logo skoleni-kurzy

KURZ : GDPR OCHRANA OSOBNICH UDAJU A GDPR NOVE POZNATKY ZPRAXE CHYBY A OMYLY
INAKADEMIA S R O


skoleni-kurzy.eu


< Poslední zobrazené kurzy



Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací




Pořádáte podobný kurz/školení?


Pořádáte podobné kurzy, školení a/nebo studium. Vložte Vaše kurzy na web. Kurs / kurzy nemusí být rekvalifikační, stačí když kurzy budou mít termín konání školení pro on-line objednávku kurzu


 
GDPR – ochrana osobních údajů a GDPR – nové poznatky z praxe, chyby a omyly - Následující kurzy:

 
 



 

 

GDPR OCHRANA OSOBNICH UDAJU A GDPR NOVE POZNATKY ZPRAXE CHYBY A OMYLY

Viz také následující kurzy :
  • Enterprise Architektura - nové přístupyPodrobnosti
  • Nově na manažerské pozici - kompaktní know-how pro úspěšný startPodrobnosti
  • 5 zlatých pravidel úspěšného obchodu - techniky, se kterými získáte nové zákazníkyPodrobnosti
  • Nové trendy v oblasti logistiky - Štíhlá logistika a další moderní metody (BEST PRACTICE)Podrobnosti
  • Rodinné a dědické právo podle nového občanského zákoníkuPodrobnosti

Kurz - GDPR – ochrana osobních údajů a GDPR – nové poznatky z praxe, chyby a omyly


InAkademia s.r.o.


Seminář poskytne účastníkům základní orientaci v problematice ochrany osobních údajů a přehled o povinnostech při zpracování osobních údajů podle nové úpravy, včetně nových výkladových pravidel, návrhu nového zákona o zpracování osobních údajů a praktických zkušeností z řady klientských projektů. Zároveň budou účastníci upozorněni na chyby a omyly při zpracování osobních údajů a problematické otázky vyplývající z aplikace nové právní úpravy. Závěrem bude účastníkům poskytnut praktický návod na implementaci GDPR do interních procesů, systémů a dokumentace firem a organizací. Základní informace o GDPR Nové povinnosti při zpracování osobních údajů Ochrana práv subjektu údajů Sankce za porušení povinností Zákon o zpracování osobních údajů Nová výkladová stanoviska a doporučení Jak implementovat GDPR do praxe a dokumentace organizace ...


Cena kurzu:
     ...   1.570 Kč / Kurz  

     ... včetně DPH: 1.900 Kč / Kurz

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání



Přihláška na školení:

   NEZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA - Termín školení zatím není k dispozici | Podobné kurzy a školení | Žádost o kontakt - Zavolejte mi, prosím



  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Dopady obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) ve veřejné správě. Jak zajistit soulad organizace s GDPR? - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 2.065 Kč/Kurz (2.499 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     HAVLÍČKŮV BROD - Vysočina  
    (??)   Vývoj pracovněprávní legislativy pro rok 2019 – připravovaná novela ZP a osobní agenda zaměstnanců ve vztahu k ochraně údajů (GDPR) - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 1.390 Kč/Kurz (1.682 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ a nové nařízení GDPR - Studio W

    - ... cena: 2.300 Kč/Kurz (2.783 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   GDPR pro sales a marketing - jak se nové normy EU na ochranu osobních údajů dotknou speciálně marketérů a obchodníků - Top Vision

    - ... cena: 3.490 CZK /Kurz (4.223 CZK /Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Olomouc - Olomoucký  
    (??)   GDPR – OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ – PRVNÍ ZKUŠENOSTI Z PRAXE - Intellego - vzdělávací agentura

    - ... cena: 1.600 Kč/Kurz (1.936 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   GDPR - Uvádění ochrany osobních údajů do praxe - Aliaves Co., a.s.

    - ... cena: 2.990 Kč/Kurz (3.618 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   GDPR - Uvádění ochrany osobních údajů do praxe - Aliaves Co., a.s.

    - ... cena: 2.990 Kč/Kurz (3.618 Kč/Kurz včetně DPH)





  • -- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



    Popis kurzu
    GDPR – ochrana osobních údajů a GDPR – nové poznatky z praxe, chyby a omyly


    Lektoři kurzu


    Mgr. Klára Valentová

    spolupracuje s advokátní kanceláří Vilímková, Dudák & Partners. Specializuje se na pracovní právo a ochranu osobních údajů. V oblasti ochrany osobních údajů poskytuje komplexní právní služby, včetně prověření souladu zpracování osobních údajů s příslušnými právními předpisy, implementace GDPR a nastavení interních postupů a IT systémů, právního poradenství v oblasti mezinárodního přenosu osobních údajů a přípravy všech dokumentů nezbytných pro zpracování a uchovávání osobních údajů z různých zdrojů. Lektorka také publikuje a vede odborné semináře.


    [Kurz] Obsah kurzu/školení...


    Seminář poskytne účastníkům základní orientaci v problematice ochrany osobních údajů a přehled o povinnostech při zpracování osobních údajů podle nové úpravy, včetně nových výkladových pravidel, návrhu nového zákona o zpracování osobních údajů a praktických zkušeností z řady klientských projektů. Zároveň budou účastníci upozorněni na chyby a omyly při zpracování osobních údajů a problematické otázky vyplývající z aplikace nové právní úpravy. Závěrem bude účastníkům poskytnut praktický návod na implementaci GDPR do interních procesů, systémů a dokumentace firem a organizací.
    • Základní informace o GDPR
    • Nové povinnosti při zpracování osobních údajů
    • Ochrana práv subjektu údajů
    • Sankce za porušení povinností
    • Zákon o zpracování osobních údajů
    • Nová výkladová stanoviska a doporučení
    • Jak implementovat GDPR do praxe a dokumentace organizace



    [dotaz na školení/kurz] Formulář pro komentáře, dotazy a odpovědi


    Dotaz ke kurzu: GDPR – ochrana osobních údajů a GDPR – nové poznatky z praxe, chyby a omyly
    text dotazu, ostatní data (tel/email) se samozřejmě nezveřejňují a nezobrazují, pouze budou přeposlána školící firmě

       ... a pro kontrolu zadejte prosím znova Váš email
    Někdy je zadaná špatná emailová adresa a odpověď se vrátí, proto prosím zadejte email dvakrát

                



    Chci poslat přihlašovací údaje na server skoleni-kurzy.eu
    [Registrovat jako uživatele Ano/Ne]

    Pokud jste přihlášeni, email nemusíte zadávat




    Vložte potvrzovací kód Vložte číslo             

    Pro změnu potvrzovacího kódu je možno znovu načíst stránku

    Komentáře a dotazy na školení/kurz


    InAkademia s.r.o.

    :: * Zabezpečuje školící činnost pro členy Svazu účetních a ostatní zájemce formou jednodenních seminářů a vícedenních školících akcí * Školící činnost je zaměřena na ekonomickou sféru, tj. oblast účetnictví, mzdového účetnictví, daní, práva a dalších odborných témat * Široký sortiment nabídky školící činnosti je směřován pro podnikatelské subjekty, příspěvkové organizace, územně samosprávné celky a jejich PO, ostatní neziskové organizace * Zajišťuje firemní vzdělávání dle požadavků klientů * Poskytuje informace a podkladové materiály o odborné vzdělávací činnosti InAkademia s.r.o. * Zajišťuje prodej odborné literatury ekonomické sféry v sídle InAkademia s.r.o. a na svých seminářích ...

    Platební podmínky pro účast na kurzu

    Úhradu jednodenních seminářů lze provést v hotovosti na místě před zahájením semináře, nebo bezhotovostním převodem na BÚ InAkademia s.r.o. . č. 226 404 382/0600 pod přiděleným variabilním symbolem, nejpozději 7 dní před akcí. Pokud bude vložné připsáno na BÚ InAkademia s.r.o. v době kratší, je nutné, aby se klient prokázal řádným dokladem o úhradě vybraného semináře. Úhradu vícedenních školících akcí lze provést jen na základě vystavené faktury, ve vyjímečném případě v hotovosti. Úhrada vícedenních akcí musí být provedena zásadně před začátkem konání akce.



    *
    Pokud vyžadujete fakturu, je nutné zadat fakturační adresu, včetně IČ a příp. DIČ.

    *
    U vícedenních školících akcí je nutné uvést fakturační adresu, IČO, příp. DIČ organizace. Zaslané přihlášky jsou závazné.

    Bezplatné storno semináře přijímáme nejpozději 5 pracovních dnů před jeho zahájením. Po tomto termínu a v případě, že se přihlášený klient bez písemné omluvy na seminář vůbec nedostaví, je povinen uhradit plnou cenu semináře. Je možné za přihlášeného účastníka poslat náhradníka.

    Bezplatné storno vícedenní školící akce přijímáme nejpozději do 20 dnů před jejím zahájením. Po tomto datu se lze domluvit s organizátorem akce na případném jiném postupu, který bude podmíněný stornovacími požadavky příslušného hotelu, ve kterém se vícedenní akce pořádají. Zahraniční školící akce se řídí storno podmínkami pořádající cestovní kanceláře.

    V ceně našich jednodenních a vícedenních akcí jsou zahrnuty podkladové materiály lektora, drobné občerstvení, DPH. Kurzovné za rekvalifikační kurz podvojného účetnictví je od DPH osvobozeno.





    Podobné kurzy #GDPR – ochrana osobních údajů a GDPR – nové poznatky z praxe, chyby a omyly >>


    Další kurzy a školení: GDPR – ochrana osobních údajů a GDPR – nové poznatky z praxe, chyby a omyly
    Odkaz na podobný kurz a/nebo kurz od jiné firmy a v jiné ceně:

    Podobný kurz Popis kurzu Další kurzy a školení
    Dopady obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) ve veřejné správě. Jak zajistit soulad organizace s GDPR?
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Od 25. 5. 2018 bude přímo účinné obecné nařízení o ochraně osobních údajů (ON - GDPR), z větší části nahrazuje současný zákon č. 101 - 2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Nařízení přináší nové povinnosti a instituty, zejména klade na správce požadavek samostatně vyhodnoti Další podobné školení nebo kurzy
    OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ a nové nařízení GDPR
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Určeno pro všechny, kteří přichází do kontaktu s osobními údaji, zejména personalisty, manažery, marketingové specialisty a další. Obsah: Obecné nařízení o ochraně osobních údajů a jeho působnost, včetně postavení v právním řádu České republiky * Věcná pů Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR pro sales a marketing - jak se nové normy EU na ochranu osobních údajů dotknou speciálně marketérů a obchodníků
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Pokud patříte mezi zástupce 90 % (běžných) firem, pak se vaše společnost potýká s propagací a oslovováním zákazníků. Tyto dva úkoly každé firmy nově velmi podstatně ovlivní novinky přicházející z Evropské Unie, a to General Data Protection Regulation (GDPR) a ePrivacy. Další podobné školení nebo kurzy
    Vývoj pracovněprávní legislativy pro rok 2019 – připravovaná novela ZP a osobní agenda zaměstnanců ve vztahu k ochraně údajů (GDPR)
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Dále si odnesete informace o úskalích a dopadech směrnice GDPR na osobní agendu zaměstnanců. * První informace k připravované novelizaci zákoníku práce v roce 2019: • dočasné přidělení zaměstnance, • skončení pracovního poměru při přechodu práv a povinností, Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR A ZÁKON O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : * Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. * GDPR a zákon o ochraně osobních údajů, porovnání stávající a nové právní úpravy, působnost a pojmosloví, zásady a právní důvody zpracování osobních údajů, prav Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR a ochrana osobních údajů (záznam on-line)
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Neuvedeno * • Úvod do webináře, stručné vysvětlení pramenů evropského práva, vysvětlení základních pramenů sekundárního evropského práva, rozdíl mezi směrnicemi a nařízeními. • Smysl a účel Nařízení. Další podobné školení nebo kurzy
    Jak se připravit na kontrolu Úřadu pro ochranu osobních údajů po zavedení GDPR
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Program semináře: * jaké jsou dozorové pravomoci ÚOOÚ, jaké změny přineslo GDPR * vztah ke správnímu a kontrolnímu řádu * konkrétní kompetence ÚOOÚ – před kontrolou, během kontroly, po kontrole * kdo a jak má komunikovat s Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR – OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ – PRVNÍ ZKUŠENOSTI Z PRAXE
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Školení je určeno pro všechny osoby, kteří pracují s osobními údaji, pověřence ochrany osobních údajů, jednatele, zástupce správce, osoby zodpovědné za dodržování podmínek zpracování osobních údajů – vedoucí pracovníci, personalisté, mzdové účetní apod. Lektor kurzu : Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR - Uvádění ochrany osobních údajů do praxe
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Číslo akreditovaného kurzu : AK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR - ochrana osobních údajů Akreditace: MV : Cí Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR - Uvádění ochrany osobních údajů do praxe - PŘESUN Z 20.11.!!!
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Číslo akreditovaného kurzu : AK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR - ochrana osobních údajů Akreditace: MV : Cí Další podobné školení nebo kurzy

    Podobný    = Podobný kurz nebo školení




    Poslední aktualizace: 2018-10-22 18:53:13

    InAkademia s.r.o.
    GDPR – ochrana osobních údajů a GDPR – nové poznatky z praxe, chyby a omyly #

    Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře + Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení

    Téma kurzů nebo školení:
  • MAIL RSS Manažerské kurzy
  • MAIL RSS Personalistika a osobnostní rozvoj
  • MAIL RSS Technické kurzy, doprava
  • MAIL RSS Školství, zdravotnictví a sociální oblast
  • MAIL RSS Sport, umění a ostatní kurzy

    Typ kurzu/školení: Seminář



    Klíčová slova pro dané školení:
    br, gdpr, gdpr, nové, ochrana, osobních, poskytne, poznatky, účastníkům, základní, z +praxe



    [RSS] Nechte si posílat nové termíny kurzu Chcete vědět kdy bude další termín kurzu? - Využijte RSS a nechte si posílat každé změny a/nebo nové termíny kurzu do Vaší čtečky RSS (bez registrace)

      RSSGDPR – ochrana osobních údajů a GDPR – nové poznatky z praxe, chyby a omyly [RSS] - Novinky a nové termíny kurzu

    © InAkademia s.r.o. - Pardubice :: - * Zabezpečuje školící činnost pro členy Svazu účetních a ostatní zájemce formou jednodenních seminářů a vícedenních školících akcí * Školící činnost je zaměřena na ekonomickou sféru, tj. oblast účetnictví, mzdového účetnictví, daní, práva a dalších odborných témat * Široký sortiment nabídky školící činnosti je směřován pro podnikatelské subjekty, příspěvkové organizace, územně samosprávné celky a jejich PO, ostatní neziskové organizace * Zajišťuje firemní vzdělávání dle požadavků klientů * Poskytuje informace a podkladové materiály o odborné vzdělávací činnosti InAkademia s.r.o. * Zajišťuje prodej odborné literatury ekonomické sféry v sídle InAkademia s.r.o. a na svých seminářích ...

    Platební podmínky pro účast na kurzu


    Úhradu jednodenních seminářů lze provést v hotovosti na místě před zahájením semináře, nebo bezhotovostním převodem na BÚ InAkademia s.r.o. . č. 226 404 382/0600 pod přiděleným variabilním symbolem, nejpozději 7 dní před akcí. Pokud bude vložné připsáno na BÚ InAkademia s.r.o. v době kratší, je nutné, aby se klient prokázal řádným dokladem o úhradě vybraného semináře. Úhradu vícedenních školících akcí lze provést jen na základě vystavené faktury, ve vyjímečném případě v hotovosti. Úhrada vícedenních akcí musí být provedena zásadně před začátkem konání akce.



    *
    Pokud vyžadujete fakturu, je nutné zadat fakturační adresu, včetně IČ a příp. DIČ.

    *
    U vícedenních školících akcí je nutné uvést fakturační adresu, IČO, příp. DIČ organizace. Zaslané přihlášky jsou závazné.

    Bezplatné storno semináře přijímáme nejpozději 5 pracovních dnů před jeho zahájením. Po tomto termínu a v případě, že se přihlášený klient bez písemné omluvy na seminář vůbec nedostaví, je povinen uhradit plnou cenu semináře. Je možné za přihlášeného účastníka poslat náhradníka.

    Bezplatné storno vícedenní školící akce přijímáme nejpozději do 20 dnů před jejím zahájením. Po tomto datu se lze domluvit s organizátorem akce na případném jiném postupu, který bude podmíněný stornovacími požadavky příslušného hotelu, ve kterém se vícedenní akce pořádají. Zahraniční školící akce se řídí storno podmínkami pořádající cestovní kanceláře.

    V ceně našich jednodenních a vícedenních akcí jsou zahrnuty podkladové materiály lektora, drobné občerstvení, DPH. Kurzovné za rekvalifikační kurz podvojného účetnictví je od DPH osvobozeno.




     
    Komentáře a dotazy na školení/kurz

     

     

    Hledáte náhodou nějakou práci?


    Automechanik/automechanička - Mechanici a opraváři osobních automobilů
    dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B Požadovaná vzdělání: Automechanik, technické práce..., Pardubice, Pardubický

    Prodavač/ka značkové obuvi, 17400,- + provize a slevy - OC Atrium Palác
    prodejny - PRÁCE VHODNÁ I PRO ABSOLVENTY Těšíme se na nové posily našeho týmu! :-] Zasláním osobních údajů uchazeč/ka... [zájemce/kyně o práci] souhlasí se zpracováním a uchováním veškerých jí/m poskytnutých osobních údajů v nutném rozsahu, které..., Pardubice, Pardubický

    Asistent/ka prodeje značkové obuvi [brigáda], OC Aupark - Hradec Králové
    ! :-] Zasláním osobních údajů uchazeč/ka [zájemce/kyně o práci] souhlasí se zpracováním a uchováním veškerých jí/m poskytnutých... osobních údajů v nutném rozsahu, které poskytl/a společnosti Shoebox CZ s.r.o. Osobní údaje budou zpracovány v souladu se všemi..., Pardubice, Pardubický

    [Jobs] Hledání práce nově přes PráceJobs.com

    Podobné kurzy # gdpr + ochrana + osobních + gdpr + nové + poznatky + z praxe


  •  
     
    RSS
    RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
    Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
    skoleni-kurzy.eu

    SKOLENI-KURZY.EU



    REGIONY



    MENU



    KONTAKT


    skoleni-kurzy.eu
    2007 - 2018 © OBEC.net, sro
    Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
    Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
    Telefon:(+420) 533 555 859, 775 193 488
    Fax: 533 312 404
    Kontakt

    +



    +




    V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





    Akreditovaný kurz: Personalista, rekvalifikace MŠMT ČR v listopadu 2018 - Ostrava