V případě, že se jedná o vzdělávací akci akreditovanou u Ministerstva vnitra ČR dle zákona 312/2002 Sb. nebo rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT a jsou splněny podmínky pro osvobození od DPH, bude jako konečná cena fakturována cena bez DPH. Splnění podmínek pro osvobození určuje pořadatel.

*
* Forma výuky: Prezenční
* Program: : 9:30 - 10:00 prezence účastníků
10:00 – 12:00přednáška
12:00– 12:15 přestávka
12:15 – 14:00 přednáška




[dotaz na školení/kurz] Formulář pro komentáře, dotazy a odpovědi


Dotaz ke kurzu: A-GDPR Ochrana osobních údajů pro správce, pověřence a další osoby (akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC ) 2+1 zdarma!
text dotazu, ostatní data (tel/email) se samozřejmě nezveřejňují a nezobrazují, pouze budou přeposlána školící firmě

   ... a pro kontrolu zadejte prosím znova Váš email
Někdy je zadaná špatná emailová adresa a odpověď se vrátí, proto prosím zadejte email dvakrát

            



Chci poslat přihlašovací údaje na server skoleni-kurzy.eu
[Registrovat jako uživatele Ano/Ne]

Pokud jste přihlášeni, email nemusíte zadávat




Vložte potvrzovací kód Vložte číslo             

Pro změnu potvrzovacího kódu je možno znovu načíst stránku

Komentáře a dotazy na školení/kurz


Aliaves&Co., a.s.

:: Aliaves je akciová společnost působící na českém trhu od roku 2009. Hlavní činností společnosti jsou vzdělávací a poradenské služby ve všech oblastech činnosti veřejné správy. Díky úzké spolupráci našich konzultantů s ústředními orgány státu a profesionální znalosti požadavků obcí, měst a krajů jsme schopni zajistit adekvátní nabídku. Posláním společnosti Aliaves je snaha o předávání postupů a vědomostí zaměstnancům veřejné správy a prostřednictvím přednášek, seminářů a odborných školení dlouhodobě zajišťovat informovanost o aktuální domácí legislativě a legislativě Evropské unie....

Platební podmínky pro účast na kurzu

Objednavatel zasláním této přihlášky bere na vědomí podmínky dodavatele: Přihlášku lze stornovat nejpozději 5 pracovních dnů před konáním akce. Účastnický poplatek bude vrácen pouze na základě písemného zrušení přihlášky. Při neúčasti účastníka nebo jeho náhradníka se účastnický poplatek nevrací.





Podobné kurzy #A-GDPR Ochrana osobních údajů pro správce, pověřence a další osoby (akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC ) 2+1 zdarma! >>


Další kurzy a školení: A-GDPR Ochrana osobních údajů pro správce, pověřence a další osoby (akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC ) 2+1 zdarma!
Odkaz na podobný kurz a/nebo kurz od jiné firmy a v jiné ceně:

Podobný kurz Popis kurzu Další kurzy a školení
A -GDPR - Pověřenec, správce, tvorba analýz ochrany osobních údajů (akreditace-Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC)
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Číslo akreditovaného kurzu : AK - PV-196 - 2010 Akreditace: MV : Obsah semináře: * Povinnost poskytovat informace Další podobné školení nebo kurzy
A-GDPR- Ochrana osobních údajů v personalistice a vedení organizace(akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC )
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Číslo akreditovaného kurzu : Akreditováno - MV AK - PV-196 - 2010 Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům. Další podobné školení nebo kurzy
Právo na informace vs. ochrana osobních údajů s přihlédnutím k novému evropskému nařízení GDPR
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Program semináře: * Povinné subjekty, včetně územních samosprávných celků a jejich orgánů a veřejných institucí Aktuální soudní a jiné odborné výklady k šíři okruhu povinných subjektů (např. obchodní korporace ovládané státem nebo územním samosprávným ce Další podobné školení nebo kurzy
Nařízení EU o ochraně a zpracování osobních údajů (GDPR) a ochrana osobních údajů
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Číslo akreditovaného kurzu : AK - PV-196 - 2010 Akreditace: MV : Cíl semináře : Vysvětlit posluchačům základní prin Další podobné školení nebo kurzy
Ochrana osobních údajů a nový evropský právní rámec - GDPR
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Odborný program semináře: * Základní právní rámec oblasti ochrany osobních údajů v EU. * Výklad připravované novelizace zákona č. Další podobné školení nebo kurzy
Ochrana osobních údajů a nový evropský právní rámec - GDPR
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Odborný program semináře: * Základní právní rámec oblasti ochrany osobních údajů v EU. * Výklad připravované novelizace zákona č. Další podobné školení nebo kurzy
Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Regulatorní rámec ochrany osobních údajů a dosavadní vývoj Základní pojmy a definice v ochraně osobních údajů Přehled hlavních změn, které přináší GDPR Působnost nového obecného nařízení GDPR Principy ochrany osobníc Další podobné školení nebo kurzy
Nové nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Pro všechny úrovně. Určeno pro Zaměstnance, kteří pracují s osobními údaji, manažery, IT, HR a marketingové odborníky, compliance specialisty a interní auditory a všechny ostatní, kteří se s danou problematikou chtějí seznámit. Další podobné školení nebo kurzy
Ochrana osobních údajů podle GDPR - připravte se na revoluci v zákoně včas
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Reagujte na změny a předcházejte finančním sankcím Zpracování osobních údajů je dnes nezbytnou součástí všech podnikatelských aktivit a výkonu veřejné správy, dotýká se prakticky každého z nás, ať z pozice zpracovatele (tzv. správce), nebo z pozice fyzické oso Další podobné školení nebo kurzy

Podobný    = Podobný kurz nebo školení




Poslední aktualizace: 2017-10-18 00:22:44

Aliaves&Co., a.s.
A-GDPR Ochrana osobních údajů pro správce, pověřence a další osoby (akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC ) 2+1 zdarma! # Přihláška na kurz:

Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení

Téma kurzů nebo školení:
  • MAIL RSS Manažerské kurzy
  • MAIL RSS Personalistika a osobnostní rozvoj
  • MAIL RSS Právo a legislativa
  • MAIL RSS Počítačové a IT kurzy
  • MAIL RSS Technické kurzy, doprava
  •   Kurzy pro správce, pověřence


    Typ kurzu/školení: Kurz



    Klíčová slova pro dané školení:
    gdpr, ochrana, osobních, pověřence, osoby, právo, informace, ochrana, osobních, činnosti, úsc



    [RSS] Nechte si posílat nové termíny kurzu Chcete vědět kdy bude další termín kurzu? - Využijte RSS a nechte si posílat každé změny a/nebo nové termíny kurzu do Vaší čtečky RSS (bez registrace)

      RSSA-GDPR Ochrana osobních údajů pro správce, pověřence a další osoby (akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC ) 2+1 zdarma! [RSS] - Novinky a nové termíny kurzu

    © Aliaves&Co., a.s. - Praha 1 :: - Aliaves je akciová společnost působící na českém trhu od roku 2009. Hlavní činností společnosti jsou vzdělávací a poradenské služby ve všech oblastech činnosti veřejné správy. Díky úzké spolupráci našich konzultantů s ústředními orgány státu a profesionální znalosti požadavků obcí, měst a krajů jsme schopni zajistit adekvátní nabídku. Posláním společnosti Aliaves je snaha o předávání postupů a vědomostí zaměstnancům veřejné správy a prostřednictvím přednášek, seminářů a odborných školení dlouhodobě zajišťovat informovanost o aktuální domácí legislativě a legislativě Evropské unie....

    Platební podmínky pro účast na kurzu


    Objednavatel zasláním této přihlášky bere na vědomí podmínky dodavatele: Přihlášku lze stornovat nejpozději 5 pracovních dnů před konáním akce. Účastnický poplatek bude vrácen pouze na základě písemného zrušení přihlášky. Při neúčasti účastníka nebo jeho náhradníka se účastnický poplatek nevrací.




     
    Komentáře a dotazy na školení/kurz

     

     

    Hledáte náhodou nějakou práci?


    Specialista řízení ochrany osobních údajů [GDPR] Právo, Audit, Bezpečnost - Hlavní město Praha kraj - Plný úvazek
    , technicky, komunikačně a organizačně zdatné kandidáty/kandidátky na pozici Specialisty řízení ochrany osobních údajů [GDPR... citlivých osobních údajů Budete zpracovávat hodnocení rizik možného úniku os. údajů Budete vytvářet školící materiály pro..., Hlavní město Praha

    Řidiči osobních a malých dodávkových automobilů, taxikáři - Řidiči osobních a malých dodávkových automobilů, taxikáři
    Požadované dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B Jazykové znalosti: Angličtina - Aktivní Čeština..., Praha

    Řidiči osobních a malých dodávkových automobilů, taxikáři
    Your Time Cafe CZ s.r.o. Řidiči osobních a malých dodávkových automobilů, taxikáři Místo práce [okres]: Praha..., Praha

    [Jobs] Hledání práce nově přes PráceJobs.com

    Podobné kurzy # agdpr + ochrana + osobních + pověřence + osoby + právo + informace + ochrana + osobních + činnosti + úsc + 2+1


  •  
     
    RSS
    RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
    Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
    skoleni-kurzy.eu

    SKOLENI-KURZY.EU



    REGIONY



    MENU



    KONTAKT


    skoleni-kurzy.eu
    2007 - 2017 © OBEC.net, sro
    Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
    Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
    Telefon:(+420) 533 555 859, 775 193 488
    Fax: 533 312 404
    Kontakt

    +



    +




    V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





    Akreditovaný kurz: Kouč certifikovaný rekvalifikační kurz v říjnu 2017 - Praha