logo skoleni-kurzy

KURZ : OCHRANA OSOBNICH UDAJU VE ZDRAVOTNICTVI V NAVAZNOSTI NA NOVY ZAKON O ZPRACOVANI OSOBNICH UDAJU
ALIAVES CO A S


skoleni-kurzy.eu


[HANNDE.com] HandMade shop =>
< Poslední zobrazené kurzy


Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



Pořádáte podobný kurz/školení?


Pořádáte podobné kurzy, školení a/nebo studium. Vložte Vaše kurzy na web. Kurs / kurzy nemusí být rekvalifikační, stačí když kurzy budou mít termín konání školení pro on-line objednávku kurzu


 
Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví (v návaznosti na nový zákon o zpracování osobních údajů) - Následující kurzy:

 

 

OCHRANA OSOBNICH UDAJU VE ZDRAVOTNICTVI V NAVAZNOSTI NA NOVY ZAKON O ZPRACOVANI OSOBNICH UDAJU

Viz také následující kurzy :
  • MASÉR PRO OBLAST ZDRAVOTNICTVÍPodrobnosti
  • Požární ochrana - Příprava zaměstnanců-osob ke zkoušce odborné způsobilosti [technik PO, OZO v PO]Podrobnosti
  • ROLE HR V UČÍCÍ SE ORGANIZACI - návaznost rozvoje lidí na zvyšování výkonnosti firmyPodrobnosti
  • Veřejné zakázky ve zdravotnictvíPodrobnosti
  • Sportovní masér mimo oblast zdravotnictvíPodrobnosti


Kurz - Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví (v návaznosti na nový zákon o zpracování osobních údajů)


Aliaves Co., a.s.


Číslo akreditovaného kurzu : AK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR-ochrana osobních údajů Akreditace: MV Právní rámec úpravy – GDPR a dalších 59 českých právních předpisů, judikatura z této oblasti, další evropská úprava. Co nového přináší zákon o zpracování osobních údajů pro zdravotnictví. Lékařské tajemství versus ochrana ...


Cena kurzu:
     ...   2.590 Kč / Kurz  

     ... včetně DPH: 3.134 Kč / Kurz

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání



Přihláška na školení:

   NEZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA - Termín školení zatím není k dispozici | Podobné kurzy a školení | Žádost o kontakt - Zavolejte mi, prosím



  • Podobný kurz     Brno - Jihomoravský  
    (??)   GDPR A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM - NOVÝ ZÁKON + NOVELA (účinnost od 24. 4. 2019) - Ludmila Novotná, vzdělávací agentura PROFESIM

    - ... cena: 1.790 Kč/Kurz


  • Podobný kurz     Zlín, Hotel Moskva, Náměstí Pr - Zlínský  
    (??)   GDPR A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM - NOVÝ ZÁKON + NOVELA (účinnost od 24. 4. 2019) - Ludmila Novotná, vzdělávací agentura PROFESIM

    - ... cena: 1.790 Kč/Kurz


  • Podobný kurz     Olomouc - Olomoucký  
    (??)   GDPR A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM - NOVÝ ZÁKON + NOVELA (účinnost od 24. 4. 2019) - Ludmila Novotná, vzdělávací agentura PROFESIM

    - ... cena: 1.790 Kč/Kurz


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní - Studio W

    - ... cena: 2.400 Kč/Kurz (2.904 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   POČÍTAČOVÁ BEZPEČNOST A GDPR - ochrana osobních údajů na síti a v PC - Studio W

    - ... cena: 1.900 Kč/Kurz (2.299 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha 2  
    (??)   Pověřenec pro ochranu osobních údajů - Český institut interních auditorů, z.s.

    - ... cena: 3.600 Kč/Kurz (4.356 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ podle obecného nařízení GDPR - poznatky z aplikační praxe - Studio W

    - ... cena: 2.700 Kč/Kurz (3.267 Kč/Kurz včetně DPH)





  • -- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



    Popis kurzu
    Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví (v návaznosti na nový zákon o zpracování osobních údajů)


    Lektoři kurzu

    JUDr. Jiří Navrátil - advokát, člen rozkladové komise předsedy Úřadu na ochranu osobních údajů. Vedoucí autorského kolektivu knihy o ochraně osobních údajů – GDPR pro praxi.


    [Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...


    * Číslo akreditovaného kurzu : AK/PV-170/2018, Název akreditace: GDPR-ochrana osobních údajů
    Akreditace: MV
    *
    * V případě, že se jedná o vzdělávací akci akreditovanou u Ministerstva vnitra ČR dle zákona 312/2002 Sb. nebo rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT a jsou splněny podmínky pro osvobození od DPH, bude jako konečná cena fakturována cena bez DPH. Splnění podmínek pro osvobození určuje pořadatel.

    *
    * Forma výuky: Prezenční
    * Program: : 9:00-15:00 Konkrétní časový harmonogram Vám bude sdělen na místě.




    [dotaz na školení/kurz] Formulář pro komentáře, dotazy a odpovědi


    Dotaz ke kurzu: Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví (v návaznosti na nový zákon o zpracování osobních údajů)
    text dotazu, ostatní data (tel/email) se samozřejmě nezveřejňují a nezobrazují, pouze budou přeposlána školící firmě

       ... a pro kontrolu zadejte prosím znova Váš email
    Někdy je zadaná špatná emailová adresa a odpověď se vrátí, proto prosím zadejte email dvakrát

                



    Chci poslat přihlašovací údaje na server skoleni-kurzy.eu
    [Registrovat jako uživatele Ano/Ne]

    Pokud jste přihlášeni, email nemusíte zadávat




    Vložte potvrzovací kód Vložte číslo             

    Pro změnu potvrzovacího kódu je možno znovu načíst stránku

    Komentáře a dotazy na školení/kurz


    Aliaves Co., a.s.

    :: Aliaves je akciová společnost působící na českém trhu od roku 2009. Hlavní činností společnosti jsou vzdělávací a poradenské služby ve všech oblastech činnosti veřejné správy. Díky úzké spolupráci našich konzultantů s ústředními orgány státu a profesionální znalosti požadavků obcí, měst a krajů jsme schopni zajistit adekvátní nabídku. Posláním společnosti Aliaves je snaha o předávání postupů a vědomostí zaměstnancům veřejné správy a prostřednictvím přednášek, seminářů a odborných školení dlouhodobě zajišťovat informovanost o aktuální domácí legislativě a legislativě Evropské unie....

    Platební podmínky pro účast na kurzu

    1. Objednatel odesláním přihlášky [objednávky] prohlašuje, že uvedl pravdivé informace, před odesláním přihlášky se seznámil s obchodními podmínkami pořadatele a s těmito obchodními podmínkami souhlasí.

    2. Pořadatel prohlašuje, že objednatel může sebe nebo jinou osobu [dále jen „účastník“] přihlásit přímo prostřednictvím webových stránek. Výjimečně si může objednatel přihlášku zajistit telefonicky u pořadatele, ale tuto přihlášku pak musí zaslat dodatečně v písemné podobě, nejpozději však v termínu telefonicky dohodnutém s pořadatelem.

    3. Pořadatel vyrozumí zároveň objednatele [případně jím vyslané Smluvní strany souhlasí, že při neúčasti účastníka [nebo jeho náhradníka] bez řádné omluvy na akci, provedené nejpozději 6 pracovních dnů před konáním akce, nebude přihláška zrušena a objednatel je povinen uhradit smluvenou částku jato by se akce zúčastnil. Objednávka bude zrušena pouze na základě písemného zrušení přihlášky [poštovním doručovatelem, prokazatelným e-mailem/potvrzeným pořadatelem nebo datovou schránkou], doručené pořadateli nejpozději 6 pracovních dnů před konáním akce. V případě telefonického odhlášení účastníka, bude uznatelné jen odhlášení písemně potvrzené pořadatelem. Za přihlášeného účastníka může objednatel vyslat náhradníka.

    4. Platební podmínky:


    a] Po obdržení objednávky pořadatel zaregistruje objednatele [účastníka] do seznamu účastníků dané akce. Na podkladě platné objednávky pořadatel vyhotoví daňový doklad [fakturu], kterou odešle objednateli nebo fakturu předá účastníkovi na dané akci.


    b] Pořadatel vyhotoví daňový doklad i v případě nepřítomnosti účastníka, pokud objednatel včas a písemně neprovedl odhlášení z akce, jak uvedeno výše. Objednatel si je této skutečnosti plně vědom a s těmito důsledky souhlasí.


    c] Objednatel se zavazuje, že platbu provede na číslo účtu pořadatele 43-5872020247/0100 [KB] v termínu splatnosti uvedeném ve faktuře.
    5. Cena seminářů uvedená u daného kurzu je vždy bez DPH [DPH je u neakreditovaných akcí nebo akcí na které se akreditace nevztahuje připočítávána podle platného zákona o DPH]. Je-li cena dohodnuta mezi pořadatelem a objednatelem jako cena konečná, pak platí cena dohodnutá.
    6. V případě, že se jedná o vzdělávací akci akreditovanou u Ministerstva vnitra ČR dle zákona 312/2002 Sb. pro úředníky územních samosprávných celků nebo rekvalifikační kurs akreditovaný MŠMT a jsou splněny podmínky pro osvobození od DPH, bude jako konečná cena fakturována bez DPH. Splnění podmínek pro osvobození určuje pořadatel.
    7. Při zrušení akce pořadatelem bude objednateli zasláno vyrozumění o zrušení akce.
    8. Registrace přítomných účastníků probíhá vždy od 8.30 hodin do 9.00 hodin, není-li v pozvánce na akci uvedeno jinak.
    9. Informace uvedené v nabídce pořadatele jsou platné, pokud pořadatel nesdělí objednateli nebo přihlášeným účastníkům informace o případné změně místa či data konání semináře, o změně lektora, nebo o zrušení semináře. Objednatel v případě změny podmínek uzavřené objednávky může svou objednávku zrušit a to nejpozději do 2 dnů od pořadatelem sdělených změn.
    10. Pořadatel předá účastníkovi vzdělávací akce po absolvování akce osvědčení o účasti na vzdělávací akci.
    11. Odesláním přihlášky na akci dává objednavatel souhlas pořadateli se zpracováním osobních údajů objednatele i účastníka pro účely organizace a evidence školení. Pořadatel bude svěřené osobní údaje přihlášených chránit a nakládat s nimi v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb.
    12. Objednatel nebo účastník mají právo kdykoliv požádat pořadatele o vyjmutí ze seznamu evidovaných osob.
    13. Údaje, které pořadatel od objednatele obdrží, může pořadatel použít k vlastnímu marketingovému průzkumu, reklamě nebo nabídce poskytnutí další služby, a to výhradně pořadatelem. Pořadatel se zavazuje, že tyto údaje neposkytne třetí osobě.

    Za pořadatele Aliaves Co., a.s.
    ředitel společnosti





    Podobné kurzy #Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví (v návaznosti na nový zákon o zpracování osobních údajů) >>


    Další kurzy a školení: Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví (v návaznosti na nový zákon o zpracování osobních údajů)
    Odkaz na podobný kurz a/nebo kurz od jiné firmy a v jiné ceně:

    Podobný kurz Popis kurzu Další kurzy a školení
    Připravované změny v ZÁKONÍKU PRÁCE v návaznosti na přijetí směrnice o rovnováze mezi pracovním a soukromým životem rodičů a pečujících osob – NOVÉ povinnosti zaměstnavatelů
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Číslo akreditovaného kurzu : AK - PV-375 - 2017, Název akreditace: Novela zákoníku práce Akreditace: MV : Cíl semináře Další podobné školení nebo kurzy
    ROLE HR V UČÍCÍ SE ORGANIZACI - návaznost rozvoje lidí na zvyšování výkonnosti firmy
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Určeno pro HR manažery a Training & Development manažery a každého, kdo se zajímá o kontinuální dosahování firemních výsledků skrze vzdělávání a rozvoj zaměstnanců. Cíl: * Umět definovat vzdělávací a rozvojové potřeby v návaznosti na strategii a byznys cíle firmy Další podobné školení nebo kurzy
    MASÉR PRO OBLAST ZDRAVOTNICTVÍ
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Cílové znalosti poučen o kompetencích k výkonu svého povolání zvládá spolupráci s jinými profesemi ve zdravotnictví zná etické, právní a psychologické aspekty zdravotnické profese zná základy organizace a provozu zdravotnických zařízení zná základy somatologie se zaměřením na Další podobné školení nebo kurzy
    Sportovní masér mimo oblast zdravotnictví
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Pro každého, kdo chce provozovat masérskou praxi a potřebuje si doplnit potřebné vzdělání. Rekvalifikace masér 150 hod. Další podobné školení nebo kurzy
    Veřejné zakázky ve zdravotnictví
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Číslo akreditovaného kurzu : AK - PV - 513 - 2016, Název akreditace: Zadávání veřejných zakázek podle nové právní úpravy Akreditace: MV Další podobné školení nebo kurzy
    Aplikace pravidel veřejné podpory v oblasti kultury, sportu, zdravotnictví a školství
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Číslo akreditovaného kurzu : AK - PV-202 - 2015, Název akreditace: Veřejná podpora - praktické otázky Akreditace: MV Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR a nový zákon o zpracování osobních údajů - praktické postupy a příklady
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Číslo akreditovaného kurzu : AK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR - ochrana osobních údajů Akreditace: MV : Cí Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR a nový zákon o zpracování osobních údajů - praktické postupy a příklady
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR a nový zákon o zpracování osobních údajů - praktické postupy a příklady
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Další podobné školení nebo kurzy
    Ochranné známky po velké novele – řízení o zápisu ochranné známky před Úřadem průmyslového vlastnictví
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Další podobné školení nebo kurzy

    Podobný    = Podobný kurz nebo školení




    Poslední aktualizace: 2019-07-16 00:03:19

    Aliaves Co., a.s.
    Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví (v návaznosti na nový zákon o zpracování osobních údajů) #

    Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení

    Téma kurzů nebo školení:
  • MAIL RSS Manažerské kurzy
  • MAIL RSS Personalistika a osobnostní rozvoj
  • MAIL RSS Systémy řízení a ISO
  • MAIL RSS Právo a legislativa
  • MAIL RSS Technické kurzy, doprava

    Typ kurzu/školení: Kurz



    Klíčová slova pro dané školení:
    akreditovaného, číslo, kurzu:, návaznosti, nový, ochrana, osobních, osobních, zákon, zdravotnictví, zpracování



    [RSS] Nechte si posílat nové termíny kurzu Chcete vědět kdy bude další termín kurzu? - Využijte RSS a nechte si posílat každé změny a/nebo nové termíny kurzu do Vaší čtečky RSS (bez registrace)

      RSSOchrana osobních údajů ve zdravotnictví (v návaznosti na nový zákon o zpracování osobních údajů) [RSS] - Novinky a nové termíny kurzu

    © Aliaves Co., a.s. - Praha 2 :: - Aliaves je akciová společnost působící na českém trhu od roku 2009. Hlavní činností společnosti jsou vzdělávací a poradenské služby ve všech oblastech činnosti veřejné správy. Díky úzké spolupráci našich konzultantů s ústředními orgány státu a profesionální znalosti požadavků obcí, měst a krajů jsme schopni zajistit adekvátní nabídku. Posláním společnosti Aliaves je snaha o předávání postupů a vědomostí zaměstnancům veřejné správy a prostřednictvím přednášek, seminářů a odborných školení dlouhodobě zajišťovat informovanost o aktuální domácí legislativě a legislativě Evropské unie....

    Platební podmínky pro účast na kurzu


    1. Objednatel odesláním přihlášky [objednávky] prohlašuje, že uvedl pravdivé informace, před odesláním přihlášky se seznámil s obchodními podmínkami pořadatele a s těmito obchodními podmínkami souhlasí.

    2. Pořadatel prohlašuje, že objednatel může sebe nebo jinou osobu [dále jen „účastník“] přihlásit přímo prostřednictvím webových stránek. Výjimečně si může objednatel přihlášku zajistit telefonicky u pořadatele, ale tuto přihlášku pak musí zaslat dodatečně v písemné podobě, nejpozději však v termínu telefonicky dohodnutém s pořadatelem.

    3. Pořadatel vyrozumí zároveň objednatele [případně jím vyslané Smluvní strany souhlasí, že při neúčasti účastníka [nebo jeho náhradníka] bez řádné omluvy na akci, provedené nejpozději 6 pracovních dnů před konáním akce, nebude přihláška zrušena a objednatel je povinen uhradit smluvenou částku jato by se akce zúčastnil. Objednávka bude zrušena pouze na základě písemného zrušení přihlášky [poštovním doručovatelem, prokazatelným e-mailem/potvrzeným pořadatelem nebo datovou schránkou], doručené pořadateli nejpozději 6 pracovních dnů před konáním akce. V případě telefonického odhlášení účastníka, bude uznatelné jen odhlášení písemně potvrzené pořadatelem. Za přihlášeného účastníka může objednatel vyslat náhradníka.

    4. Platební podmínky:


    a] Po obdržení objednávky pořadatel zaregistruje objednatele [účastníka] do seznamu účastníků dané akce. Na podkladě platné objednávky pořadatel vyhotoví daňový doklad [fakturu], kterou odešle objednateli nebo fakturu předá účastníkovi na dané akci.


    b] Pořadatel vyhotoví daňový doklad i v případě nepřítomnosti účastníka, pokud objednatel včas a písemně neprovedl odhlášení z akce, jak uvedeno výše. Objednatel si je této skutečnosti plně vědom a s těmito důsledky souhlasí.


    c] Objednatel se zavazuje, že platbu provede na číslo účtu pořadatele 43-5872020247/0100 [KB] v termínu splatnosti uvedeném ve faktuře.
    5. Cena seminářů uvedená u daného kurzu je vždy bez DPH [DPH je u neakreditovaných akcí nebo akcí na které se akreditace nevztahuje připočítávána podle platného zákona o DPH]. Je-li cena dohodnuta mezi pořadatelem a objednatelem jako cena konečná, pak platí cena dohodnutá.
    6. V případě, že se jedná o vzdělávací akci akreditovanou u Ministerstva vnitra ČR dle zákona 312/2002 Sb. pro úředníky územních samosprávných celků nebo rekvalifikační kurs akreditovaný MŠMT a jsou splněny podmínky pro osvobození od DPH, bude jako konečná cena fakturována bez DPH. Splnění podmínek pro osvobození určuje pořadatel.
    7. Při zrušení akce pořadatelem bude objednateli zasláno vyrozumění o zrušení akce.
    8. Registrace přítomných účastníků probíhá vždy od 8.30 hodin do 9.00 hodin, není-li v pozvánce na akci uvedeno jinak.
    9. Informace uvedené v nabídce pořadatele jsou platné, pokud pořadatel nesdělí objednateli nebo přihlášeným účastníkům informace o případné změně místa či data konání semináře, o změně lektora, nebo o zrušení semináře. Objednatel v případě změny podmínek uzavřené objednávky může svou objednávku zrušit a to nejpozději do 2 dnů od pořadatelem sdělených změn.
    10. Pořadatel předá účastníkovi vzdělávací akce po absolvování akce osvědčení o účasti na vzdělávací akci.
    11. Odesláním přihlášky na akci dává objednavatel souhlas pořadateli se zpracováním osobních údajů objednatele i účastníka pro účely organizace a evidence školení. Pořadatel bude svěřené osobní údaje přihlášených chránit a nakládat s nimi v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb.
    12. Objednatel nebo účastník mají právo kdykoliv požádat pořadatele o vyjmutí ze seznamu evidovaných osob.
    13. Údaje, které pořadatel od objednatele obdrží, může pořadatel použít k vlastnímu marketingovému průzkumu, reklamě nebo nabídce poskytnutí další služby, a to výhradně pořadatelem. Pořadatel se zavazuje, že tyto údaje neposkytne třetí osobě.

    Za pořadatele Aliaves Co., a.s.
    ředitel společnosti




     
    Komentáře a dotazy na školení/kurz

     

     

    Hledáte náhodou nějakou práci?


    Pověřenec pro ochranu osobních údajů
    ], kartu Multisport, Unišeky+ 2x ročně aj. Co Vás čeká: komplexní plnění úkolů pověřence pro ochranu osobních údajů... na Ministerstvu dopravy dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady [EU] 2016/679 a zákona č. 110/2019, o zpracování osobních údajů..., Praha 1

    Pověřenec pro ochranu osobních údajů do Partners
    , přivítá nového člena do svého týmu : Pověřenec pro ochranu osobních údajů do Partners DPO - Pověřenec pro ochranu osobních... zpracování osobních údajů. Co Vás bude u nás čekat ? Práce s klientskými daty, ale i další doplňková právní agenda v rámci..., Praha 4

    Právník - spotřebitelské úvěry a ochrana spotřebitele
    Právník specialista v oblasti problematiky spotřebitelského úvěru a ochrany spotřebitele - Praha v odboru dohledu a kontroly poskytovatelů spotřebitelských úvěrů sekce dohledu nad finančním trhem II Náplň práce zahrnuje zejména: posuzov..., Praha 2

    [Jobs] Hledání práce nově přes PráceJobs.com

    Podobné kurzy # ochrana + osobních + zdravotnictví + návaznosti + nový + zákon + zpracování + osobních



  • ^
     
     
    RSS
    RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
    Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
    skoleni-kurzy.eu

    SKOLENI-KURZY.EU



    REGIONY



    MENU



    KONTAKT


    skoleni-kurzy.eu
    2007 - 2019 © OBEC.net, sro
    Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
    Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
    Telefon:(+420) 533 555 859, 775 193 488
    Fax: 533 312 404
    Kontakt

    +



    +




    V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





    Školení: Basic Barista v červenci 2019 - Praha
    ^