logo skoleni-kurzy

KURZ : GDPR A OCHRANA OSOBNICH UDAJU VERSUS ZAKON O SVOBODNEM PRISTUPU K INFORMACIM NOVY ZAKON NOVELA
LUDMILA NOVOTNA VZDELAVACI AGENTURA PROFESIM


skoleni-kurzy.eu


[HANNDE.com] HandMade výrobky =>
< Poslední zobrazené kurzy


Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



Pořádáte podobný kurz/školení?


Pořádáte podobné kurzy, školení a/nebo studium. Vložte Vaše kurzy na web. Kurs / kurzy nemusí být rekvalifikační, stačí když kurzy budou mít termín konání školení pro on-line objednávku kurzu


 
GDPR A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM - NOVÝ ZÁKON + NOVELA (účinnost od 24. 4. 2019) - Následující kurzy:

 

 

GDPR A OCHRANA OSOBNICH UDAJU VERSUS ZAKON O SVOBODNEM PRISTUPU K INFORMACIM NOVY ZAKON NOVELA

Viz také následující kurzy :
  • Daně – výklad nejdůležitějších zákonůPodrobnosti
  • Implementace zákona o kybernetické bezpečnostiPodrobnosti
  • Malé daně – výklad zákonůPodrobnosti
  • Zákon o registru smluv – aktuální problematikaPodrobnosti
  • Postup kontroly podle zákona č. 255 - 2012 Sb., kontrolního řáduPodrobnosti


Kurz - GDPR A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM - NOVÝ ZÁKON + NOVELA (účinnost od 24. 4. 2019)


Ludmila Novotná, vzdělávací agentura PROFESIM


Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. GDPR a zákon o ochraně osobních údajů, porovnání stávající a nové právní úpravy, působnost a pojmosloví, zásady a právní důvody zpracování osobních údajů, pravidla a povinnosti při zpracování osobních údajů včetně vysvětlení nových přístupů a povin ...


Cena kurzu:
     ...   1.790 Kč / Kurz   (není DPH)
     ... Kurz je osvobozený od DPH

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání



Přihláška na školení:

   NEZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA - Termín školení zatím není k dispozici | Podobné kurzy a školení | Žádost o kontakt - Zavolejte mi, prosím



  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Osobní agenda zaměstnanců v pracovněprávních vztazích z pohledu GDPR a nového zákona o ochraně osobních údajů - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 2.390 Kč/Kurz (2.892 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   GDPR ve zdravotnictví (v návaznosti na nový zákon o ochraně osobních údajů) - Aliaves Co., a.s.

    - ... cena: 2.990 Kč/Kurz (3.618 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Olomouc - Olomoucký  
    (??)   METODY SOCIÁLNÍ PRÁCE A SYSTÉMY SOCIÁLNÍ OCHRANY ZAMĚŘENÉ NA OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM - ÚVOD DO PROBLEMATIKY (aktuální informace k připravovaným změnám v legislativě, vedení dokumentace a GDPR) - Ludmila Novotná, vzdělávací agentura PROFESIM

    - ... cena: 1.790 Kč/Kurz


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ podle obecného nařízení GDPR - poznatky z aplikační praxe - Studio W

    - ... cena: 2.700 Kč/Kurz (3.267 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   POČÍTAČOVÁ BEZPEČNOST A GDPR - ochrana osobních údajů na síti a v PC - Studio W

    - ... cena: 1.900 Kč/Kurz (2.299 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     online - eLearning, Webináře  
    (??)   GDPR a ochrana osobních údajů (záznam on-line) - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 1.650 Kč/Kurz (1.997 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Jak se připravit na kontrolu Úřadu pro ochranu osobních údajů po zavedení GDPR - Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová

    - ... cena: 2.223 Kč/Kurz (2.690 Kč/Kurz včetně DPH)





  • -- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



    Popis kurzu
    GDPR A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM - NOVÝ ZÁKON + NOVELA (účinnost od 24. 4. 2019)


    Lektoři kurzu

    JUDr. Eva Kuzmová - Právník specializující se na problematiku zákona o svobodném přístupu k informacím, GDPR a ochrany osobních údajů, stavebního zákona, správního řádu, přestupkového zákona aj. V letech 2004-2018 působila jako právník Krajského úřadu Jihomoravského kraje, odboru územního plánování a stavebního řádu. Přednáškové činnosti se věnuje od roku 2013.


    [Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...

    • Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni.
    • GDPR a zákon o ochraně osobních údajů, porovnání stávající a nové právní úpravy, působnost a pojmosloví, zásady a právní důvody zpracování osobních údajů, pravidla a povinnosti při zpracování osobních údajů včetně vysvětlení nových přístupů a povinností, které GDPR přináší, práva subjektu údajů, zabezpečení osobních údajů, pověřenec pro ochranu osobních údajů.
    • Ochrana soukromí a osobních údajů při poskytování informací podle zákona o svobodném přístupu k informacím.
    • Právní úprava práva na informace – okruh subjektů povinných poskytovat informace, působnost informačního zákona, vztahy informačního zákona a správního řádu, problematika poskytování informací ze správních spisů, pojem informace (včetně objasnění tzv. neexistující informace a vytváření nových informací), poskytování informace a způsoby jeho realizace, omezení práva na informace – důvody pro neposkytnutí informace.
    • Vyřizování žádostí o poskytnutí informace: - žadatel a způsob podání žádosti; - náležitosti žádosti; - vady žádosti a způsoby jejich odstranění; - lhůty pro vyřízení žádosti; - jednotlivé způsoby věcného vyřízení žádosti; - opakované žádosti.
    • Odvolání a stížnost na postup při vyřizování žádosti o informace.
    • Úhrada nákladů za poskytnutí informace, mimořádně rozsáhlé vyhledávání informací.


    [Kurz] Obsah kurzu/školení...

    • Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni.
    • GDPR a zákon o ochraně osobních údajů, porovnání stávající a nové právní úpravy, působnost a pojmosloví, zásady a právní důvody zpracování osobních údajů, pravidla a povinnosti při zpracování osobních údajů včetně vysvětlení nových přístupů a povinností, které GDPR přináší, práva subjektu údajů, zabezpečení osobních údajů, pověřenec pro ochranu osobních údajů.
    • Ochrana soukromí a osobních údajů při poskytování informací podle zákona o svobodném přístupu k informacím.
    • Právní úprava práva na informace – okruh subjektů povinných poskytovat informace, působnost informačního zákona, vztahy informačního zákona a správního řádu, problematika poskytování informací ze správních spisů, pojem informace (včetně objasnění tzv. neexistující informace a vytváření nových informací), poskytování informace a způsoby jeho realizace, omezení práva na informace – důvody pro neposkytnutí informace.
    • Vyřizování žádostí o poskytnutí informace: - žadatel a způsob podání žádosti; - náležitosti žádosti; - vady žádosti a způsoby jejich odstranění; - lhůty pro vyřízení žádosti; - jednotlivé způsoby věcného vyřízení žádosti; - opakované žádosti.
    • Odvolání a stížnost na postup při vyřizování žádosti o informace.
    • Úhrada nákladů za poskytnutí informace, mimořádně rozsáhlé vyhledávání informací.

    [Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...

    Akreditace: akreditovaný seminář MV ČR - AK/PV, AK/VE.




    [dotaz na školení/kurz] Formulář pro komentáře, dotazy a odpovědi


    Dotaz ke kurzu: GDPR A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM - NOVÝ ZÁKON + NOVELA (účinnost od 24. 4. 2019)
    text dotazu, ostatní data (tel/email) se samozřejmě nezveřejňují a nezobrazují, pouze budou přeposlána školící firmě

       ... a pro kontrolu zadejte prosím znova Váš email
    Někdy je zadaná špatná emailová adresa a odpověď se vrátí, proto prosím zadejte email dvakrát

                



    Chci poslat přihlašovací údaje na server skoleni-kurzy.eu
    [Registrovat jako uživatele Ano/Ne]

    Pokud jste přihlášeni, email nemusíte zadávat




    Vložte potvrzovací kód Vložte číslo             

    Pro změnu potvrzovacího kódu je možno znovu načíst stránku

    Komentáře a dotazy na školení/kurz


    Ludmila Novotná, vzdělávací agentura PROFESIM

    :: Součástí většiny seminářů jsou písemné materiály zpracované lektorem a každý účastník obdrží osvědčení o jeho absolvování [u akreditovaných seminářů akreditované osvědčení]. Vzdělávací agentura PROFESIM® organizujeme školení, vzdělávací kurzy a semináře, které Vás budou nejen informovat o aktuálních změnách v legislativě, ale povedou i k Vašemu osobnímu rozvoji jak ve veřejné, tak i podnikatelské sféře. Jako poděkování za účast u naší agentury máme pro Vás na každém kurzu dárek lt;span class= green title= FREE gt;lt;span class= green title= FREE gt;zdarma....

    Platební podmínky pro účast na kurzu

    Objednavatel akceptuje obchodní podmínky pořadatele závazným přihlášením účastníka[ů] na seminář. Uzávěrka přihlášek je 7 pracovních dnů před konáním semináře, později se lze přihlásit jen po telefonické domluvě.

    Na základě přijaté přihlášky Vám zašleme na uvedený e-mail potvrzení o přijetí přihlášky a zálohovou fakturu k úhradě kurzovného. Daňový doklad s vyúčtováním obdržíte u prezence v den konání semináře.

    Objednavatel se zavazuje uhradit platbu bankovním převodem nejpozději 2 pracovní dny před akcí na číslo účtu pořadatele 115-3875290227/0100.

    Pořadatel není plátce DPH.

    Prezence začíná v 8.30 h.

    Součástí většiny seminářů jsou písemné materiály zpracované lektorem a každý účastník obdrží osvědčení o absolvování semináře.

    Změna termínu, místa konání, lektora nebo zrušení semináře je z organizačních důvodů vyhrazeno.

    Čas ukončení je předpokládaný, závisí na počtu dotazů a rozvinutí diskuse.

    Pokud se již přihlášený účastník nebude moci z vážných osobních důvodů zúčastnit semináře, má možnost

    *
    vyslat za sebe náhradníka,

    *
    vybrat si náhradní seminář v průběhu roku,

    *
    jestliže změnu nahlásí nejpozději 2 pracovní dny před jeho konáním, vrátíme kurzovné zpět na daný účet.





    Podobné kurzy #GDPR A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM - NOVÝ ZÁKON + NOVELA (účinnost od 24. 4. 2019) >>


    Další kurzy a školení: GDPR A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM - NOVÝ ZÁKON + NOVELA (účinnost od 24. 4. 2019)
    Odkaz na podobný kurz a/nebo kurz od jiné firmy a v jiné ceně:

    Podobný kurz Popis kurzu Další kurzy a školení
    Poskytování informací veřejnosti po účinnosti GDPR - vliv GDPR na registr smluv - jak postupovat ve sporných situacích
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Program semináře: * Aktuální soudní výklady k okruhu povinných subjektů (např. obchodní korporace ovládané státem nebo územním samosprávným celkem) * Ochrana osobnosti, projevů osobní povahy a soukromí vs. Další podobné školení nebo kurzy
    Změny v právu na informace - výklad zákona o svobodném přístupu k informacím, judikatury a jeho aktuálních novel
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Odborný program semináře: * Právo na informace - stručný vývoj právní úpravy, mezinárodní a ústavněprávní základy, základní východiska pro výklad, judikatura, platná právní úprava, její význam, nedostatky a změny, aktuální novely * Směrnico Další podobné školení nebo kurzy
    Zákon č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím s přihlédnutím k novele účinné od 24.4.2019
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Číslo akreditovaného kurzu : AK - PV-614 - 2016, Název akreditace: Poskytování informací podle zákona č. 106 - 1999 Sb. Další podobné školení nebo kurzy
    Žádosti dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, a jejich vyřizování s přihlédnutím k novele účinné od 24.4.2019
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Číslo akreditovaného kurzu : AK - PV-614 - 2016 Akreditace: MV : Cílem semináře je představení procesu vyřizování žádo Další podobné školení nebo kurzy
    Poskytování informací ve veřejné správě se zaměřením na zákon č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím včetně aktualit z novely 24.4.2019, PŘESUN TERMÍNU Z 27.11.
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Číslo akreditovaného kurzu : AK - PV-614 - 2016, Název akreditace: Poskytování informací podle zákona č. 106 - 1999 Sb. Další podobné školení nebo kurzy
    Poskytování informací ve veřejné správě se zaměřením na zákon č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím včetně aktualit z novely 24. 4. 2019
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Číslo akreditovaného kurzu : AK - PV-614 - 2016, Název akreditace: Poskytování informací podle zákona č. 106 - 1999 Sb. Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR ve zdravotnictví (v návaznosti na nový zákon o ochraně osobních údajů)
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Číslo akreditovaného kurzu : AK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR-ochrana osobních údajů Akreditace: MV : Obsah: Další podobné školení nebo kurzy
    Osobní agenda zaměstnanců v pracovněprávních vztazích z pohledu GDPR a nového zákona o ochraně osobních údajů
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři se seznámíte s novinkami spojenými s účinností GDPR v personální praxi, zjistíte, že GDPR lze zvládnout i ve vztahu ke zpracování osobních dat zaměstnanců. * Problematika osobních údajů zaměstnanců v roce 2019 - 2020 a GDPR: - principy rovnováhy mezi Další podobné školení nebo kurzy
    OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ podle obecného nařízení GDPR - poznatky z aplikační praxe
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Určeno pro všechny, kteří přichází do kontaktu s osobními údaji, zejména personalisty, manažery, marketingové specialisty a další. Obsah: Obecné nařízení o ochraně osobních údajů a jeho působnost, včetně postavení v právním řádu České republiky * Věcná působnost Další podobné školení nebo kurzy
    POČÍTAČOVÁ BEZPEČNOST A GDPR - ochrana osobních údajů na síti a v PC
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Určeno pro vedoucí pracovníky z menších i větších firem nebo organizací, kteří chtějí zjistit, jaká nebezpečí mohou potkat jejich zaměstnance a celou firmu na internetu a zejména se seznámit s nařízením EU o ochraně osobních údajů (GDPR). Toto nařízení se týká všech firem, Další podobné školení nebo kurzy

    Podobný    = Podobný kurz nebo školení




    Poslední aktualizace: 2019-10-17 16:28:31

    Ludmila Novotná, vzdělávací agentura PROFESIM
    GDPR A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM - NOVÝ ZÁKON + NOVELA (účinnost od 24. 4. 2019) #

    Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení

    Téma kurzů nebo školení:
  • MAIL RSS Manažerské kurzy
  • MAIL RSS Personalistika a osobnostní rozvoj
  • MAIL RSS Právo a legislativa
  • MAIL RSS Počítačové a IT kurzy
  • MAIL RSS Technické kurzy, doprava

    Typ kurzu/školení: Seminář

    • Seminář je akreditován
    • Účastník kurzu obdrží certifikát


    Klíčová slova pro dané školení:
    gdpr, informacím, novela, nový, ochrana, osobních, přístupu, svobodném, versus, zákon, zákon



    [RSS] Nechte si posílat nové termíny kurzu Chcete vědět kdy bude další termín kurzu? - Využijte RSS a nechte si posílat každé změny a/nebo nové termíny kurzu do Vaší čtečky RSS (bez registrace)

      RSSGDPR A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM - NOVÝ ZÁKON + NOVELA (účinnost od 24. 4. 2019) [RSS] - Novinky a nové termíny kurzu

    © Ludmila Novotná, vzdělávací agentura PROFESIM - Bohdalice :: - Součástí většiny seminářů jsou písemné materiály zpracované lektorem a každý účastník obdrží osvědčení o jeho absolvování [u akreditovaných seminářů akreditované osvědčení]. Vzdělávací agentura PROFESIM® organizujeme školení, vzdělávací kurzy a semináře, které Vás budou nejen informovat o aktuálních změnách v legislativě, ale povedou i k Vašemu osobnímu rozvoji jak ve veřejné, tak i podnikatelské sféře. Jako poděkování za účast u naší agentury máme pro Vás na každém kurzu dárek lt;span class= green title= FREE gt;lt;span class= green title= FREE gt;zdarma....

    Platební podmínky pro účast na kurzu


    Objednavatel akceptuje obchodní podmínky pořadatele závazným přihlášením účastníka[ů] na seminář. Uzávěrka přihlášek je 7 pracovních dnů před konáním semináře, později se lze přihlásit jen po telefonické domluvě.

    Na základě přijaté přihlášky Vám zašleme na uvedený e-mail potvrzení o přijetí přihlášky a zálohovou fakturu k úhradě kurzovného. Daňový doklad s vyúčtováním obdržíte u prezence v den konání semináře.

    Objednavatel se zavazuje uhradit platbu bankovním převodem nejpozději 2 pracovní dny před akcí na číslo účtu pořadatele 115-3875290227/0100.

    Pořadatel není plátce DPH.

    Prezence začíná v 8.30 h.

    Součástí většiny seminářů jsou písemné materiály zpracované lektorem a každý účastník obdrží osvědčení o absolvování semináře.

    Změna termínu, místa konání, lektora nebo zrušení semináře je z organizačních důvodů vyhrazeno.

    Čas ukončení je předpokládaný, závisí na počtu dotazů a rozvinutí diskuse.

    Pokud se již přihlášený účastník nebude moci z vážných osobních důvodů zúčastnit semináře, má možnost

    *
    vyslat za sebe náhradníka,

    *
    vybrat si náhradní seminář v průběhu roku,

    *
    jestliže změnu nahlásí nejpozději 2 pracovní dny před jeho konáním, vrátíme kurzovné zpět na daný účet.




     
    Komentáře a dotazy na školení/kurz

     

     

    [Jobs] Hledání práce nově přes PráceJobs.com

    Podobné kurzy # gdpr + ochrana + osobních + versus + zákon + svobodném + přístupu + informacím + nový + zákon + novela + účinnost + 24


  •  
     
    RSS
    RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
    Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
    skoleni-kurzy.eu

    SKOLENI-KURZY.EU



    REGIONY



    MENU



    KONTAKT


    skoleni-kurzy.eu
    2007 - 2019 © OBEC.net, sro
    Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
    Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
    Telefon:(+420) 533 555 859, 775 193 488
    Fax: 533 312 404
    Kontakt

    +



    +




    V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





    Školení: 20743: Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2016 doplnění znalostí z Windows Server 2012 a Windows Server 2008 v listopadu 2019 - Praha
    ^