logo skoleni-kurzy

KURZ : OCHRANA OSOBNICH UDAJU GDPR V PRAXI PRAKTICKE ZKUSENOSTI S GDPR PO ROCE UCINNOSTI
TOP VISION


skoleni-kurzy.eu


< Poslední zobrazené kurzy


Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



Pořádáte podobný kurz/školení?


Pořádáte podobné kurzy, školení a/nebo studium. Vložte Vaše kurzy na web. Kurs / kurzy nemusí být rekvalifikační, stačí když kurzy budou mít termín konání školení pro on-line objednávku kurzu


 
Ochrana osobních údajů - GDPR v praxi - Praktické zkušenosti s GDPR po roce účinnosti - Následující kurzy:

 

 

OCHRANA OSOBNICH UDAJU GDPR V PRAXI PRAKTICKE ZKUSENOSTI S GDPR PO ROCE UCINNOSTI

Viz také následující kurzy :
  • Kybernetický útok a obrana v praxiPodrobnosti
  • Elasticsearch - fulltext v praxiPodrobnosti
  • Asistent, asistentka, sekretář, sekretářka s praxí a výukou AJPodrobnosti
  • DevOps – od teorie k praxiPodrobnosti
  • Docker 101 v praxiPodrobnosti


Kurz - Ochrana osobních údajů - GDPR v praxi - Praktické zkušenosti s GDPR po roce účinnosti

Tento vzdělávací kurz/seminář již proběhl - Původní program vzdělávacího kurzu
Tento kurz již byl smazán


Tento kurz pořádala firma: © Top Vision - 110 00 Praha 1
 



Další podobné školení nebo kurzy:

  • Podobný kurz     online - eLearning, Webináře  
    (??)   GDPR a ochrana osobních údajů (záznam on-line) - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 1.950 Kč/Kurz (2.360 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Jak doložit soulad s GDPR a to i při kontrole úřadu pro ochranu osobních údajů - Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová

    - ... cena: 2.223 Kč/Kurz (2.690 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha 2  
    (??)   Konec nejistoty s GDPR aneb obstáli byste při kontrole Úřadu pro ochranu osobních údajů? - Český institut interních auditorů, z.s.

    - ... cena: 1.875 Kč/Kurz (2.269 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Brno - Jihomoravský  
    (??)   GDPR a zákon o ochraně osobních údajů versus zákon o svobodném přístupu k informacím - Ludmila Novotná, vzdělávací agentura PROFESIM

    - ... cena: 1.850 Kč/Kurz


  • Podobný kurz     TYPE html> Profesim.cz* JU - -Kdekoliv-  
    (??)   GDPR a zákon o ochraně osobních údajů versus zákon o svobodném přístupu k informacím - Ludmila Novotná, vzdělávací agentura PROFESIM

    - ... cena: 1.650 Kč/Kurz


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – zkušenosti z praxe - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 2.490 Kč/Kurz (3.013 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní - STUDIO W

    - ... cena: 2.400 Kč/Kurz (2.904 Kč/Kurz včetně DPH)









  • Popis kurzu
    Ochrana osobních údajů - GDPR v praxi - Praktické zkušenosti s GDPR po roce účinnosti


    Lektoři kurzu

    Lektoři z firmy: Top Vision


    [Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...

    Nebuďte zaskočeni a připravte se na revoluční změnu

    General Data Protection Regulation (Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2017/679) je účinné od 25. května 2018 a představuje revoluční změnu na celoevropské úrovni. Je univerzálně použitelné ve všech státech Evropské unie a jeho cílem je zvýšit úroveň ochrany osobních údajů a posílit v této oblasti práva občanů EU. Chcete-li se včas připravit, neváhejte a přijďte na náš kurz.


    Kurz je určen:


    • manažerům korporací i státní správy

    • všem, kdo přicházejí do styku s nutností dodržovat zásady ochrany osobních údajů zaměstnanců či klientů (HR, marketing, obchod, právo, compliance, IT apod.)



    Přidaná hodnota tohoto kurzu pro Vás:


    • seznámíte se s obecným nařízením jako novým sjednocujícím předpisem

    • vyznáte se v rozdílech oproti dosavadní právní úpravě

    • pochopíte nejdůležitější pojmy, nové přístupy a povinnosti a zásady ochrany

    • ujasníte si role správce, zpracovatele a pověřence

    • zodpovíme si otázky zodpovědnosti právnických osob v oblasti GDPR a důsledků porušení povinností





    [Kurz] Obsah kurzu/školení...

    Nebuďte zaskočeni a připravte se na revoluční změnu

    General Data Protection Regulation (Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2017/679) je účinné od 25. května 2018 a představuje revoluční změnu na celoevropské úrovni. Je univerzálně použitelné ve všech státech Evropské unie a jeho cílem je zvýšit úroveň ochrany osobních údajů a posílit v této oblasti práva občanů EU. Chcete-li se včas připravit, neváhejte a přijďte na náš kurz.


    Kurz je určen:


    • manažerům korporací i státní správy

    • všem, kdo přicházejí do styku s nutností dodržovat zásady ochrany osobních údajů zaměstnanců či klientů (HR, marketing, obchod, právo, compliance, IT apod.)



    Přidaná hodnota tohoto kurzu pro Vás:


    • seznámíte se s obecným nařízením jako novým sjednocujícím předpisem

    • vyznáte se v rozdílech oproti dosavadní právní úpravě

    • pochopíte nejdůležitější pojmy, nové přístupy a povinnosti a zásady ochrany

    • ujasníte si role správce, zpracovatele a pověřence

    • zodpovíme si otázky zodpovědnosti právnických osob v oblasti GDPR a důsledků porušení povinností








    Podobné kurzy #Ochrana osobních údajů - GDPR v praxi - Praktické zkušenosti s GDPR po roce účinnosti >>


    Další kurzy a školení: Ochrana osobních údajů - GDPR v praxi - Praktické zkušenosti s GDPR po roce účinnosti
    Odkaz na podobné školení a/nebo školení od jiné firmy a v jiné ceně:

    Podobný kurz Popis kurzu Další kurzy a školení
    GDPR pro daňové a účetní pracovníky – zkušenosti z praxe a nový zákon o zpracování osobních údajů
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Jak zajistit potřebnou ochranu osobních údajů v každodenní praxi účetního, zpracovatele mezd nebo pracovníka daňově-poradenské kanceláře? Nařízení GDPR doprovázené konkrétními příklady a ukázkami řešení i návody, jak postupovat, včetně prvních zkušeností z reálné Další podobné školení nebo kurzy
    Zpracování osobních údajů (GDPR, zákon o zpracování osobních údajů) – aktuální otázky, praktická doporučení
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Seminář je zaměřen na problémy, které správci a zpracovatelé v praxi nejčastěji řeší: - určení role správce a zpracovatele, zpracovatelské smlouva, - jak správně provést posouzení vlivu na ochranu osobních údajů, - jak správně plnit informační povinnost a co nezapom Další podobné školení nebo kurzy
    Jak doložit soulad s GDPR a to i při kontrole úřadu pro ochranu osobních údajů
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Další podobné školení nebo kurzy
    Konec nejistoty s GDPR aneb obstáli byste při kontrole Úřadu pro ochranu osobních údajů?
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR a zákon o ochraně osobních údajů versus zákon o svobodném přístupu k informacím
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Další podobné školení nebo kurzy
    Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – zkušenosti z praxe
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři se seznámíte s problematikou ochrany osobních údajů v oblasti mzdové a personální agendy podle obecného nařízení EU, známého pod zkratkou GPPR, které nabylo účinnosti dne 25. 5. Další podobné školení nebo kurzy
    Smlouva a další právní jednání - existence, platnost, účinnost a výklad
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Další podobné školení nebo kurzy
    Osobní údaje v personalistice a monitoring zaměstnanců po zavedení GDPR a s důrazem na aktuální přístup ÚOOÚ
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Další podobné školení nebo kurzy
    Zpracování osobních údajů prostřednictvím kamerových systémů podle GDPR
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Kamerové systémy jsou dnes využívány především z bezpečnostních důvodů. Při jejich používání může docházet rovněž ke zpracování osobních údajů (pořizují se obrazové či zvukové záznamy fyzických osob). Další podobné školení nebo kurzy
    Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM - DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopady a skrývá v sobě mnohé zajímavé výzvy. Další podobné školení nebo kurzy
    Metody sociální práce a systémy sociální ochrany zaměřené na osoby se zdravotním postižením – úvod do problematiky – aktuální informace k změnám v legislativě, vedení dokumentace a GDPR
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Další podobné školení nebo kurzy
    Ochrana osobních údajů v oblasti ICT a e-commerce
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Na tomto kurzu Vás seznámíme s aktuálními problémy ochrany osobních údajů v IT, zejména e-commerce. Dozvíte se, jaký je současný právní základ ochrany osobních údajů a postup implementace ochrany osobních údajů u provozovatelů e-shopů a jiných B2C ICT řešení. Další podobné školení nebo kurzy
    ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Další podobné školení nebo kurzy
    ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ - online seminář ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Další podobné školení nebo kurzy
    Ochrana osobních údajů a jejich zabezpečení – se zaměřením na IT problematiku
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : IT již dávno není jen o technickém nastavení a uživatelské podpoře. Aktuální bezpečnostní hrozby a legislativa přináší pro IT oddělení nové výzvy. Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR - vše co potřebujete vědět
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR - vše co potřebujete vědět
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Další podobné školení nebo kurzy
    Kurz-školení PostgreSQL Migrace Oracle do PostgreSQL # pro posluchače, kteří již mají zkušenosti s PostgreSQL nebo Oracle a chtějí migrovat Oracle do PostgreSQL.
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Kurz-školení PostgreSQL Migrace Oracle do PostgreSQL je zaměřen na posluchače, kteří již mají zkušenosti s PostgreSQL nebo Oracle a chtějí migrovat Oracle do PostgreSQL. Seznámí se s migračními strategiemi, jak funguje PostgreSQL Migration Tool a EnterpriseDB. Další podobné školení nebo kurzy
    Občanské průkazy a cestovní doklady - biometrické údaje v občanském průkazu, navrhované změny na úseku občanských průkazů a cestovních dokladů, zkušenosti a problémy z aplikační praxe
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Další podobné školení nebo kurzy
    Významná novela bytového spoluvlastnictví - první praktické zkušenosti + další informace o otázkách bytového spoluvlastnictví
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Další podobné školení nebo kurzy

    Podobný    = Podobný kurz nebo školení




    Poslední aktualizace: 2020-08-02 07:26:02

    Top Vision
    Ochrana osobních údajů - GDPR v praxi - Praktické zkušenosti s GDPR po roce účinnosti #

    Jazykové kurzy a školení + Kurzy, semináře a přednášky pro studenty

    Téma kurzů nebo školení:
  • MAIL RSS Manažerské kurzy
  • MAIL RSS Obchod a prodejní dovednosti, logistika
  • MAIL RSS Personalistika a osobnostní rozvoj
  • MAIL RSS Právo a legislativa
  • MAIL RSS Technické kurzy, doprava



     
    Komentáře a dotazy na školení a nebo kurz

    Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz
     

     

    [Jobs] Hledání práce nově přes PráceJobs.com

    Podobné kurzy # ochrana + osobních + gdpr + zkušenosti + gdpr + účinnosti



  • ^
     
     
    RSS
    RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
    Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
    skoleni-kurzy.eu

    SKOLENI-KURZY.EU



    REGIONY



    MENU



    KONTAKT


    skoleni-kurzy.eu
    2007 - 2021 © OBEC.net, sro
    Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
    Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
    Telefon:(+420) 533 555 859, 775 193 488
    Fax: 533 312 404
    Kontakt

    +



    +




    V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





    Školení: PrestaShop kurz – e shop snadno a rychle za jeden den v únoru 2021 - Brno
    ^