logo skoleni-kurzy

KURZ : OCHRANA OSOBNICH UDAJU GDPR
ACZ VZDELAVACI CENTRUM


skoleni-kurzy.eu


< Poslední zobrazené kurzy



Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací




Pořádáte podobný kurz/školení?


Pořádáte podobné kurzy, školení a/nebo studium. Vložte Vaše kurzy na web. Kurs / kurzy nemusí být rekvalifikační, stačí když kurzy budou mít termín konání školení pro on-line objednávku kurzu


 
Ochrana osobních údajů - GDPR - Následující kurzy:

 
 



 

 

OCHRANA OSOBNICH UDAJU GDPR

Viz také následující kurzy :
  • Požární ochrana - Příprava zaměstnanců-osob ke zkoušce odborné způsobilosti [technik PO, OZO v PO]Podrobnosti
  • GDPR v praxiPodrobnosti
  • BOZP a prevence rizik - jak na bezpečnost a ochranu zdraví při práciPodrobnosti
  • GDPR pro sales a marketing - jak se nové normy EU na ochranu osobních údajů dotknou speciálně marketérů a obchodníkůPodrobnosti
  • GDPR – výkladové a aplikační problémy a nový zákon o zpracování osobních údajůPodrobnosti

Kurz - Ochrana osobních údajů - GDPR

Tento vzdělávací kurz/seminář již proběhl - Původní program vzdělávacího kurzu
Tento kurz již byl smazán


Tento kurz pořádala firma: © ACZ, vzdělávací centrum - Praha 1
 



Další podobné školení nebo kurzy:

  • Podobný kurz     Pardubice - Pardubický  
    (??)   GDPR – ochrana osobních údajů a GDPR – nové poznatky z praxe, chyby a omyly - InAkademia s.r.o.

    - ... cena: 1.570 Kč/Kurz (1.900 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Dopady obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) ve veřejné správě. Jak zajistit soulad organizace s GDPR? - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 2.065 Kč/Kurz (2.499 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ a nové nařízení GDPR - Studio W

    - ... cena: 2.300 Kč/Kurz (2.783 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Zábřeh - Olomoucký  
    (??)   GDPR A ZÁKON O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM - Ludmila Novotná, vzdělávací agentura PROFESIM

    - ... cena: 1.700 Kč/Kurz


  • Podobný kurz     online - eLearning, Webináře  
    (??)   GDPR a ochrana osobních údajů (záznam on-line) - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 1.650 Kč/Kurz (1.997 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   GDPR se zaměřením na problematiku pověřence pro ochranu osobních údajů - Aliaves Co., a.s.

    - ... cena: 2.990 Kč/Kurz (3.618 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Pardubice - Pardubický  
    (??)   Pracovněprávní vztahy – osobní agenda zaměstnanců ve vztahu k ochraně údajů a GDPR, vedení osobního spisu po 25. 5. 2018 - InAkademia s.r.o.

    - ... cena: 1.570 Kč/Kurz (1.900 Kč/Kurz včetně DPH)









  • Popis kurzu
    Ochrana osobních údajů - GDPR


    Lektoři kurzu

    Mgr. Petr Mencl


    [Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...

    Kurz ochrana osobních údajů - GDPR účastníkům ukáže, jak v praxi aplikovat Obecné nařízení EU o ochraně osobních údajů. Nařízení Evropské unie 2016/679 [GDPR = General Data Protection Regulation] je nová legislativa EU, která začne být účinná 25. května 2018. GDPR představuje právní rámec ochrany osobních údajů platný na celém území EU. GDPR má za úkol odstranit rozdíly v národních úpravách členských států, zvýšit ochranu osobních dat občanů a shodně definovat povinnosti institucí a firem tato data chránit. Podrobněji budou od května stanoveny také povinnosti při zabezpečení zpracování a nově bude zavedena povinnost ohlašovat případy porušení zabezpečení osobních údajů.
    * Obsah kurzu :
    * Základní informace o GDPR
    * Ochrana osobních údajů - změny oproti dosavadní právní úpravě
    * Působnost GDPR
    * Co je to osobní údaj, co je to anonymní údaj
    * Vysvětlení pseudonymizace
    * Ochrana a zpracování osobních údajů
    * Povinnosti správce a zpracovatele
    * Pověřenec pro ochranu osobních údajů, jeho role, postavení, kvalifikace, odpovědnost
    * Kdy je nutné a kdy je vhodné pověřence pro ochranu osobních údajů jmenovat
    * Práva subjektů údajů
    * Audit současného zpracovávání osobních údajů
    * Předávání osobních údajů do zahraničí
    * Ohlašování porušení zabezpečení osobních údajů
    * Kontrola a sankce za neplnění povinností
    * Prostor pro individuální dotazy


    [Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...

    Seminář má celkem 5 vyučovacích hodin. V ceně kurzu jsou výukové materiály a teplé i studené nápoje.





    Podobné kurzy #Ochrana osobních údajů - GDPR >>


    Další kurzy a školení: Ochrana osobních údajů - GDPR
    Odkaz na podobný kurz a/nebo kurz od jiné firmy a v jiné ceně:

    Podobný kurz Popis kurzu Další kurzy a školení
    GDPR – ochrana osobních údajů a GDPR – nové poznatky z praxe, chyby a omyly
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Seminář poskytne účastníkům základní orientaci v problematice ochrany osobních údajů a přehled o povinnostech při zpracování osobních údajů podle nové úpravy, včetně nových výkladových pravidel, návrhu nového zákona o zpracování osobních údajů a praktických zkušeností z řa Další podobné školení nebo kurzy
    Dopady obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) ve veřejné správě. Jak zajistit soulad organizace s GDPR?
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Od 25. 5. 2018 bude přímo účinné obecné nařízení o ochraně osobních údajů (ON - GDPR), z větší části nahrazuje současný zákon č. 101 - 2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Nařízení přináší nové povinnosti a instituty, zejména klade na správce požadavek samostatně vyhodnoti Další podobné školení nebo kurzy
    OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ a nové nařízení GDPR
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Určeno pro všechny, kteří přichází do kontaktu s osobními údaji, zejména personalisty, manažery, marketingové specialisty a další. Obsah: Obecné nařízení o ochraně osobních údajů a jeho působnost, včetně postavení v právním řádu České republiky * Věcná pů Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR A ZÁKON O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : * Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. * GDPR a zákon o ochraně osobních údajů, porovnání stávající a nové právní úpravy, působnost a pojmosloví, zásady a právní důvody zpracování osobních údajů, prav Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR a ochrana osobních údajů (záznam on-line)
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Neuvedeno * • Úvod do webináře, stručné vysvětlení pramenů evropského práva, vysvětlení základních pramenů sekundárního evropského práva, rozdíl mezi směrnicemi a nařízeními. • Smysl a účel Nařízení. Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR se zaměřením na problematiku pověřence pro ochranu osobních údajů
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Číslo akreditovaného kurzu : AK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR - ochrana osobních údajů Akreditace: MV : Ob Další podobné školení nebo kurzy
    Pracovněprávní vztahy – osobní agenda zaměstnanců ve vztahu k ochraně údajů a GDPR, vedení osobního spisu po 25. 5. 2018
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Problematika osobních údajů zaměstnanců v roce 2018 + GDPR – principy rovnováhy mezi oprávněnými zájmy zaměstnance a zaměstnavatele – základní zásady a regulace, nové informační technologie a zpracování dat zaměstnanců, základní právní rámec ochrany dat zaměstnanců v r Další podobné školení nebo kurzy
    Pracovněprávní vztahy – osobní agenda zaměstnanců ve vztahu k ochraně údajů a GDPR, vedení osobního spisu po 25. 5. 2018
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři se seznámíte s novinkami spojenými s účinností GDPR v personální praxi, zjistíte, že GDPR lze zvládnout i ve vztahu ke zpracování osobních dat zaměstnanců. * Problematika osobních údajů zaměstnanců v roce 2018 + GDPR – • principy rovnováhy mezi oprávně Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR – OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ – PRVNÍ ZKUŠENOSTI Z PRAXE
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Školení je určeno pro všechny osoby, kteří pracují s osobními údaji, pověřence ochrany osobních údajů, jednatele, zástupce správce, osoby zodpovědné za dodržování podmínek zpracování osobních údajů – vedoucí pracovníci, personalisté, mzdové účetní apod. Lektor kurzu : Další podobné školení nebo kurzy
    Jak se připravit na kontrolu Úřadu pro ochranu osobních údajů po zavedení GDPR
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Program semináře: * jaké jsou dozorové pravomoci ÚOOÚ, jaké změny přineslo GDPR * vztah ke správnímu a kontrolnímu řádu * konkrétní kompetence ÚOOÚ – před kontrolou, během kontroly, po kontrole * kdo a jak má komunikovat s Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR pro sales a marketing - jak se nové normy EU na ochranu osobních údajů dotknou speciálně marketérů a obchodníků
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Pokud patříte mezi zástupce 90 % (běžných) firem, pak se vaše společnost potýká s propagací a oslovováním zákazníků. Tyto dva úkoly každé firmy nově velmi podstatně ovlivní novinky přicházející z Evropské Unie, a to General Data Protection Regulation (GDPR) a ePrivacy. Další podobné školení nebo kurzy

    Podobný    = Podobný kurz nebo školení




    Poslední aktualizace: 2018-09-04 13:26:20

    ACZ, vzdělávací centrum
    Ochrana osobních údajů - GDPR #

    Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře + Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení + Odborné kurzy, semináře a školení pro experty a profesionály

    Téma kurzů nebo školení:
  • MAIL RSS Manažerské kurzy
  • MAIL RSS Systémy řízení a ISO
  • MAIL RSS Právo a legislativa



     
    Komentáře a dotazy na školení/kurz

    Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz
     

     

    Hledáte náhodou nějakou práci?


    Referent oddělení sociálně právní ochrana dětí
    Společnost MĚSTO ČERNOŠICE Adresa Máte šanci! Na tuto nabídku zatím odpověděli méně než 4 lidé. Město Černošice vyhlašuje výběrové řízení na pozici Sociální pracovník do oddělení sociálně právní ochrany dětí Městský úřad Černoši..., Praha 2

    Office asistent/ka - zkrácený úvazek 30 h/týdně
    na www.insia.cz/o-insia/ochrana-osobnich-udaju Informace o pozici Společnost INSIA a.s. Adresa Požadované vzdělání... odkladu, případně je použijeme pro sjednání pracovní smlouvy. Další informace o zpracování osobních údajů v INSIA naleznete..., Praha 3

    Účetní
    .o. dáváte souhlas se zpracováním a uchováním veškerých Vašich osobních a citlivých údajů. Informace o ochraně osobních údajů pro... uchazeče o zaměstnání ve společnosti Thomas Cook s.r.o. naleznete zde: https://www.ckneckermann.cz/_pdfs/ochrana_os_udaju_pro..., Praha 3

    [Jobs] Hledání práce nově přes PráceJobs.com

    Podobné kurzy # ochrana + osobních + gdpr


  •  
     
    RSS
    RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
    Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
    skoleni-kurzy.eu

    SKOLENI-KURZY.EU



    REGIONY



    MENU



    KONTAKT


    skoleni-kurzy.eu
    2007 - 2018 © OBEC.net, sro
    Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
    Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
    Telefon:(+420) 533 555 859, 775 193 488
    Fax: 533 312 404
    Kontakt

    +



    +




    V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





    Školení: MS Excel pro ekonomy a manažery v listopadu 2018 - Praha