logo skoleni-kurzy

KURZ : OCHRANA OSOBNICH UDAJU VE ZDRAVOTNICTVI V NAVAZNOSTI NA NOVY ZAKON O ZPRACOVANI OSOBNICH UDAJU
ALIAVES CO A S


skoleni-kurzy.eu


Vyrábíte? Tvoříte? Šperky? Umění? Dárky? Bytové doplňky? Módní trendy?

Vytvořte svůj nový obchod právě TEĎ také na HANNDE.com


[HANNDE.com] Tržiště Ručně Vyráběných Produktů | Registrace zdarma [DoDámeTo.cz] Rozvoz potravin - kód pro slevu: "SLEVA5" | Registrace pro dodavatele: zdarma
< Poslední zobrazené kurzy


Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



Pořádáte podobný kurz/školení?


Pořádáte podobné kurzy, školení a/nebo studium. Vložte Vaše kurzy na web. Kurs / kurzy nemusí být rekvalifikační, stačí když kurzy budou mít termín konání školení pro on-line objednávku kurzu


 
Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví (v návaznosti na nový zákon o zpracování osobních údajů) - Následující kurzy:

 

 

OCHRANA OSOBNICH UDAJU VE ZDRAVOTNICTVI V NAVAZNOSTI NA NOVY ZAKON O ZPRACOVANI OSOBNICH UDAJU

Viz také následující kurzy :
  • MASÉR PRO OBLAST ZDRAVOTNICTVÍPodrobnosti
  • Zákon o svobodném přístupu k informacím – v nových souvislostechPodrobnosti
  • Ochrana osobních údajů dle obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)Podrobnosti
  • Zákon o svobodném přístupu k informacím – v nových souvislostechPodrobnosti
  • Požární ochrana - Příprava zaměstnanců-osob ke zkoušce odborné způsobilosti [technik PO, OZO v PO]Podrobnosti


Kurz - Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví (v návaznosti na nový zákon o zpracování osobních údajů)


Aliaves Co., a.s.


Číslo akreditovaného kurzu : AK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR-ochrana osobních údajů Akreditace: MV Právní rámec úpravy – GDPR a dalších 59 českých právních předpisů, judikatura z této oblasti, další evropská úprava. Co nového přináší zákon o zpracování osobních údajů pro zdravotnictví. Lékařské tajemství versus ochrana ...


Cena kurzu:
     ...   2.590 Kč / Kurz  

     ... včetně DPH: 3.134 Kč / Kurz

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání



Přihláška na školení:

   NEZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA - Termín školení zatím není k dispozici | Podobné kurzy a školení | Žádost o kontakt - Zavolejte mi, prosím



  • Podobný kurz     online - eLearning, Webináře  
    (??)   Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví - Aliaves Co., a.s.

    - ... cena: 3.220 Kč/Kurz (3.896 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví - Aliaves Co., a.s.

    - ... cena: 3.590 Kč/Kurz (4.344 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Brno - Jihomoravský  
    (??)   GDPR A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM - NOVÝ ZÁKON + NOVELA (účinnost od 24. 4. 2019) - Ludmila Novotná, vzdělávací agentura PROFESIM

    - ... cena: 1.790 Kč/Kurz


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Ochrana osobních údajů dle obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 2.290 Kč/Kurz


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Osobní agenda zaměstnanců v pracovněprávních vztazích z pohledu GDPR a nového zákona o ochraně osobních údajů - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 2.390 Kč/Kurz (2.892 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Brno - Jihomoravský  
    (??)   Ochrana osobních údajů v oblasti ICT a e-commerce - ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

    - ... cena: 5.400 Kč/Kurz (6.534 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Ochrana osobních údajů v oblasti ICT a e-commerce - ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

    - ... cena: 5.400 Kč/Kurz (6.534 Kč/Kurz včetně DPH)





  • -- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



    Popis kurzu
    Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví (v návaznosti na nový zákon o zpracování osobních údajů)


    Lektoři kurzu

    JUDr. Jiří Navrátil - advokát, člen rozkladové komise předsedy Úřadu na ochranu osobních údajů. Vedoucí autorského kolektivu knihy o ochraně osobních údajů – GDPR pro praxi.


    [Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...


    * Číslo akreditovaného kurzu : AK/PV-170/2018, Název akreditace: GDPR-ochrana osobních údajů
    Akreditace: MV
    *
    * V případě, že se jedná o vzdělávací akci akreditovanou u Ministerstva vnitra ČR dle zákona 312/2002 Sb. nebo rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT a jsou splněny podmínky pro osvobození od DPH, bude jako konečná cena fakturována cena bez DPH. Splnění podmínek pro osvobození určuje pořadatel.

    *
    * Forma výuky: Prezenční
    * Program: : 9:00-15:00 Konkrétní časový harmonogram Vám bude sdělen na místě.




    [dotaz na školení/kurz] Formulář pro komentáře, dotazy a odpovědi


    Dotaz ke kurzu: Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví (v návaznosti na nový zákon o zpracování osobních údajů)
    text dotazu, ostatní data (tel/email) se samozřejmě nezveřejňují a nezobrazují, pouze budou přeposlána školící firmě

       ... a pro kontrolu zadejte prosím znova Váš email
    Někdy je zadaná špatná emailová adresa a odpověď se vrátí, proto prosím zadejte email dvakrát

                



    Chci poslat přihlašovací údaje na server skoleni-kurzy.eu
    [Registrovat jako uživatele Ano/Ne]

    Pokud jste přihlášeni, email nemusíte zadávat




    Vložte potvrzovací kód Vložte číslo             

    Pro změnu potvrzovacího kódu je možno znovu načíst stránku

    Komentáře a dotazy na školení/kurz


    Aliaves Co., a.s.

    :: Aliaves je akciová společnost působící na českém trhu od roku 2009. Hlavní činností společnosti jsou vzdělávací a poradenské služby ve všech oblastech činnosti veřejné správy. Díky úzké spolupráci našich konzultantů s ústředními orgány státu a profesionální znalosti požadavků obcí, měst a krajů jsme schopni zajistit adekvátní nabídku. Posláním společnosti Aliaves je snaha o předávání postupů a vědomostí zaměstnancům veřejné správy a prostřednictvím přednášek, seminářů a odborných školení dlouhodobě zajišťovat informovanost o aktuální domácí legislativě a legislativě Evropské unie....

    Platební podmínky pro účast na kurzu

    1. Objednatel odesláním přihlášky [objednávky] prohlašuje, že uvedl pravdivé informace, před odesláním přihlášky se seznámil s obchodními podmínkami pořadatele a s těmito obchodními podmínkami souhlasí.

    2. Pořadatel prohlašuje, že objednatel může sebe nebo jinou osobu [dále jen „účastník“] přihlásit přímo prostřednictvím webových stránek. Výjimečně si může objednatel přihlášku zajistit telefonicky u pořadatele, ale tuto přihlášku pak musí zaslat dodatečně v písemné podobě, nejpozději však v termínu telefonicky dohodnutém s pořadatelem.

    3. Pořadatel vyrozumí zároveň objednatele [případně jím vyslané Smluvní strany souhlasí, že při neúčasti účastníka [nebo jeho náhradníka] bez řádné omluvy na akci, provedené nejpozději 6 pracovních dnů před konáním akce, nebude přihláška zrušena a objednatel je povinen uhradit smluvenou částku jato by se akce zúčastnil. Objednávka bude zrušena pouze na základě písemného zrušení přihlášky [poštovním doručovatelem, prokazatelným e-mailem/potvrzeným pořadatelem nebo datovou schránkou], doručené pořadateli nejpozději 6 pracovních dnů před konáním akce. V případě telefonického odhlášení účastníka, bude uznatelné jen odhlášení písemně potvrzené pořadatelem. Za přihlášeného účastníka může objednatel vyslat náhradníka.

    4. Platební podmínky:



    a] Po obdržení objednávky pořadatel zaregistruje objednatele [účastníka] do seznamu účastníků dané akce. Na podkladě platné objednávky pořadatel vyhotoví daňový doklad [fakturu], kterou odešle objednateli nebo fakturu předá účastníkovi na dané akci.



    b] Pořadatel vyhotoví daňový doklad i v případě nepřítomnosti účastníka, pokud objednatel včas a písemně neprovedl odhlášení z akce, jak uvedeno výše. Objednatel si je této skutečnosti plně vědom a s těmito důsledky souhlasí.



    c] Objednatel se zavazuje, že platbu provede na číslo účtu pořadatele 43-5872020247/0100 [KB] v termínu splatnosti uvedeném ve faktuře.
    5. Cena seminářů uvedená u daného kurzu je vždy bez DPH [DPH je u neakreditovaných akcí nebo akcí na které se akreditace nevztahuje připočítávána podle platného zákona o DPH]. Je-li cena dohodnuta mezi pořadatelem a objednatelem jako cena konečná, pak platí cena dohodnutá.
    6. V případě, že se jedná o vzdělávací akci akreditovanou u Ministerstva vnitra ČR dle zákona 312/2002 Sb. pro úředníky územních samosprávných celků nebo rekvalifikační kurs akreditovaný MŠMT a jsou splněny podmínky pro osvobození od DPH, bude jako konečná cena fakturována bez DPH. Splnění podmínek pro osvobození určuje pořadatel.
    7. Při zrušení akce pořadatelem bude objednateli zasláno vyrozumění o zrušení akce.
    8. Registrace přítomných účastníků probíhá vždy od 8.30 hodin do 9.00 hodin, není-li v pozvánce na akci uvedeno jinak.
    9. Informace uvedené v nabídce pořadatele jsou platné, pokud pořadatel nesdělí objednateli nebo přihlášeným účastníkům informace o případné změně místa či data konání semináře, o změně lektora, nebo o zrušení semináře. Objednatel v případě změny podmínek uzavřené objednávky může svou objednávku zrušit a to nejpozději do 2 dnů od pořadatelem sdělených změn.
    10. Pořadatel předá účastníkovi vzdělávací akce po absolvování akce osvědčení o účasti na vzdělávací akci.
    11. Odesláním přihlášky na akci dává objednavatel souhlas pořadateli se zpracováním osobních údajů objednatele i účastníka pro účely organizace a evidence školení. Pořadatel bude svěřené osobní údaje přihlášených chránit a nakládat s nimi v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb.
    12. Objednatel nebo účastník mají právo kdykoliv požádat pořadatele o vyjmutí ze seznamu evidovaných osob.
    13. Údaje, které pořadatel od objednatele obdrží, může pořadatel použít k vlastnímu marketingovému průzkumu, reklamě nebo nabídce poskytnutí další služby, a to výhradně pořadatelem. Pořadatel se zavazuje, že tyto údaje neposkytne třetí osobě.

    Za pořadatele Aliaves Co., a.s.
    ředitel společnosti





    Podobné kurzy #Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví (v návaznosti na nový zákon o zpracování osobních údajů) >>


    Další kurzy a školení: Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví (v návaznosti na nový zákon o zpracování osobních údajů)
    Odkaz na podobné školení a/nebo školení od jiné firmy a v jiné ceně:

    Podobný kurz Popis kurzu Další kurzy a školení
    Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Akreditace: MV - Ministerstvo vnitraAK - PV-170 - 2018, Název akreditace: Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví Obsah: Právní rámec úpravy – GDPR a dalších 59 českých právních předpisů, judikatura z této oblasti, další evropská úprav Další podobné školení nebo kurzy
    Zpracování osobních údajů (GDPR, zákon o zpracování osobních údajů) – aktuální otázky, praktická doporučení
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Seminář je zaměřen na problémy, které správci a zpracovatelé v praxi nejčastěji řeší: - určení role správce a zpracovatele, zpracovatelské smlouva, - jak správně provést posouzení vlivu na ochranu osobních údajů – jak správně plnit informační povinnost a co nezapomenout Další podobné školení nebo kurzy
    ZÁKONÍK PRÁCE V NÁVAZNOSTI NA NOZ 2014 (záznam DVD)
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Neuvedeno * 1. Aktuální srovnání pracovněprávních vztahů k novému občanskému zákoníku platnému k 1. Další podobné školení nebo kurzy
    Novela zákona o vodách od 1. 2. 2020 v návaznosti na novelu stavebního zákona – zákon č. 312/2019 Sb.
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Akreditace: MV - Ministerstvo vnitra Cílem semináře je seznámit posluchače s novelou zákona č. 312 - 20019 Sb. Další podobné školení nebo kurzy
    Aktuální otázky náhrady škody ze strany státu – dle zákona č. č. 82/1998 Sb., o odpovědnosti státu za škodu - AKTUALIZOVÁNO v návaznosti na stávající krizovou situaci vyvolanou COVID 19
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Akreditace: MV - AK - PV-241 - 2016 Na základě současné krizové situace, budete seznámeni se základními možnostmi projednávání nároků, uplatňovaných v souvislosti s krizovými opatřeními proti COVID 19. Cíl semináře Seznámit účastníky s právn Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR pro daňové a účetní pracovníky – zkušenosti z praxe a nový zákon o zpracování osobních údajů
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři budete seznámeni s problematikou zpracování osobních údajů dle Obecného nařízení (GDPR) a souvisejících zákonů, zejména z pohledu dat v účetních, daňových a mzdových systémech. => => Získáte informace o požadavcích kladených Obecným nařízením na správc Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR pro daňové a účetní pracovníky – zkušenosti z praxe a nový zákon o zpracování osobních údajů
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři budete seznámeni s problematikou zpracování osobních údajů dle Obecného nařízení (GDPR) a souvisejících zákonů, zejména z pohledu dat v účetních, daňových a mzdových systémech. => => Získáte informace o požadavcích kladených Obecným nařízením na sprá Další podobné školení nebo kurzy
    SMLOUVY PŘI VEDENÍ ÚČETNICTVÍ A DANÍ – ZMĚNY V NÁVAZNOSTI NA NOZ (záznam DVD)
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Neuvedeno * Východiska nového občanského zákoníku • vztah občanského zákoníku a účetních a daňových předpisů • profesní odpovědnost účetních a daňových poradců • vztahy s pojišťovnami, náhrada škody • smlouva s klientem – praktické příklady • důležité smluvní Další podobné školení nebo kurzy
    Změny celních předpisů s návazností na DPH a změny INTRASTATu 2016 (záznam on-line)
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Neuvedeno * • celní režimy, zvláštní celní režimy (dnes celní režimy s ekonomickým účinkem), • možnosti zjednodušení celních formalit, • výhody podmíněné certifikátem AEO (oprávněný hospodářský subjekt), • zastupování v celním řízení, • dočasné usk Další podobné školení nebo kurzy
    Rozpočet ve společenství vlastníků a jeho návaznost na účetnictví a vyúčtování v SVJ
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Seminář ocení každý, kdo pracuje s náklady v bytovém domě (SVJ). Srozumitelně a na příkladech z praxe bude vysvětlena problematika sestavování rozpočtů nákladů na služby a také nákladů na správu domu a pozemku v bytových domech SVJ. Další podobné školení nebo kurzy

    Podobný    = Podobný kurz nebo školení




    Poslední aktualizace: 2020-06-03 00:22:30

    Aliaves Co., a.s.
    Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví (v návaznosti na nový zákon o zpracování osobních údajů) #

    Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení

    Téma kurzů nebo školení:
  • MAIL RSS Manažerské kurzy
  • MAIL RSS Personalistika a osobnostní rozvoj
  • MAIL RSS Systémy řízení a ISO
  • MAIL RSS Právo a legislativa
  • MAIL RSS Technické kurzy, doprava

    Typ kurzu/školení: Kurz



    Klíčová slova pro dané školení:
    akreditovaného, číslo, kurzu:, návaznosti, nový, ochrana, osobních, osobních, zákon, zdravotnictví, zpracování



    [RSS] Nechte si posílat nové termíny kurzu Chcete vědět kdy bude další termín kurzu? - Využijte RSS a nechte si posílat každé změny a/nebo nové termíny kurzu do Vaší čtečky RSS (bez registrace)

      RSSOchrana osobních údajů ve zdravotnictví (v návaznosti na nový zákon o zpracování osobních údajů) [RSS] - Novinky a nové termíny kurzu

    © Aliaves Co., a.s. - Praha 2 :: - Aliaves je akciová společnost působící na českém trhu od roku 2009. Hlavní činností společnosti jsou vzdělávací a poradenské služby ve všech oblastech činnosti veřejné správy. Díky úzké spolupráci našich konzultantů s ústředními orgány státu a profesionální znalosti požadavků obcí, měst a krajů jsme schopni zajistit adekvátní nabídku. Posláním společnosti Aliaves je snaha o předávání postupů a vědomostí zaměstnancům veřejné správy a prostřednictvím přednášek, seminářů a odborných školení dlouhodobě zajišťovat informovanost o aktuální domácí legislativě a legislativě Evropské unie....

    Platební podmínky pro účast na kurzu


    1. Objednatel odesláním přihlášky [objednávky] prohlašuje, že uvedl pravdivé informace, před odesláním přihlášky se seznámil s obchodními podmínkami pořadatele a s těmito obchodními podmínkami souhlasí.

    2. Pořadatel prohlašuje, že objednatel může sebe nebo jinou osobu [dále jen „účastník“] přihlásit přímo prostřednictvím webových stránek. Výjimečně si může objednatel přihlášku zajistit telefonicky u pořadatele, ale tuto přihlášku pak musí zaslat dodatečně v písemné podobě, nejpozději však v termínu telefonicky dohodnutém s pořadatelem.

    3. Pořadatel vyrozumí zároveň objednatele [případně jím vyslané Smluvní strany souhlasí, že při neúčasti účastníka [nebo jeho náhradníka] bez řádné omluvy na akci, provedené nejpozději 6 pracovních dnů před konáním akce, nebude přihláška zrušena a objednatel je povinen uhradit smluvenou částku jato by se akce zúčastnil. Objednávka bude zrušena pouze na základě písemného zrušení přihlášky [poštovním doručovatelem, prokazatelným e-mailem/potvrzeným pořadatelem nebo datovou schránkou], doručené pořadateli nejpozději 6 pracovních dnů před konáním akce. V případě telefonického odhlášení účastníka, bude uznatelné jen odhlášení písemně potvrzené pořadatelem. Za přihlášeného účastníka může objednatel vyslat náhradníka.

    4. Platební podmínky:



    a] Po obdržení objednávky pořadatel zaregistruje objednatele [účastníka] do seznamu účastníků dané akce. Na podkladě platné objednávky pořadatel vyhotoví daňový doklad [fakturu], kterou odešle objednateli nebo fakturu předá účastníkovi na dané akci.



    b] Pořadatel vyhotoví daňový doklad i v případě nepřítomnosti účastníka, pokud objednatel včas a písemně neprovedl odhlášení z akce, jak uvedeno výše. Objednatel si je této skutečnosti plně vědom a s těmito důsledky souhlasí.



    c] Objednatel se zavazuje, že platbu provede na číslo účtu pořadatele 43-5872020247/0100 [KB] v termínu splatnosti uvedeném ve faktuře.
    5. Cena seminářů uvedená u daného kurzu je vždy bez DPH [DPH je u neakreditovaných akcí nebo akcí na které se akreditace nevztahuje připočítávána podle platného zákona o DPH]. Je-li cena dohodnuta mezi pořadatelem a objednatelem jako cena konečná, pak platí cena dohodnutá.
    6. V případě, že se jedná o vzdělávací akci akreditovanou u Ministerstva vnitra ČR dle zákona 312/2002 Sb. pro úředníky územních samosprávných celků nebo rekvalifikační kurs akreditovaný MŠMT a jsou splněny podmínky pro osvobození od DPH, bude jako konečná cena fakturována bez DPH. Splnění podmínek pro osvobození určuje pořadatel.
    7. Při zrušení akce pořadatelem bude objednateli zasláno vyrozumění o zrušení akce.
    8. Registrace přítomných účastníků probíhá vždy od 8.30 hodin do 9.00 hodin, není-li v pozvánce na akci uvedeno jinak.
    9. Informace uvedené v nabídce pořadatele jsou platné, pokud pořadatel nesdělí objednateli nebo přihlášeným účastníkům informace o případné změně místa či data konání semináře, o změně lektora, nebo o zrušení semináře. Objednatel v případě změny podmínek uzavřené objednávky může svou objednávku zrušit a to nejpozději do 2 dnů od pořadatelem sdělených změn.
    10. Pořadatel předá účastníkovi vzdělávací akce po absolvování akce osvědčení o účasti na vzdělávací akci.
    11. Odesláním přihlášky na akci dává objednavatel souhlas pořadateli se zpracováním osobních údajů objednatele i účastníka pro účely organizace a evidence školení. Pořadatel bude svěřené osobní údaje přihlášených chránit a nakládat s nimi v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb.
    12. Objednatel nebo účastník mají právo kdykoliv požádat pořadatele o vyjmutí ze seznamu evidovaných osob.
    13. Údaje, které pořadatel od objednatele obdrží, může pořadatel použít k vlastnímu marketingovému průzkumu, reklamě nebo nabídce poskytnutí další služby, a to výhradně pořadatelem. Pořadatel se zavazuje, že tyto údaje neposkytne třetí osobě.

    Za pořadatele Aliaves Co., a.s.
    ředitel společnosti




     
    Komentáře a dotazy na školení/kurz

     

     

    Hledáte náhodou nějakou práci?


    Řidiči osobních a malých dodávkových automobilů [kromě taxikářů a řidičů zdravotnické dopravní služby]
    PROFESE CZ-ISCO OBOR Řidiči osobních a malých dodávkových automobilů [kromě taxikářů a řidičů zdravotnické dopravní..., Praha 1

    Řidiči osobních a malých dodávkových automobilů [kromě taxikářů a řidičů dopravy nemocných a raněných]
    PROFESE CZ-ISCO OBOR Řidiči osobních a malých dodávkových automobilů [kromě taxikářů a řidičů dopravy nemocných..., Praha 2

    Řidiči osobních a malých dodávkových automobilů [kromě taxikářů a řidičů dopravy nemocných a raněných]
    PROFESE CZ-ISCO OBOR Řidiči osobních a malých dodávkových automobilů [kromě taxikářů a řidičů dopravy nemocných..., Praha 3

    [Jobs] Hledání práce nově přes PráceJobs.com

    Podobné kurzy # ochrana + osobních + zdravotnictví + návaznosti + nový + zákon + zpracování + osobních


  •  
     
    RSS
    RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
    Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
    skoleni-kurzy.eu

    SKOLENI-KURZY.EU



    REGIONY



    MENU



    KONTAKT


    skoleni-kurzy.eu
    2007 - 2020 © OBEC.net, sro
    Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
    Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
    Telefon:(+420) 533 555 859, 775 193 488
    Fax: 533 312 404
    Kontakt

    +



    +




    V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





    Školení: Interaktivní web s pomocí JavaScriptu v červnu 2020 - Praha
    ^