logo skoleni-kurzy

KURZ : ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNICH UDAJU PRO PERSONALISTY A MZDOVE UCETNI
STUDIO W


skoleni-kurzy.eu


[HANNDE.com] HandMade shop =>
< Poslední zobrazené kurzy


Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



Pořádáte podobný kurz/školení?


Pořádáte podobné kurzy, školení a/nebo studium. Vložte Vaše kurzy na web. Kurs / kurzy nemusí být rekvalifikační, stačí když kurzy budou mít termín konání školení pro on-line objednávku kurzu


 
ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní - Následující kurzy:

 

 

ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNICH UDAJU PRO PERSONALISTY A MZDOVE UCETNI

Viz také následující kurzy :
  • Personalistika pro praxiPodrobnosti
  • Marketing, reklama a komunikace - souhrnný rekvalifikační kurz pro začátečníkyPodrobnosti
  • Management pro praxi - rekvalifikační kurzPodrobnosti
  • Účetnictví a daně pro praxi - rekvalifikace Podrobnosti
  • Mzdové účetnictví pro praxi - rekvalifikační kurz s akreditací MŠMTPodrobnosti


Kurz - ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní


Studio W


Obsah: * Archivace dat * Právní předpisy * Evidence, uchovávání a vyřazování dokumentů * Základní pojmy – dokument, původce dokumentu, spisová služba, archiválie, archiv * Archivace digitální a analogová * Archivace dat jiným subjektem za úplatu * Ohlašovací povinnosti vůči OSSZ při ukončení činnosti zaměstnavatele * Spisová služba – pro v ...


Cena kurzu:
     ...   2.400 Kč / Kurz  

     ... včetně DPH: 2.904 Kč / Kurz

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání



Přihláška na školení/kurz a termín:
  • Pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a místo konání odkaz
  • Popis, lektoři a program kurzu je níže na stránce odkaz
  • Komentáře a dotazy na školení/kurz # Komentáře ke kurzu odkaz
  • V případě jakéhokoliv otázky můžete poslat Dotaz ke kurzu odkaz
  • Nevyhovuje vám tento kurz? Zkuste se podívat na podobné kurzy odkaz

ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní
Přihláška na termín kurzu
Místo konání Přihláška na kurz a termín Akreditace
Poznámka k termínu školení
ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní

9 - 14 h.
Praha
Přihláška


Chci informaci ke kurzu k tomuto termínu: Nezávazná přihláška
-
- 2 400 Kč (s DPH 2 904 Kč) v ceně studijní materiály, občerstveníKč - CZK 9 - 14 h. ...

-- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



Popis kurzu
ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní


Lektoři kurzu

Ing. Růžena KLÍMOVÁ, specialistka a konzultantka mzdového účetnictví


[Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...


Obsah:
* Archivace dat
* Právní předpisy
* Evidence, uchovávání a vyřazování dokumentů
* Základní pojmy – dokument, původce dokumentu, spisová služba, archiválie, archiv
* Archivace digitální a analogová
* Archivace dat jiným subjektem za úplatu
* Ohlašovací povinnosti vůči OSSZ při ukončení činnosti zaměstnavatele
* Spisová služba – pro veřejnoprávní původce – velmi stručně
* Výběr z ostatních právních předpisů – lhůty pro archivaci dokladů souvisejících se mzdovou a personální agendou
* Mzdový list, doklady o pracovněprávních náležitostech
* Účetní záznamy, doklady o srážkách ze mzdy, záznamy o zdravotním pojištění a sociálním zabezpečení, nemocenském pojištění, ELDP, výplatní pásky, rekapitulace, atd. – doklady, které jsou archiváliemi (příloha č. 1 a 2 k zákonu č. 499/20014 Sb.)
* Ochrana osobních údajů ve mzdové a personální oblasti
* Definice pojmů – osobní údaj, citlivý údaj, správce údajů, zpracovatel, pověřenec
* Kdo musí mít pověřence
* Zpracování osobních údajů, uchovávání osobních údajů, souhlas se zpracováním osobních údajů – kdy je nutný
* Povinnosti při zpracování osobních údajů, Souhlas uchazeče o zaměstnání se zpracováním osobních údajů, Souhlas zaměstnance se zpracováním osobních údajů
* Vnitřní předpis o osobních údajích
* Záznam o instruktáži o osobních údajích
* Neoprávněné požadavky subjektu údajů
* Předávání osobních údajů OSSZ
* Povinnosti při zpracování citlivých údajů
* Záznamy o zpracování
* Likvidace osobních údajů
* Správce a zpracovatel
* Smlouva o ochraně os. údajů mezi správcem a zpracovatelem a její náležitosti
* Předávání údajů do ciziny
* Úřad pro ochranu osobních údajů – dozorový úřad
* Přestupky, správní delikty
* Kamerový systém
* Archivace dat a jejich ochrana
* Osobní dotazníky
* Inzerát a osobní údaje uchazeče o místo
* Dotazy účastníků


[Kurz] Obsah kurzu/školení...


Obsah:
* Archivace dat
* Právní předpisy
* Evidence, uchovávání a vyřazování dokumentů
* Základní pojmy – dokument, původce dokumentu, spisová služba, archiválie, archiv
* Archivace digitální a analogová
* Archivace dat jiným subjektem za úplatu
* Ohlašovací povinnosti vůči OSSZ při ukončení činnosti zaměstnavatele
* Spisová služba – pro veřejnoprávní původce – velmi stručně
* Výběr z ostatních právních předpisů – lhůty pro archivaci dokladů souvisejících se mzdovou a personální agendou
* Mzdový list, doklady o pracovněprávních náležitostech
* Účetní záznamy, doklady o srážkách ze mzdy, záznamy o zdravotním pojištění a sociálním zabezpečení, nemocenském pojištění, ELDP, výplatní pásky, rekapitulace, atd. – doklady, které jsou archiváliemi (příloha č. 1 a 2 k zákonu č. 499/20014 Sb.)
* Ochrana osobních údajů ve mzdové a personální oblasti
* Definice pojmů – osobní údaj, citlivý údaj, správce údajů, zpracovatel, pověřenec
* Kdo musí mít pověřence
* Zpracování osobních údajů, uchovávání osobních údajů, souhlas se zpracováním osobních údajů – kdy je nutný
* Povinnosti při zpracování osobních údajů, Souhlas uchazeče o zaměstnání se zpracováním osobních údajů, Souhlas zaměstnance se zpracováním osobních údajů
* Vnitřní předpis o osobních údajích
* Záznam o instruktáži o osobních údajích
* Neoprávněné požadavky subjektu údajů
* Předávání osobních údajů OSSZ
* Povinnosti při zpracování citlivých údajů
* Záznamy o zpracování
* Likvidace osobních údajů
* Správce a zpracovatel
* Smlouva o ochraně os. údajů mezi správcem a zpracovatelem a její náležitosti
* Předávání údajů do ciziny
* Úřad pro ochranu osobních údajů – dozorový úřad
* Přestupky, správní delikty
* Kamerový systém
* Archivace dat a jejich ochrana
* Osobní dotazníky
* Inzerát a osobní údaje uchazeče o místo
* Dotazy účastníků



[dotaz na školení/kurz] Formulář pro komentáře, dotazy a odpovědi


Dotaz ke kurzu: ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní
text dotazu, ostatní data (tel/email) se samozřejmě nezveřejňují a nezobrazují, pouze budou přeposlána školící firmě

   ... a pro kontrolu zadejte prosím znova Váš email
Někdy je zadaná špatná emailová adresa a odpověď se vrátí, proto prosím zadejte email dvakrát

            



Chci poslat přihlašovací údaje na server skoleni-kurzy.eu
[Registrovat jako uživatele Ano/Ne]

Pokud jste přihlášeni, email nemusíte zadávat




Vložte potvrzovací kód Vložte číslo             

Pro změnu potvrzovacího kódu je možno znovu načíst stránku

Komentáře a dotazy na školení/kurz


Studio W

:: Po každém kurzu účastníci školení obdrží osvědčení o absolvování kurzu . * Pořádáme kurzy pro vzdělávání dospělých v oblastech: manažerské, komunikační a obchodní dovednosti, rozvoj osobnosti, kurzy pro asistentky, obchodní a pracovní právo, personalistika, mzdové a finanční účetnictví, daně....

Platební podmínky pro účast na kurzu

Na základě Vaší objednávky obratem obdržíte vstupenku[y] a fakturu. Zaslané přihlášky jsou závazné. Jako doklad o zařazení do semináře Vám zašleme vstupenku[y], plánek umístění našich učeben a proformafakturu. Vstupenka je přenosná. Daňový doklad Vám zašleme po přijetí platby nebo po uskutečnění kurzu . Kurzovné můžete uhradit i v hotovosti na kurzu , kde Vám bude vystaven doklad o zaplacení.





Podobné kurzy #ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní >>


Další kurzy a školení: ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní
Odkaz na podobný kurz a/nebo kurz od jiné firmy a v jiné ceně:

Podobný kurz Popis kurzu Další kurzy a školení
Mzdové účetnictví pro personalisty
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři se dozvíte, co v personální oblasti ovlivňuje mzdové náklady. * Pracovněprávní oblast: • pracovní doba – rovnoměrné a nerovnoměrné rozvržení – rozdíly; vyrovnávací období – plánování směn; fond pracovní doby, • vyhodnocení přesčasové práce a Další podobné školení nebo kurzy
Mzdové účetnictví se základy personalistiky v programu POHODA, rekvalifikace MŠMT ČR
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Kurz je určen pro zájemce, kteří se chtějí věnovat mzdovému účetnictví v praxi. Je určen pro začátečníky nebo pro ty, kteří si chtějí oprášit základní znalosti a nabýt nové dovednosti z oblasti mzdového účetnictví. Další podobné školení nebo kurzy
Mzdové účetnictví se základy personalistiky, rekvalifikace MŠMT ČR
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Kurz je určen pro zájemce, kteří se chtějí věnovat mzdovému účetnictví v praxi. Je určen pro začátečníky nebo pro ty, kteří si chtějí oprášit základní znalosti a nabýt nové dovednosti z oblasti mzdového účetnictví. Další podobné školení nebo kurzy
PŘEHLED ČINNOSTÍ MZDOVÉHO ÚČETNICTVÍ pro personalisty a další zájemce, kteří nejsou mzdové účetní
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Určeno pro firmy, které zvolily pro zpracování mezd outsourcing, personalisty a případně i mzdové účetní, kteří si chtějí propojit obě činnosti vzájemně. Tato oblast je také vhodná pro znalost na pracovních pozicích „analytiků odměňování“. Další podobné školení nebo kurzy
Vedení mzdové agendy – pro začínající mzdové účetní
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři získáte ucelený přehled o postupech týkajících se obsluhy mzdy a platu a všech povinnostech zaměstnavatele při zúčtování mzdy. * Rozvrhování pracovní doby – rovnoměrně a nerovnoměrně rozvržená, harmonogram směn, vyrovnávací období, přestávky na oddech, bezp Další podobné školení nebo kurzy
VEDENÍ MZDOVÉ AGENDY pro začínající mzdové účetní - 2denní
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Obsah: * Přehled právních předpisů vztahujících se k práci mzdové účetní * Mzda sjednaná se zaměstnancem, mzda stanovená zaměstnavatelem * Agenda spojená s přijetím zaměstnance podle formy pracovněprávního vztahu * Agenda spojená s ukončením kalendářního měsíce Další podobné školení nebo kurzy
Vedení mzdové agendy (2 denní kurz) - Pro začínající mzdové účetní
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Další podobné školení nebo kurzy
Osobní údaje v personalistice a monitoring zaměstnanců po zavedení GDPR
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Další podobné školení nebo kurzy
Vedení mzdové agendy – komplikované mzdové výpočty
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři se seznámíte se všemi aktuálními problémy ve mzdovém účetnictví, tj. v oblasti daní, pojistného na nemocenské, zdravotního a důchodového pojištění, srážek ze mzdy a pracovního práva, a to především formou praktických příkladů. Další podobné školení nebo kurzy

Podobný    = Podobný kurz nebo školení




Poslední aktualizace: 2019-07-10 16:31:11

Studio W
ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní # Přihláška na kurz:

Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře + Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení

Téma kurzů nebo školení:
  • MAIL RSS Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění
  • MAIL RSS Právo a legislativa
  • MAIL RSS Programování
  • MAIL RSS Počítačové sítě
  •   Kurzy pro personalisty a mzdové


    Typ kurzu/školení: Kurz



    Klíčová slova pro dané školení:
    archivace, archivace, dat, dat, mzdové, obsah:, ochrana, osobních, personalisty, právní, účetní



    [RSS] Nechte si posílat nové termíny kurzu Chcete vědět kdy bude další termín kurzu? - Využijte RSS a nechte si posílat každé změny a/nebo nové termíny kurzu do Vaší čtečky RSS (bez registrace)

      RSSARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní [RSS] - Novinky a nové termíny kurzu

    © Studio W - Praha 5 :: - Po každém kurzu účastníci školení obdrží osvědčení o absolvování kurzu . * Pořádáme kurzy pro vzdělávání dospělých v oblastech: manažerské, komunikační a obchodní dovednosti, rozvoj osobnosti, kurzy pro asistentky, obchodní a pracovní právo, personalistika, mzdové a finanční účetnictví, daně....

    Platební podmínky pro účast na kurzu


    Na základě Vaší objednávky obratem obdržíte vstupenku[y] a fakturu. Zaslané přihlášky jsou závazné. Jako doklad o zařazení do semináře Vám zašleme vstupenku[y], plánek umístění našich učeben a proformafakturu. Vstupenka je přenosná. Daňový doklad Vám zašleme po přijetí platby nebo po uskutečnění kurzu . Kurzovné můžete uhradit i v hotovosti na kurzu , kde Vám bude vystaven doklad o zaplacení.




     
    Komentáře a dotazy na školení/kurz

     

     

    Hledáte náhodou nějakou práci?


    Assistant Ac- Manager - financování dealerské sítě
    ] Správa a archivace smluv Odpovědnost za bezproblémový pracovní proces a optimalizaci procesů Základní obchodní reporting..., Praha 5

    Asistentka
    skladového hospodářství v účetním programu archivace dokumentů příprava podkladů pro fakturaci komunikace..., Praha 5

    Fakturace nových vozů zn. ŠKODA - Praha 5
    reportů a statistik pro vedení správa a archivace dokumentů Jak si Vás představujeme: zkušenost s administrativou..., Praha 5

    [Jobs] Hledání práce nově přes PráceJobs.com

    Podobné kurzy # archivace + dat + ochrana + osobních + personalisty + mzdové + účetní


  •  
     
    RSS
    RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
    Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
    skoleni-kurzy.eu

    SKOLENI-KURZY.EU



    REGIONY



    MENU



    KONTAKT


    skoleni-kurzy.eu
    2007 - 2019 © OBEC.net, sro
    Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
    Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
    Telefon:(+420) 533 555 859, 775 193 488
    Fax: 533 312 404
    Kontakt

    +



    +




    V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





    Akreditovaný kurz: Vedoucí provozu  mistr/mistrová pro stavebnictví v červenci 2019 - Praha
    ^